Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guinness Bira

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

hayır fabrika şefi de öyle diyor

hayır fabrikada kıtalararası shipping i hiç bir zaman yapmadıklarını, bir çok diğer ülkedeki guinnessin o ülkede aynı tarifle ancak yerel malzemelerle üretildiğini söylüyor.
onu da geçtim kimin ne dediğinin hiç önemi yok, gerçekten de hem orada hem burada guinness içtiysen farkı anlamaman imkansız. resmen iki farklı stout içiyormuşsun gibi geliyor
Mesaj tarihi:
10 dan fazla ülkede guinness içtim
uzakdoğudakiler harici farklı gelmedi
zaten turkiye kıtalararası shipping değil bilmem farkında mısın
izmir limanına tuborg çekiyor guinnessi
direk st james gate'den
Mesaj tarihi:
Arkadaşım 2 yıl kaldı İrlanda'da. Öve öve bitiremiyor şu zıkkımı. Arada boşluğuna denk getirip Avustralya birası olduğunu belirten cümleler kurup dellendiriyorum. Var mı öyle fanatikleri diye merak ettim. Sanki bütün dünyayı gezdi bütün biraları taddı tarağım bi bunu beğeniyor.
Bu arada Real yada Carrefour'da gördüm hiç merak edip almadım. Gustayı çok sevdim ben nedense. Darkını özellikle.
Mesaj tarihi:
abi gines çok acaip bi bira.

ben ilk denediğimde meh demiştim.

sonra bi kaç kere daha içtim. hastası oldum.

mesela gines içince bi akşam o ginesi içişten sonra bi daha sarı bira içesim gelmio ginesin o yoğun içiminden gelen zevki veremiyor gibi oluyor falan. dene bence en yakın zamanda.
Mesaj tarihi:
gines bana yoğun gelmiyor, efes dark'la karşılaştırırsak çok hafif içimi var. senelerdir efesdark/tuborg/bomonti içmekten gına gelmişti, onlara 5 tl vereceğime üstüne 3tl daha koyup gines alıyorum artık. f/p olarak çok iyi bence.
  • Yeni Oluştur...