ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Sorumuz şu, yeni eve taşınıyorum ve eski kiracı elektrik ve suyu iptal ediyor. 24 - 30 Haziran haftası içerisinde eski kiracı iptal edecek 2 temmuz salı eve temizlikçi gelecek. Sorumuz şu: Temizlikçinin elektrik ve suya ihtiyacı var, ben eğer 2 Temmuz haftası içerisinde tesisatları açtırmaya gidecek olsam, diğer kişi iptal etse bile fazladan 3-5 gün evde elektrik/su olur mu? Eğer olmaz derseniz, önümüzdeki hafta adamın tesisatları iptal etmesinin hemen üzerine gitsem sonraki hafta (2 temmuz haftası) içerisinde açılmış olur mu Özetle temizliğe gelen kadının elektrik ve suyu kullanabilmesini istiyorum; nasıl yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 İptal etse bile saati mühürlemiyorlar sanırım. Yeni abonelik açtırdığında aradaki fiyat da sana eklenir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 elektrik için binanın en alt katından santrali aç. zaten gidip abonelik alsan bile git aç diyecekler sana aynı şey. mühürü kaldır aç. su için de aynısını yap. açınca borcunu ödersin. ki bilmiyorsun muhtemelen, eski kiracı elektrik ve suyu alırken sigorta olayı yoksa sen şu an üstüne alırken senden sigorta isteyecekler. onu da halledecek olan evin sahibi. yani iş uzun sürer. sen direkt kiracı iptal etmeden üstüne alabiliyosan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi dask'ı diyorsan ev sahibiyle konuştuk, dask evrağını getirecekler onunla gideceğim elektrik su işlerine ha bir mühürleme durumu olmaz diyorsunuz, o zaman da açsam bile zaten o fatura bana yazılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 he dask belgesi varsa problem yok. diğer kiracı kapattığı gibi mühürlemezler hemen. mühür olsa bile aç çünkü elektrik üstüne geçirince ne zaman açılır diye sorunca git binadan aç diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 mühür yok, ilk faturada ödersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Abi bizim ne rahatmis ya, ev sahibinin ustuneydi hic ac kapa yapmadik ilk gunden elektrigimiz vardi. Bi de dogalgazi kapama sureleri 1-3 gundu mesela elektrik kac ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Karşındaki sexy bayandan su isteyebilirsin , muhabbeti ilerlettiğinde beraber banyo da teklif edebilirsin.. Ama bu ülkede milyonda 1 ihtimal bence değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar