Zed Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 efenim 3 günümü çalan dandik ve bi o kadar da güzel bi oyunu anlatıcam. oyun japon yapımı, freeware. adı kirubiru: slash the building. siz bir ninjasınız ve zıplayarak falan yukardan gelen binaları kılıcınızla parçalıyosunuz. binaların zayıf ve güçlü noktaları var, buna göre oynamanız gerekiyo. download: Orijinal zed tarafından adam edilmiş grafikleri değiştirilmiş hali. oyun pek bi bağımlılık yapıyo, haberiniz ola. tuşlar yön tuşları ve z, x. oyunda save load falan da var sanırım ama henüz bulamadım. z tuşu vuruş tuşu. - üstteki super metreniz. o tamamlanıp parlamaya başlayınca x tuşu ile yukardan o anda düşen bütün apartmanı kesebilirsiniz. - aşşa tuşuyla binayı tutuyosunuz, ama kombonuz da bitiyo. kaçlı kombo yaparsanız o kadar çok puan alırsınız. eğer binayı havada durdurursanız kombo kesilmez. - benim eklediğim ninja resmi ve parlamalar falan last blade 2 oyunundan. dandik background, hud ve bazı ufak değişiklikleri kıçımdan uydurdum. ilk oyunda sıkıcı gelebilir, üçüncü oyundan itibaren bırakamıycaksınız.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 oyunu oynamaya başladım bi süre sonra tamam yeter bu sefer oynamayı bırakıcam dediğimde oyuna yeniden başladım,gerçekten oynamayı bırakamıyosunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 48 369400 Bu kadar basit yapılı bir oyun tarafından (eninde sonunda) yenilmek delirtiyor insanı.[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 04 Nisan 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 178 969600[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ya dev bir küre geliyor onu nasıl gecicez, ninjalar yıldız atıo fln[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 manyak lan bu[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya zedin yaptığı zipli onu açtım da bu ilki .lzh uzantılı bunu nasıl açabilirim?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 293 709 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Biz bunu bitirdiydik Bonusla..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Zed bu senin zip'teki eciş bücüş harfler olan exe dosyası nedir ? birde html dosyası var acaip karakterler olan ? Açmıyorum cevap gelene kadar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 o garip isim oyun iste[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Oyun kol kası yapıyor resmen[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar