Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşveriyorum seni


Saeros

Öne çıkan mesajlar

Artık ağlamıyorum bak. Seninle geçmeyecek saniyelerim bundan sonra. Şu zemindeki gözyaşlarım son olacak senin için akan. Artık senin aşkınla ezilmeyeceğim. Unutulmuş bir tanrıça olacaksın aklımda. Seni artık dinlemeyeceğim. Bir gülüşüne muhtaç olmayacağım bundan sonra. Sana endeksli olmayacak hayatım! Senin somurtmanla kapanmayacak güneşli havalar, senin gülüşünle aydınlanmayacak karanlık gece! Ben seninle ben değilim artık! Kalbimdeki yarayı kapatıyorum sonsuza dek! Şu zemindeki kanım son olacak senin için akan! Gözlerinin ateşini söndürüyorum ardı arkası gelmez yağmurlarla! Boşveriyorum seni! Boşveriyorum artık, umrumda değil rüzgarın.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ah bende boşverebilsem ah...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazının temasıyla ters düşmüş resim. sonuçta ben bu yazıyı yazarken, aşık olduğum kişiyi kalbimden atma isteğiyle (nitekim attım da, oh mis) ve hayata onsuz daha güçlü olarak devam etme hissiyle yazmıştım. hayattan değil, sevdiği kişiden vazgeçen bir kişinin yazısı yani bu. vazgeçtim de. zaten başkası da var şimdi. çok mutluyum. melankoliye son. olee.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...