Aegean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Ben merak ettim ve lord of the ringsi indirdim hos geldi ancak sahsen gitarın overdrive sesini daha cok sevdiğim icin pek ısınamadım bg nin bu tür sarkılarından bir kac tane rica etcektim :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 lol daha ii bi yer bulamazdın. öncelii hell e bırakıorum yaşı büyük die :P[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Ben mod olarak başta bi kaç şarkısını öneriyim. Bard's Song - In The Forest en ünlü şarkılarındandır. Mordred's Song, Into the Storm, Nightfall, Mirror Mirror sonra gelir. Şahsen en secdiim şarkısı 15 dk lık dev olan Ant THen THere Was Silence, ve Mr. Sandman i severim. Gitar solosu istiyorum diyosan beyond The Ice ı tavsiye ederim. Soulforged da güzel şarkıdır. Benim yaptığımı yap, bi bu şarkıları indir, soora ne bulursan :) Hatta yardımcı olsun seni şöyle alalım.[hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell...
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Run for the Night By the Gates of Moria Banish from Sanctuary Valhalla Welcome to Dying The Last Candle Time What is Time Journey Through the Dark Theatre of Pain Ashes to Ashes The Bard’s Song: In the Forest The Bard’s Song: The Hobbit Imaginations from the Other Side Mordred’s Song Bright Eyes War of Wrath/Into the Storm Nightfall Mirror Mirror Noldor (Dead Winter Reigns) Time Stands Still (at the Iron Hill) Thorn When Sorrow Sang Battlefield Sadly Sings Destiny Age of False Innocence Punishment Divine And then there was Silence Don't Talk to Strangers (Cover) Mr. Sandman (Cover) Sen bunlari cek bi liste daha cikaririz :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya)
jankis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 çkçk hell hiç taaswip etmiyorum ayıp yaw adam yeni başlamış görüldüğü gibi sen baydırcan[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 ayıp ayıp :) beyond the realms of death(cover)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 Bright eyes mordred's song night fall blood tears çek ve öl yani =) ben dinlerken ruhumu teslim ediorum o kadar =)
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 time what is time süperdir, a past and future secret de ii dir bu 2 sini dinle sonra gel[hline]I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
blindoki Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hepsi bir şaheser ama arlarında var ki bir Lord of The Rings, The Bard's Song In The Forest, Valhalla... Sen boşver şu üstekileri :) Hepsini indir, gözün gibi bak yok başka yerde böle grup...
obacan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bak genclik sana bg hayranı olarak sunu söliyim git butun sarkılarını indir biriki tane salak sarkı harbiden var ama bende yaklasık 70 sarkısı falanvar hepsi birbirinden güzel.. Özellikle mirror mirror ama ben gün içersinde nerdeyse hepsini dinlerim :d:d[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Blind can ciğerdir... A Bard's Song ile Past and Future Secretla giriş. Sonra Nightfall, Mordred Song, Bright Eyes, And The Story Ends, Valhalla.... gider de gider. Bir de Demons and Wizards vardır, Blind Guardian ile Iced Earth gruplarının ortak çalışması. Demons and Wizarsdan "Fiddler on the Green". Bitirmiş şarkıdır kesin tavsiye ederim, dip düşürücüdür.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
obacan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Demonsa girdiysen ohoh çıkamazsın bence sen bi gün böle grupların albumlerini satan bi yere git hepsini al toplam 10 album bide konser dvdleri, bu tür müzik seviyosan.... İşin içinden çıkamazsın. Mesela Demons and Wizardsın ; Heaven Deines şarkısı çok kraldır. Gitar solo içinde excalibur sarkısını öneririm. En iyisi dedim gibi butun albumleri almak toplasan bi 15 album bile etmez :P :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Fiddler on the Green My last sunrise A past and future secret Nightfall pişman olmayacaksın mutlaka dene bunları[signature][hline].
obacan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Blind dinleyen bi insan pişman olcaksa, tey tey.. Bu tarz müzik yapan gruplar var onlarıda söliyim onlarıda dinle. Benim en sevdiklerim Rhapsody , Nightwish , Iced Earth (Bgyi yazmıyorum boşuna o zaten...) :D Bu gruplarıda tavsiye ederim :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bard Song u çok severim PwM yaparken dinlerdim hep.[signature][hline]Charles Rhadamantis
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: obacan, 01 Aralık 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Gitar solo içinde excalibur sarkısını öneririm. En iyisi dedim gibi butun albumleri almak toplasan bi 15 album bile etmez :P :) tabii excalibur ne bg ne de d&w sarkisi o ayri...[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kimse Majesty yazmamış??? Amanın.[signature][hline]
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Dedim ya al hepsini dinle öle majesty , beyond the ice , excalibur ayrım yapmicaksın. Her biri ayrı bir eser olarak butun gün dinliceksin :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 excalibur diye bir bg sarkisi yok belirtiyorum ama...
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Nası yani ; aylardır severek dinlediğim o baba sarkı aslında bg diğilmi? o zaman kimin sarkısı? (harbi merak ettim benim dildiğim d&w ama sen söle kimin sarkısı)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kazaada bi bak bakalım kimler çıkıyo :) , kesin bişi demiyorum ama d&w ın oldunu sanıyorum hala :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hic bi grup icin kazaa'ya guvenmemeni oneririm
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Haklısın kazaa ya güven olmaz ama içime bi kurt düştü bu sarkıya bakcam :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Evet haklısın bende bu sarkıda solistin kim oldunu merak ediyodum, grubun adı ne demiştin :) birazcık bilgi verirmisin hakkında biliyosan?[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Öne çıkan mesajlar