Raskor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 merhaba arkadaşlar , cift client icin bir client var elimde her serverda acılıyor fakat bir serverda scp yapılmıs girmeye calıstıgımda oyundan dusuyor kendı shardın clıentıyle gırınız dıyor nasıl yapabilirim acaba başka yolu yokmu bugun easyuo ile denedım oda 2 tane acamıyor clientten yardımcı olabilirsenız cok sevınıcegım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yaw yasak olduğu halde niye ısrarla Ç.C açmaya çalışıyorsunuz ne zevk alıyorsunuz? Niye başkasının haklarını gasp ediyorsunuz ???[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raskor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 gasp etmiyorum tek sekilde kımseyle box yapılmıyor adamlar guard lıyor vs sınır oluyor ınsan adam gibi zevkimi alacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 güzelim yasaklanmış bir şey çift client.İnsanlar uğraşak skill kasıyor action yapıyor.Daha akıllı olanlarda speed açıyor inj.yapıyor,çift client açıyor.Düzgünce oynasanıza şu oyunu.Ayıp yanii[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yok yok biz türklüğümüzü belli etmekte üstüne başka olmayan bi halkız :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Çift client açmak için c:program filesultima online klasorune 1 kere tıklayın. çift tıkarsanız içine girer olmaz. Daha sonra Shift tusuna basili tutarken Del tuşunada basın. Bu işlem sizin çift client açmanız için gereklidir. Dikkat etmeniz gereken bu işlemi yaparken herhangi bir client açık olmamalı. Shift + Del yaptıktan bir kaç sn sonra çift client acabilir duruma gelirsiniz. Bu işlemi her Ultima Online oyununu kurduktan sonra tekrarlayın.[signature][hline]Bak Abuzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Kafanı kaldırıp,yada çalıştırmayı deneyip,bu sorununu arama zahmetinde bulunsaydın,bu konu hakkında neler yazıldığını görürdün,belki o yazılar utandırırdı seni.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raskor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ferit cok komiksin dostum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 gül gül sen.......[signature][hline]*! Impossible is N0thing * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 şimdi box yapmak için double açıcaksın guardslıyanlar seni sinir ediyor.okey aç sen açtın 3 tane double 3 kişilik yer kapladın.senin gibi 50 kişi daha açsa box için etti 150 ee kafadan 150 kişi doldu server diğer insanlar nasıl action yapıcak nasıl eğlenecek.yani nedir bu hazırcılık ah ya biz zamanında bilgisayar başında jhelomlarda gözlerimiz yerinden çıkana kadar skill kasardık.bu bize zor gelirdi ozaman ama şimdi düşünüyorumda keşke o günlerin zevkini daha doyarak alsaydım artık herkes kolaya kaçıyor.ultimanın zevki skill kasmaktır,bokstayken o insanlarla muhabbet etmekdir.deneyin farkına varıcaksınız..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Raskor, 03 Aralık 2004 21:29 tarihinde demiş ki: merhaba arkadaşlar , cift client icin bir client var elimde her serverda acılıyor fakat bir serverda scp yapılmıs girmeye calıstıgımda oyundan dusuyor kendı shardın clıentıyle gırınız dıyor nasıl yapabilirim acaba başka yolu yokmu bugun easyuo ile denedım oda 2 tane acamıyor clientten yardımcı olabilirsenız cok sevınıcegım. Ben sana yardımcı olabilirm msn:[email protected] mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Raskor, 03 Aralık 2004 21:29 tarihinde demiş ki: merhaba arkadaşlar , cift client icin bir client var elimde her serverda acılıyor fakat bir serverda scp yapılmıs girmeye calıstıgımda oyundan dusuyor kendı shardın clıentıyle gırınız dıyor nasıl yapabilirim acaba başka yolu yokmu bugun easyuo ile denedım oda 2 tane acamıyor clientten yardımcı olabilirsenız cok sevınıcegım. Demekki her serverda çalışmıyormuş.... Ayrıca işini bilen serverlar bunu ÇOK KOLAY bir biçimde engelleyebilir. Ama işini bilen playerlar(!) bunu da kırabilir....[signature][hline]*! Impossible is N0thing * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Korax, 03 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Yok yok biz türklüğümüzü belli etmekte üstüne başka olmayan bi halkız :D Ne alakası var TÜRKLÜKLE başka ülkelrde olmuyormu sanıyorsun kelimelerinizi Özenle seçin yoksa karşınızda beni bulursunuz ona göre Ç.C gelince bu yaptığınız hiç ama hiç doğru değil çünkü başkaların hakkını yemek doğru değilidir guardlıyorlar diyorsunuz o zaman sende güvendiğin arkadaşlarınla yap...![signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Miquel, Korax'in dedigi dogru bi yana. Hic bir i$imiz tam ve dogru degil, halk olarak. Ne kacirirsak faydadir, ne yasaksa yapsak kardir sayiyoruz. Bunun icinde ne yaziki, ilerleyemiyoruz Turk Millet'i olarak.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Raskor, 03 Aralık 2004 21:38 tarihinde demiş ki: gasp etmiyorum tek sekilde kımseyle box yapılmıyor adamlar guard lıyor vs sınır oluyor ınsan adam gibi zevkimi alacagım auhauh:)[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar