Litminov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Özgüven, ego gibi kavramları öğren.
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 abi roberto carlos gibi bacakları olanlar daha çok açıyor. o poponun arasına kırmızı tangayı çekip, beyaz pantolunu üstüne giyince gerçekten neyin özgüveni oluyor o?
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 arcane said: Zikko said: arcane said: Zikko said: sana da dildo ananas aldırdın bozuk çıktı, isyanın ona herhalde yaprak var, yersin ? zeytinyağlı severim. sende yağ kalmamıştır, malum arka kapını yağlamamışsın, gıcırtı yapıyor.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bu nasil bi konu lan? Su ictim'in bile bir felsefesi vardi.
manve Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 gelenler bosa gelmis olmasin, su linkten gerekli materyallere ulasabilirsiniz.
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ben de anlamıyorum lan. doğada bütün hayvanların dişisi seçiyo erkeği. erkek yapıyo bütün süsüğ bilmemneyi. karılar niye kasyıo ki
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Hakkat la bu işte bi ibnelik var
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Masakari said: Açık saçık giyinip zulüm ediyorlar. İnsafsızlar, Allah'sızlar, cehennemde yanacak yerleri yok bunları bir kere verseler ölürler sanki burada duvara tırmanıyoruz. Abi lütfen...
elma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Cipetpet said: Masakari said: Açık saçık giyinip zulüm ediyorlar. İnsafsızlar, Allah'sızlar, cehennemde yanacak yerleri yok bunları bir kere verseler ölürler sanki burada duvara tırmanıyoruz. Abi lütfen... ayıb oluyo
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Masakari said: Açık saçık giyinip zulüm ediyorlar. İnsafsızlar, Allah'sızlar, cehennemde yanacak yerleri yok bunları bir kere verseler ölürler sanki burada duvara tırmanıyoruz. çok samimi
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kadın olsan da erkeklerin yakışıklı görünme çabasını anlamazdın.üzgünüm.
Akito Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 arcane said: Zikko said: arcane said: Zikko said: sana da dildo ananas aldırdın bozuk çıktı, isyanın ona herhalde yaprak var, yersin ? zeytinyağlı severim. sende yağ kalmamıştır, malum arka kapını yağlamamışsın, gıcırtı yapıyor. Arcanei severdim ama bu ne lan. Ne yani bu ? Srsly
benjani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DFfTJxt733k onlar zalimlerdir
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Sen şimdi bacaklarını saran dar bir kot pantolon ve göğüs kaslarından baklavalarına kadar belli eden sıkı bir tshirt üstüne tam oturan deri ceket giydiğinde tüm kızlar baktığında özgüven gelmiyor mu, egon tavan yapmıyor mu ya da tekerlemeyle eve hatun atmıyor musun?
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Akito said: arcane said: Zikko said: arcane said: Zikko said: sana da dildo ananas aldırdın bozuk çıktı, isyanın ona herhalde yaprak var, yersin ? zeytinyağlı severim. sende yağ kalmamıştır, malum arka kapını yağlamamışsın, gıcırtı yapıyor. Arcanei severdim ama bu ne lan. Ne yani bu ? Srsly İkincil hesaplardan veya ne idüğü belirsiz adamların hakaretlerine prim vermem. Al sana dildo diyen adama sus pus oturmamı bekliyorsan sevmesen de olur zaten, ki sevilmek için mesaj atmıyorum.
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 cunkueseginzikindendolayi.jpg
Öne çıkan mesajlar