Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erken Kafayı Yeme :) - Meslek Seçimi

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

Haberleşme için arkadaşın dediği gibi elektroniğe gir son sınıfta seçebiliyosun çok da güzel parası var :)
Gerçi sana anlatıyorum ama benimde başım aynı dertle meşgul.
Lise 2yim acaba mf seçmekle doğrumu yaptım bilmiyorum.Tam olarak ne istediğimi bilmiyorum.Daha çok grafik ve animasyon üzerine istiyorum.Fakat bi sürü konuştuğum bu işte biligili insanlar girersen iyi olamaz gibi şeyler söyledikleri için kasılmış durumdayım :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

Elektrik ve Haberleşme nin mezunu az mı oluyor direk yalan diyorum sana belki gerçekten mezunu az ama bir ton elektrik elektronik mühendisi de bu şahısların yaptığı işi yapabiliyor ki ayrıca Türk Telekom , Turkcel , Aycell , Netaş gibi şirketlerde tonlarca Ele Elo cu var ki ayrıca bir bölüme geleceğin mesleği diye görmek en büyük gaflettir önemli olan sevdiğin mesleği seçmek[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 03 Aralık 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
said:
asinanyavuz, 03 Aralık 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
said:
RamsesII, 03 Aralık 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
Bİrader o dediğin bölümlerin puanlarını çıkartabilecek misin onu düşün ilk önce...

hedefe kilitlenmek başarıyı arttırır. Öncelikle kendime bir hedef belirlemek istiyorum :) Uç hedefim mevcut ona kitlendim ama hayal kırıklıına uğramamak için bir de TR den hedef istiom :) Ayrıca MF olacağıma emim olabilirsiniz. :) Niye mi? Fen Lisesi :P

Lise1 sin, şimdilik aklın fikrin okul notlarında olsun.

ehem..lutfen kotu yola sevketmeyelim :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

elektronik , telekominikasyon ve gemi inşaat

neden gemi inşaat? Çunku tersanelerde şu anda gemi yaptırmak isteyen şirketlerin istekleri 2007 ve sonrasına ertelenmiş durumda.Yani yoğun bir iş temposu ve para var bu işte.Ayrıca şu AB olayı yuzunden Türkiye'nin çok yerine limanlar yapılıyor.Tavsiye ederim kesinlikle.
Yukardaki 3 meslek uzun yıllar tepede kalır.

Ayıca genetik çok iyi bir meslek fakat malum ülkemiz şartları iyi bir meslek olmasına izin vermiyor.Yurt dışına gidicem diyorsan odtu ve ıtunun fızık kımya ya da genetık dallarına iiy bir ortalama ile amerikada ozellıkle en iyi universitelere gidersin.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.

[Bu mesaj Mephinx tarafından 04 Aralık 2004 10:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi bölüm seçeceene bağlı.Mesela ben uluslararası ilişkiler okumak istiyordum.Abi zoruyla fen alanı seçince kamaştım.Şimdi ne olmak istediğimi bilmiyorum.Astronot olcak astronot evet evet...

Bence bölüm seçme günü gelsin bi.Böle sayko abilerin varsa kamaşma ihtimalin yüksek.ühühüh ben uluslararsı okucaktım ühühühüh Nerde bu millet nerde bu devlet ühüh ??[signature][hline]ICQ
MSN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...