Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFS Underground2

Bathory

Öne çıkan mesajlar

Daha dün çıkmamıştı. Çıkarsa p2p'ye asılacam xbox için ama yine de pc için aldım oyunu.
1GHz işlemci, 256 ram ve 32mb geforce mx ile oynuyorum işte en uyduruk haliyle, ama yok şikayetim. Müthiş olmuş oyun.[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense bir türlü ısınamadım Underground serisine.
Hatta gıcık oldum.
2'de nasıldır bilmiyorum ama 1'de modifiye rezaletti. (Performans)
Sadece yeni çıkanları alıp çıkıyorduk. Ne seçim ne bişiy.
Drag ve Drift dışında yarışlarda da farklı bir şey de yoktu.

Underground 2 mi Burnout 3 mü diyordum, Burnout diyorum artık.[signature][hline]06:04
Sosyal ağlarda paylaş

Burnout 3 tadı bambaşka. Ama NFS U2'nin de 1'den çok daha güzel olduğunu garanti ederim.[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan
Sosyal ağlarda paylaş

Burnout müthiş bir aksiyon oyunu. Üzerine oyun oynamadım.

Ancak aşırı düşkünlüğümden dolayı NFS Underground'a daha çok zaman ayırıyorum. Çünkü gerçek arabalar var. Benim bakış açım bu.

Ayrıca eve birisi geldiği zaman Burnout 3 çok daha zevkli oluyor. Takedownlar hele :)[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada koundan saptım ben de iyice. Asıl söylemek istediğim şuydu:

Xbox için indiriyorum oyunu. 24 saate falan biter tahminimce. Üstelik dosya ile ilgili olarak 2-3 kişi çalıştığına dair bişeyler yazmış falan... Bu sefer umutluyum.

Ps2 için de çıkmış olabilir, ilgililere duyrulur.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

24 saat demişim de yalan olmuşum biraz... 48 saat olmuş.
Her neyse.. Oyuna biraz baktım xboxta... Eh çok söze gerek yok, bildiğiniz NFSU2 işte :) grafikler falan ilk bakışta pek tatmin etmedi ama beni ama sadece 2-3 dakika bakabildim. Başka da bir şey demiyorum. İnternete de düşmüş, Beşiktaş'a da... Gidin edinin oynayın ve bir defa daha bitirin.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Nfs2 gercekten genel gorsellik olarak tabir ettigimiz alisilmisliktan kurtulmus yeni arabalar,modifiyeler,sehirde gezme, sokak yarislari gibi bir cok mod eklenmis..Ama multiplayer olarak tavsiyem ise Live For Speed olabilir..Tabiki Tam sürümü[signature][hline] Jade Avalanche Canyakar
Who is afraid of..?
[
Darkness Surrounds Me [b] ]
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar oyunlarında açılan iki topici de inceledim ama cok mesaj oldugu için büyük ihtimalle gözümden kaçtı..neyse
oyunun ba$larında $u neon falan takılan yeri bulmu$tum.ama param olmadıgı için elim bo$ dönmü$tüm =)
ama $imdi bulamıyorum..nerde bu yer?body shopların ikisine de baktım yok..ba$ka bi shop'tamı acaba?

[Bu mesaj Bathory tarafından 24 Kasım 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2005 Ford Mustang GT: RWD, 300 hp, 5800 rpm, 315 lbs. torque; unlocked in level 4.
2003 Mitsubishi Lancer: AWD, 271 hp, 6500 rpm, 273 lbs. torque; unlocked in level 4.

bu arada oyunda gercekten 106 varmı$.aynen $öyle yazıyo ama
2004 Peugeot 106: Outside North America only, FWD, 120 hp, 5500 rpm, 107 lbs. torque; unlocked at start.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...