Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insan yasami

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insanlar doguslarindan ortalama 60 yasina kadar 3 milyar defa kalp atislariolurmus duymusmuydunuz.?

hesaplama yapin bakalim ne kadar kalp atisiniz kalmis.

tovbe tovbe carpilcaz.hesap isi bize dusmez ama..........[hline]† Tek Rakibi Kendisi †
ZodyaG Admin
Scripter,Grafiker
ICQ=160053851
Volkan Polat
Mesaj tarihi:
said:
PawligeR, 01 June 2003 05:12 tarihinde demiş ki:
tovbe tovbe carpilcaz.hesap isi bize dusmez ama..........
said:

merak etme bişey olmaz :D[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
tobe tobe[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
carpilcaz olayi gercek olsa ben su an kizarmis kofteydim[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski...
kadin erkek demedim
eglendim bunca zaman
darkim dereyim demedim
ibnelestim muntazaman...

sonra ne oldu ise oldu
u donuslerinde seni bekler oldum
x kisisiyim artik isci problemlerinin...
Mesaj tarihi:
allah öle çarpmaz elektirikle elini kolunu yamultur[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Mesaj tarihi:
ömür boyunca ortalama 60 ton kadar yiyecek tüketiyormuşuz..

bunu öğrendiğimden beri "afrika'ya 20 ton yiyecek yardımı gitti" dediklerinde gülüyorum.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
en az 50 ton da kaka yapmamız lazım o zaman:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

• Yeni Oluştur...