glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Arkadaşlar bu nedir? :) galiba blind guardian'ın bir çalışması ama hikayesi nedir grup mu yoksa sadece bi kaç albümmü bilen varsa paylaşsın...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Natural Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bg davulcusu thomen in yan projesi,power metal grubu. kabaca tanımı budur.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Piet Sielck'in grubu (ki kendisi eski BG ses muhendislerinden ve eski albumlerde backing vocallik yapmisligi var) Thomen'in yegane katkisi ilk albumde bateristligi yapmis olmasi sonrasinda Iron Savior ile bir alakasi kalmiyor... Onun disinda ayni zamanda Kai Hansen'de (Helloween/Gamma Ray) grupta bir kac album yer aliyor sonra o da birakiyor muzige gelince bildigin power metal pek yeni bisi yok...[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 dragonslayer da direk ejderhamı keserim abi parçası :) geçen mp3leri karıştırırken farkettim bende eheh
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Benim favori gruplarımdan ama millet grubu sadece piyasada buldukları Blind Guardin cd'lerinin içinden çıktığı için biliyor.Favori şarkım Forces of Rage'dr herkese şiddetle tavsiye ederim.
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kai Hansen Family Tree[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bildiniz güzel sarkıları nelerdir acaba? , işin içinde bg nin bateristi varsa süperdiye düşünüyorum. Bu arada kai hansenin sesi gibi ses baska kimsede varmıdır :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Öne çıkan mesajlar