Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlar neden seksi olmak ister

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

Zikko said:

arcane said:

Zikko said:

sana da dildo

ananas aldırdın bozuk çıktı, isyanın ona herhalde

yaprak var, yersin ?

zeytinyağlı severim. sende yağ kalmamıştır, malum arka kapını yağlamamışsın, gıcırtı yapıyor.

Mesaj tarihi:
Masakari said:

Açık saçık giyinip zulüm ediyorlar. İnsafsızlar, Allah'sızlar, cehennemde yanacak yerleri yok bunları bir kere verseler ölürler sanki burada duvara tırmanıyoruz.

Abi lütfen...
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Masakari said:

Açık saçık giyinip zulüm ediyorlar. İnsafsızlar, Allah'sızlar, cehennemde yanacak yerleri yok bunları bir kere verseler ölürler sanki burada duvara tırmanıyoruz.

Abi lütfen...

ayıb oluyo
Mesaj tarihi:
arcane said:

Zikko said:

arcane said:

Zikko said:

sana da dildo

yaprak var, yersin ?

zeytinyağlı severim. sende yağ kalmamıştır, malum arka kapını yağlamamışsın, gıcırtı yapıyor.

Arcanei severdim ama bu ne lan. Ne yani bu ? Srsly
Mesaj tarihi:
Sen şimdi bacaklarını saran dar bir kot pantolon ve göğüs kaslarından baklavalarına kadar belli eden sıkı bir tshirt üstüne tam oturan deri ceket giydiğinde tüm kızlar baktığında özgüven gelmiyor mu, egon tavan yapmıyor mu ya da tekerlemeyle eve hatun atmıyor musun?
Mesaj tarihi:
Akito said:

arcane said:

Zikko said:

arcane said:

Zikko said:

sana da dildo

yaprak var, yersin ?

Arcanei severdim ama bu ne lan. Ne yani bu ? Srsly

İkincil hesaplardan veya ne idüğü belirsiz adamların hakaretlerine prim vermem. Al sana dildo diyen adama sus pus oturmamı bekliyorsan sevmesen de olur zaten, ki sevilmek için mesaj atmıyorum.
  • Yeni Oluştur...