Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumru

Killer

Öne çıkan mesajlar

yo wadap gangstaas

senelerdir buralrada olanlar

guinea pig
ve örümcek topiklerimi bilirler
hmaster projem vardı o seneye kaldı

efenim yeni eve taşnıdık balkon var falan. (hamster topiğinden görüntülede hatırlayna vardır) geçen hafta mutfak balkonnua kumru yuva yapmaya çalışıyodui annem yuva olmadan yuvayı bozup balkon kapısını kapattı. ben de dedim ulan benim balkona gelseler hele hele

dün sabah uyurken noldu gugugkguugguk etti, yattığım yerden tam konduğu yer gözüküyodu. çift gelmiş yuva kasıyo oraya house design. gugugu diye kafayı zitti tabi biraz neyse

balkondayken

sheqilsiniz yahaıaa

yaptığı yuva

eve bi geldim balkon camı kapalı benim. dedim anne niye bozdun yuvayı falan kuşu kaçırdın. ben bişey bilmiyorum rüzgar gelyio diye kapadım dedi. abi balkona girdim bi baktım bu hamsterlar için yaptığım yerde takılıyo kuş kocası da dışarda dsfsad

açtım camı gitti bi süre sonra. lan dedim gelmez bidaha.

gelmiş şimdi sefa yapıyo yeni yerde. o yuvanın altında lise mezuniyet fotom ve doğum sertifikam vardı. aldım onları yuvayı mukavvanın üstüne koydum ve kağıt serdim baya. balkonu temizlicem bide zıcmasın etrafa. merdivene sıcmış mesala onu temizledim

yeni bir macera fkdgdf keep in touch

Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

otel sahibi bir insanın evi böyle olmamalı. :? Boya,sıva gerek

ya koyim bu eve apar topar taşınmak zorunda kaldık sevmiyorum ztaen çok çıkcak seneye tekrar

ben de yuvayı elledikten sonra gelmezler demiştim geldiler. kokun falan sinerse zaten bakmaz anne yavrulara. hayvanlarda öyle bi olay var
Sosyal ağlarda paylaş

kumru geçenki fırtınada içerde yaşanan karışıklılardan dolayı nolduysa yuvarı bi ara terkedip altındaki yavrununu ölmesine sebep oldu galiba

geldiğimde etraf dağılmıştı kafasının üzerinden boş ayakkabı kutu uçmuş heralde ama hala yuvadaydı. baktığmda yattğı yerin önünde 2 birbirine bağlı ufak böbrek gibi bişey vardı. yiyecek falan sandım getirdikleri

2 gün önce tamamen gittiler yuvadan. o böbrek dediğim şey de yavrusuymuş ölmüş

fırtına yüzünden bir aile yıkıldı. her gün bakıyorm şimdi alışkanlık oldu yuvayı ellemedim.

gg me qq now =(
Sosyal ağlarda paylaş

abi süpermiş..
ksk da babannemlerin balkonuna da gelmişlerdi..

şimdi bu kargalar arttıkça şehirlerde, kumrulara yer vermiyorlar, rahatsız ediyorlar..
aynı zamanda güvercinlerde kumruları rahatsız edebiliyor.

bu hayvancağızlarda anca böyle kuytu köşelerde yumurtlayabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...