Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ateist bütün hayati boyunca Tanri'nin varligina inanmaz.Ancak birgün oda ölür ve öteki tarafta Tanri ile kar$ila$ir: Ateist : Merhaba Abi! Tanri : Selam,tanidin mi? Ateist : $ey,hayir,yok.Tanimadim abi. Tanri : Güzelim kasma artik,biz bizeyiz burda. Ateist : Birden kötü oldumda abi! Tanri : Bir $ey icer misin? Ateist : Su var mi?Abdest alcamda. Ateist : Bana sizden hic bahsetmemi$lerdi. Tanri : Kitap bastik o kadar di mi ama? Ateist : Abi valla $eytana uydum. Tanri : Neden?Onun kitabi promosyonlu muydu? Ateist : Sen Tanri'ymi$sin. Tanri : Evet öyleyim. Ateist : Eeee...Aaa...Ooo..$ey ama Nietzche der ki... Tanri : Gec iceride onunla yüz yüze tarti$ bunlari istersen canim.Sicak Sicak,miss gibi... Ateist : Bi sigara yakayim.Ate$in var mi? Tanri : Sagdan ikinci kapi. Ateist : Ya bak aciklayabilirim. Ateist : Bu $eytan cok kötüymü$ cidden. Tanri : Neden? Ateist : Insani kötü yola $eytan sürükler derlerdide inanmazdim zamaninda. Tanri : Eee..Büyüklerin sözünü dinlemek lazimmi$,di mi ama? Ateist : Güne$ kremi ile girebilir miyim? Tanri : Orada bol bol var zaten. Ateist : Aaa..$u bikinili olan kim?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=90796 Burdan alalim sizi[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Neden?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Laistragon, 04 Aralık 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Ateist : Bi sigara yakayim.Ate$in var mi? Tanri : Sagdan ikinci kapi. Ateist : Ya bak aciklayabilirim. Xuahaha bu komedi ya. Yarıldım..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Helcaraxe, 04 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=90796 Burdan alalim sizi Sırf gıcıklığına mesaj atmakta üstünüze yok ha. Ne alakası var şimdi. Aynı konu mu[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bence bu ayrı bi topic olmalı ama neyse güzelmiş güldürdü beni...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hehe bu güzel Ateist : Sen Tanri'ymi$sin. Tanri : Evet öyleyim. Ateist : Eeee...Aaa...Ooo..$ey ama Nietzche der ki... Tanri : Gec iceride onunla yüz yüze tarti$ bunlari istersen canim.Sicak Sicak,miss gibi...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 çok banel oldu bu ezberledik artık :)[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ezber rlz :P at : ya beni kandırdılar ünlü yapcam diye tanrı : yemezler at : ben ettim sen eyleme tanrı : şurdan yak cnm.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahahahaha :D süper[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eögh[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Arkadaşlar, biryerlerden c/p yapacaksanız, nereden yaptığınızı yazın da emeklerinin hakkını verin :) Sözlük'çülere ayıp ettiniz :)[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Walla bana coğrafya hocam gönderdi bunu.Bende sizinle paylaşmak istedim.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya bende 3 tane sufer fıkra var duysanız ınanılmaz komık ama ne zaman anlatsam başıma bişi gelio ondan anlatmıom.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ekşisözlükten değil mi bunlar?.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 anlat canım bizbizeyiz kimse bişi yapmaz sana:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ııh yemez.. *!yusuf yusuf*[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ateist tanrıyla karşılaşsa sevinir be =P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 04 Aralık 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sozluk.sourtimes.org cıkcıkcık...[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 28 Eylül 2004 19:26 da açtığım topic evet Eksi den esinlendim Pişman Değilim[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 gzl konusma +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ateist: Yahu sana bişeyler söyleyecem ama tam çıkaramıyorum Tanrı: Ekşisözlüğe bak[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bayat espri bunlar...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ekşisözlük suxx[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Deist : Ya sen ne biçim adamsın utanmıyo musun bizim sonraki hayatımıza karışmaya? Tanrı : Oha be burda yüzsüzlük yapma bari[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar