senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 arcadium'un içindeki macro center'da var ben ordan alıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 metroda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 metroda'da var eeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 orjinal guinness ne buradaki fıçıya ne de tenekeye benziyor, onyüzbinmilyon kat falan daha güzeli. dublin de içenler bilir, değil mi senkocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yoo ben içtim tr deki fıçı ile birebir aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 senin tat tomurcukların da kendin gibi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 hayır fabrika şefi de öyle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 gelin dublin'de yerinde içelim guinnessi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 1+1 kiraları ne kadar dublinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Fistan said: hayır fabrika şefi de öyle diyor hayır fabrikada kıtalararası shipping i hiç bir zaman yapmadıklarını, bir çok diğer ülkedeki guinnessin o ülkede aynı tarifle ancak yerel malzemelerle üretildiğini söylüyor. onu da geçtim kimin ne dediğinin hiç önemi yok, gerçekten de hem orada hem burada guinness içtiysen farkı anlamaman imkansız. resmen iki farklı stout içiyormuşsun gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 şehir merkezi , güzel evler 1000-1200 euro . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 10 dan fazla ülkede guinness içtim uzakdoğudakiler harici farklı gelmedi zaten turkiye kıtalararası shipping değil bilmem farkında mısın izmir limanına tuborg çekiyor guinnessi direk st james gate'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mortis said: şehir merkezi , güzel evler 1000-1200 euro . Olm mayışlar ne kadar orada, 1500 € maaş alıp o parayı verirsen sürünürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 2500-3000 arası. corporate bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Guinness Avustralya birası değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 foster's avustralya guinness irlanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 migroslarda oluyor bu ara ara. trump ve profilodakinden almıştık bi kaç kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mortis said: 2500-3000 arası. corporate bir iş. İralanda'ya gelip IRA'ya katılmak istiyoruz. Bi yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Arkadaşım 2 yıl kaldı İrlanda'da. Öve öve bitiremiyor şu zıkkımı. Arada boşluğuna denk getirip Avustralya birası olduğunu belirten cümleler kurup dellendiriyorum. Var mı öyle fanatikleri diye merak ettim. Sanki bütün dünyayı gezdi bütün biraları taddı tarağım bi bunu beğeniyor. Bu arada Real yada Carrefour'da gördüm hiç merak edip almadım. Gustayı çok sevdim ben nedense. Darkını özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 abi gines çok acaip bi bira. ben ilk denediğimde meh demiştim. sonra bi kaç kere daha içtim. hastası oldum. mesela gines içince bi akşam o ginesi içişten sonra bi daha sarı bira içesim gelmio ginesin o yoğun içiminden gelen zevki veremiyor gibi oluyor falan. dene bence en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 gines bana yoğun gelmiyor, efes dark'la karşılaştırırsak çok hafif içimi var. senelerdir efesdark/tuborg/bomonti içmekten gına gelmişti, onlara 5 tl vereceğime üstüne 3tl daha koyup gines alıyorum artık. f/p olarak çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yoğun dediğim kıvamı böyle. ya da köpüğü. biraz daha böyle dolu dolu geliyor efese tuborga göre sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 gines kutuda satılıyor mu ya da şişede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yüksek teknoloji kutularda satılıyor http://www.youtube.com/watch?v=kFpK4fj5tRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 çok merak ettim lan gidip alacam 10 kutu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar