baybety Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 akşam saat 8 suları streamlardda kimler var derkene birde baktım ki Idra açıp bira izliyeyim derken terran oynadığını gördüm ilk önce gözlerime inanamadım. daha sonra yok canım bir kaç oyun atar yada random takılııyodur diye düşündüm ama şu an saat 12 ye geliyor ve hala terran kaptırmış giddiyo. aslını astarını bilen var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ana ırkı hala Zerg. Sunucu olarak diğer match-up'ları daha iyi bilmesi gerektiği için haftada 1-2 gün Terran da oynayacağını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 olay spartacus'un dediği gibi. Yanlız baya kötü oynuyor, diamond zerg'lere yeniliyordu en son asdasdasd(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 o salak terran beceremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 terran beceremezse PROtoss hiç beceremez a-move oynamaya devam etsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 zayif arguman. essah toss beceremezse terran hic beceremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Seru said: zayif arguman. essah toss beceremezse terran hic beceremez. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 random takıldığımz zamanlarda terran en berbat ırktı oynanışı inanılmaz zor. Ama mmm yapıp haritada korkusuzca gezmek güzeldi şu an halen oynanışı en zor ırk terran sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar