Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 insanlar doguslarindan ortalama 60 yasina kadar 3 milyar defa kalp atislariolurmus duymusmuydunuz.? hesaplama yapin bakalim ne kadar kalp atisiniz kalmis. tovbe tovbe carpilcaz.hesap isi bize dusmez ama..........[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: PawligeR, 01 June 2003 05:12 tarihinde demiş ki: tovbe tovbe carpilcaz.hesap isi bize dusmez ama.......... said: merak etme bişey olmaz :D[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 :-)[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tobe tobe[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 2,200,000,000 civarı[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 belki de bunlar son kalp atışlarım...[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 carpilcaz olayi gercek olsa ben su an kizarmis kofteydim[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ben çarpılsam patlarım aman köfte olmaklada kurtulamam hava olur uçar giderim.[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Volfied, 01 June 2003 11:27 tarihinde demiş ki: carpilcaz olayi gercek olsa ben su an kizarmis kofteydim izgaraydik izgara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 allah öle çarpmaz elektirikle elini kolunu yamultur[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 lıghtinig storm rady bakın birazdaha konuşursanız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ömür boyunca ortalama 60 ton kadar yiyecek tüketiyormuşuz.. bunu öğrendiğimden beri "afrika'ya 20 ton yiyecek yardımı gitti" dediklerinde gülüyorum.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 en az 50 ton da kaka yapmamız lazım o zaman:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 :-)[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 tobe tobe[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 2,200,000,000 civarı[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 belki de bunlar son kalp atışlarım...[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 carpilcaz olayi gercek olsa ben su an kizarmis kofteydim[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ben çarpılsam patlarım aman köfte olmaklada kurtulamam hava olur uçar giderim.[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Volfied, 01 June 2003 11:27 tarihinde demiş ki: carpilcaz olayi gercek olsa ben su an kizarmis kofteydim izgaraydik izgara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 allah öle çarpmaz elektirikle elini kolunu yamultur[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 lıghtinig storm rady bakın birazdaha konuşursanız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ömür boyunca ortalama 60 ton kadar yiyecek tüketiyormuşuz.. bunu öğrendiğimden beri "afrika'ya 20 ton yiyecek yardımı gitti" dediklerinde gülüyorum.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 en az 50 ton da kaka yapmamız lazım o zaman:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar