Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 yo wadap gangstaas senelerdir buralrada olanlar guinea pig ve örümcek topiklerimi bilirler hmaster projem vardı o seneye kaldı efenim yeni eve taşnıdık balkon var falan. (hamster topiğinden görüntülede hatırlayna vardır) geçen hafta mutfak balkonnua kumru yuva yapmaya çalışıyodui annem yuva olmadan yuvayı bozup balkon kapısını kapattı. ben de dedim ulan benim balkona gelseler hele hele dün sabah uyurken noldu gugugkguugguk etti, yattığım yerden tam konduğu yer gözüküyodu. çift gelmiş yuva kasıyo oraya house design. gugugu diye kafayı zitti tabi biraz neyse balkondayken sheqilsiniz yahaıaa yaptığı yuva eve bi geldim balkon camı kapalı benim. dedim anne niye bozdun yuvayı falan kuşu kaçırdın. ben bişey bilmiyorum rüzgar gelyio diye kapadım dedi. abi balkona girdim bi baktım bu hamsterlar için yaptığım yerde takılıyo kuş kocası da dışarda dsfsad açtım camı gitti bi süre sonra. lan dedim gelmez bidaha. gelmiş şimdi sefa yapıyo yeni yerde. o yuvanın altında lise mezuniyet fotom ve doğum sertifikam vardı. aldım onları yuvayı mukavvanın üstüne koydum ve kağıt serdim baya. balkonu temizlicem bide zıcmasın etrafa. merdivene sıcmış mesala onu temizledim yeni bir macera fkdgdf keep in touch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Geçen sene bizim balkondaki çiçeklere yuva yaptıydı. Su verdik bulgur falan ıslatıp besledik. 2tane yumurta yaptı. Gidip fotosunu çekeyim dedim kaçtı bir daha da geri gelmedi yumurtalarda olmadı tabi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 otel sahibi bir insanın evi böyle olmamalı. :? Boya,sıva gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Masticore said: otel sahibi bir insanın evi böyle olmamalı. :? Boya,sıva gerek ya koyim bu eve apar topar taşınmak zorunda kaldık sevmiyorum ztaen çok çıkcak seneye tekrar ben de yuvayı elledikten sonra gelmezler demiştim geldiler. kokun falan sinerse zaten bakmaz anne yavrulara. hayvanlarda öyle bi olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 guuguggku. erkek gidip geliyo paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ekiikii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kumru geçenki fırtınada içerde yaşanan karışıklılardan dolayı nolduysa yuvarı bi ara terkedip altındaki yavrununu ölmesine sebep oldu galiba geldiğimde etraf dağılmıştı kafasının üzerinden boş ayakkabı kutu uçmuş heralde ama hala yuvadaydı. baktığmda yattğı yerin önünde 2 birbirine bağlı ufak böbrek gibi bişey vardı. yiyecek falan sandım getirdikleri 2 gün önce tamamen gittiler yuvadan. o böbrek dediğim şey de yavrusuymuş ölmüş fırtına yüzünden bir aile yıkıldı. her gün bakıyorm şimdi alışkanlık oldu yuvayı ellemedim. gg me qq now =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bağzı hayvanlar bunu yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Benim balkonada yaptılar yuva ve baktım besledim hayvanı ve bir gece yumurtalarını birisi yemiş. Sanırım kedi. Ben kedileri balkona tırmanamaz diye biliyordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 7. kat benim fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi süpermiş.. ksk da babannemlerin balkonuna da gelmişlerdi.. şimdi bu kargalar arttıkça şehirlerde, kumrulara yer vermiyorlar, rahatsız ediyorlar.. aynı zamanda güvercinlerde kumruları rahatsız edebiliyor. bu hayvancağızlarda anca böyle kuytu köşelerde yumurtlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sırf şunu bildiğimden balkonda kumruların çoğalması için saksı tarzı şeyler koyayım diyorum ama bu sefer komşular bik bik başlıyorlar.Kargalar ne utanmaz, korkmaz bi hayvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar