Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Eksiklik uzerine boyle bir baslik acmaya karar verdim :D nasil bir eksiklikse hehehe Bilmeyenler icin Eve'nin seref kürsüsü diye cevirebiliriz herhalde!! Acilis benden olsun :) Fail Commander: thebaltaci da$ da$ miner: destur hepsine dalalim: esotera (patlamadan 1 dak. önce) daha cok para lazim: theottoman74 (walletinde 50bil. varken) tuttum gelin abi....abi??: megetege (HED-'de, fleetten 2 jump uzakta, patlamadan 5 san. once) abi nerdesiniz yine yaw?: escomboli (her fleete gec kalinca) ally kurdum, birlesiyoruz! haydi!!: usturakemal RHC gate camps: Exodous+ahmet abi+... (diger efsaneleri siz doldurun) siz kurun gelecegim! : suark (ta$inmadan az once) dassagini yiyim abi!! : karadavut (her borç istemeden önce) reeppp, rep laynn, repp, patliyorummm, bass : ercan abi (MM, empire war zamani, 2 kisiyle 10 kisinin arasinda kalinca RR bsler ile) simdilik bu kadar B)-
thebaltaci Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Hasan aga seni işitiyor ve görüyorum hakkımda atıp tutmadan önce akilli ol bakem =) Operim yanaklarından yoksa
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 hahaha ne atip tutmusum bakem
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 abi charlarımı satıyorum : thebaltaci (3ncu kez satma denemesinden önce. Bu gidişle ben alacam o charları da satamazsa 1 sene daha.) abi bu son char daha almayacam : dert3 (13ncu char ı alırken :D ) abi öyle 1-2 saat kazıyorum günde fazla değil : destur ( deposunda 10 milyon m3 maden varken)
megetege Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 güzel olmuş abi, eline sağlık :)
destur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 zuper biz bile şeref kürsüsüne ilişmişiz kalede balta baba varmış daş
destur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 DERT3 said: ) abi öyle 1-2 saat kazıyorum günde fazla değil : destur ( deposunda 10 milyon m3 maden varken) teşekkür ederiz ağam iltifatınıza layık olmağa çalışıyoruz elhamdülillah aç değiliz açıkta değiliz buzun yükselmesi hadisesinde 173 b mal mülk sattık buz aldık 41b kar yaptık 8-10 gunde 215b oldu trilyona koşuyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor
destur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 evet desturu satıyorum 215 b nakit 38 b civarı mineral ama tum eveye dağılmış vaziyette 15-20 istasyon 10b gemi item vs eylül ayına kadar plexi odenmiş ayrıca jitada 12 plex yatıyor 70m sp tl tekliflerinizi bekliyorum ö atmayın her şeyi meydanda süyleyin
destur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 tamam bazılarını bu kadar uykusuz bıraktığım yeter o yukarda sıraladıklarım maytaptı yarın öbür gün bizim gibi züğürtten para istemeyin para-mara yok para isteyen için usturanın sloganını süylerim ,para isteme ne olur çalış senin de olur,
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Yukarıda saydıkların 8bin tl falan ediyo zaten.
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 destur said: evet desturu satıyorum 215 b nakit 38 b civarı mineral ama tum eveye dağılmış vaziyette 15-20 istasyon 10b gemi item vs eylül ayına kadar plexi odenmiş ayrıca jitada 12 plex yatıyor 70m sp tl tekliflerinizi bekliyorum ö atmayın her şeyi meydanda süyleyin abicim kendine özel bir başlık açsan daha makbule geçer burda olmaz. o satış işi.
Öne çıkan mesajlar