BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Fistan said: -Deno- said: hiçbir bira guinness olamayacak gözümde ya ingiltere'ye gitme sebebitr de var napican gidip arasinda bi farkta yok draught guinness in bizim cafelere yolunuz duserse izmir eskisehir gelin icin sadece şerbet vs olarak mı geliyor yoksa şişelenmiş tüketişlir halde mi geliyor? üretim sırasında kullanılan su tadı etkiler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 fıçı fıçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 KidLazer said: Liverpoolda içtim aynı bira arkadaş :) o zmaan cafe del mundoda dandık koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Fistan said: fıçı fıçı fıçıfıçıfıçı e bir şey farketmez o zaman lan ha orada işmişin ha buarda, oradaki ahşap fıçı da buradaki lauminyum mu yani? belki yol yorgunluğu olmuştur biralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 :d Llama said: KidLazer said: Liverpoolda içtim aynı bira arkadaş :) o zmaan cafe del mundoda dandık koyuyorlar:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 sdfdsfasd kazıklanma direnpatici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Krombacher fıçı iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 vay be krombacher icelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ben 10 yıldır arıyorum ara ara buluyorum bazı yerlerde devamı gelmiyor ama. Ankara newcastleda'da tanesine 18 TL vermek çok koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ankarada herhangi bir seye para vermek koyuyor. Orada yasiyosun diye insanlara uzerine para vermeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 eheh bide bana sor 4 sene istanbul'da yaşayıp geri dönünce daha beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Hadi beyler bugunluk ankarayi ezme kontenjanimiz henuz dolmadi. Biraz gayret lutfen. Peki angarali kizlara ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ulus tarafına gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Esh said: Peki angarali kizlara ne demeli? BabacumMostors said: ulus tarafına gitmeyin ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 kadıköyde zeplin diye bir mekanda içtik geçen arkadaşlarla , ilk kez içmiş olabilirim , çok beğendim ben . ama yine de becks rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ingiliz memleketinde draught FOSTERS içerdim, hey gidi. Susadım resmen şuan, acayip canım çekti. Guinness de iyidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Pragda "merlin" diye bira vardi ya asil onu unutamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 draught fosters vardi tr de, efes getirmisti tutmadi, icmedi kimse kaldirdilar, iyiydi aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Fistan fıçı fosters var mı la sizin cafede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yapma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 :) tr de yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Cuma sizin cafeye gidip Guiness içmek farz oldu o halde, çok bira istedim şuan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 GERME ortamı can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 beraber GERELİM istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar