Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ateist bütün hayati boyunca Tanri'nin varligina inanmaz.Ancak birgün oda ölür ve öteki tarafta Tanri ile kar$ila$ir: Ateist : Merhaba Abi! Tanri : Selam,tanidin mi? Ateist : $ey,hayir,yok.Tanimadim abi. Tanri : Güzelim kasma artik,biz bizeyiz burda. Ateist : Birden kötü oldumda abi! Tanri : Bir $ey icer misin? Ateist : Su var mi?Abdest alcamda. Ateist : Bana sizden hic bahsetmemi$lerdi. Tanri : Kitap bastik o kadar di mi ama? Ateist : Abi valla $eytana uydum. Tanri : Neden?Onun kitabi promosyonlu muydu? Ateist : Sen Tanri'ymi$sin. Tanri : Evet öyleyim. Ateist : Eeee...Aaa...Ooo..$ey ama Nietzche der ki... Tanri : Gec iceride onunla yüz yüze tarti$ bunlari istersen canim.Sicak Sicak,miss gibi... Ateist : Bi sigara yakayim.Ate$in var mi? Tanri : Sagdan ikinci kapi. Ateist : Ya bak aciklayabilirim. Ateist : Bu $eytan cok kötüymü$ cidden. Tanri : Neden? Ateist : Insani kötü yola $eytan sürükler derlerdide inanmazdim zamaninda. Tanri : Eee..Büyüklerin sözünü dinlemek lazimmi$,di mi ama? Ateist : Güne$ kremi ile girebilir miyim? Tanri : Orada bol bol var zaten. Ateist : Aaa..$u bikinili olan kim?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=90796 Burdan alalim sizi[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Neden?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Laistragon, 04 Aralık 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Ateist : Bi sigara yakayim.Ate$in var mi? Tanri : Sagdan ikinci kapi. Ateist : Ya bak aciklayabilirim. Xuahaha bu komedi ya. Yarıldım..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Helcaraxe, 04 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=90796 Burdan alalim sizi Sırf gıcıklığına mesaj atmakta üstünüze yok ha. Ne alakası var şimdi. Aynı konu mu[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bence bu ayrı bi topic olmalı ama neyse güzelmiş güldürdü beni...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hehe bu güzel Ateist : Sen Tanri'ymi$sin. Tanri : Evet öyleyim. Ateist : Eeee...Aaa...Ooo..$ey ama Nietzche der ki... Tanri : Gec iceride onunla yüz yüze tarti$ bunlari istersen canim.Sicak Sicak,miss gibi...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 çok banel oldu bu ezberledik artık :)[signature][hline]In Flames We Trust
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ezber rlz :P at : ya beni kandırdılar ünlü yapcam diye tanrı : yemezler at : ben ettim sen eyleme tanrı : şurdan yak cnm.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahahahaha :D süper[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eögh[signature][hline]my world my reality
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Arkadaşlar, biryerlerden c/p yapacaksanız, nereden yaptığınızı yazın da emeklerinin hakkını verin :) Sözlük'çülere ayıp ettiniz :)[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün.
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Walla bana coğrafya hocam gönderdi bunu.Bende sizinle paylaşmak istedim.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya bende 3 tane sufer fıkra var duysanız ınanılmaz komık ama ne zaman anlatsam başıma bişi gelio ondan anlatmıom.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ekşisözlükten değil mi bunlar?.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
ranges Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 anlat canım bizbizeyiz kimse bişi yapmaz sana:P[signature][hline]
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ııh yemez.. *!yusuf yusuf*[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ateist tanrıyla karşılaşsa sevinir be =P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 04 Aralık 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sozluk.sourtimes.org cıkcıkcık...[signature][hline]Boo
sheref Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 28 Eylül 2004 19:26 da açtığım topic evet Eksi den esinlendim Pişman Değilim[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ateist: Yahu sana bişeyler söyleyecem ama tam çıkaramıyorum Tanrı: Ekşisözlüğe bak[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bayat espri bunlar...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ekşisözlük suxx[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Deist : Ya sen ne biçim adamsın utanmıyo musun bizim sonraki hayatımıza karışmaya? Tanrı : Oha be burda yüzsüzlük yapma bari[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Öne çıkan mesajlar