paramecium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Selam, Skoda Yeti Greenline 1.6TDI deneyimi olan? Donanım olarak en full denen model düşünülüyor. Hattan o düşünenle beraber ben de 1-2 sene sonrası için (artık puset ile işim kalmayacağı için) düşünüyorum. Ben alana kadar da zaten makyajlı kasa 2.ele düşer :D Hafif MPV özellikleri sunuyor hem ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 para artık buralarda kimse seni umursamıyor gördüğün gibi.. Gerçi Skoda Yeti dersen umursanmaman da normal :) Ben yorumumu yapmış oldum böylece.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ahahaha yalniz boyle bi konu oldugunu ilk defa goruyorum. Direnisin gobegine denk gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi hiç tavsiye etmiyorum. skoda ailesinden octavia ya da superb dışındaki modeller gerçekten olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kim dizayn ediyo 2013'te böyle çirkin modelleri Göz var allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Harbiden de çirkinmiş , Dacia'yı scale etmişler gibi daha çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Çocuklu aileler için en ideal araç viano kısa şase activity otomatik modeli daha ötesi yok 2 sene kullandım sattım kafama mıçayım saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Selam, Hepiniz rezilsiniz :P Aracın tipi bence güzel; iç hacmi öldürecek şekilde eğim verilmiş dik yüzeyler yok. Sportif, egzotik, agresif, yosma bir duruşu yok aracın :) Arka koltukta benim şu an mevcut araçtaki gibi modüler bir yapı var. Scenic III bana çok itici geliyor, Grand Picasso ise lanet olsun ki Citroen etiketi yüzünden beni ürkütüyor. Ayrıca en fazla bir sena sonra uzun bir bagaja da ihtiyacım kalmayacak zira puset/bebek arabası gibi bir şey taşımak zorunda kalmayacağım. Gönül 4x4 olanını almak ister ama 2.0TDI seçeneği ile suulması bir masraflı oluyor. @Vodan: Gözüm üstünde... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bunun reklamlarında xzibit oynuyordu değil mi? yo dawg i heard you like skoda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 o araç çok tipsiz ya bedava verseler bile binmem satar parasını bankaya atarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yaşlandı abi adam Skoda Yeti bakıyor. Biz onu A4'le tanımıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Selam, Abi önerilen Mercedes gerçekten çok şahane de >110k TL fiyatı 2 tane Yeti alınabiliyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Para yırt artık şu kefen kesesini. Hayvan gibi para kazanıyorsun hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Selam, Abi sokağa bırakacağım bir "şeye" o kadar para vermem abi :) Ufaktan reklam topicleri alıp bölüme, kayıtdışı gelir hedeflerim falan var :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Yeti fiat doblo gibi araba abi. Nesini begendin allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Selam, Son zamanlarda agresif/sportif ruh yüklenmeye çalışılan araçları sevmiyorum. Aile otomobili olarak sınıflandırılan bir araçta kullanışlılık benim için önemli. Kompakt bir yapısı var, sütunları düzgün ve çevre görüşünü engellemeyecek düzeyde. Kutu gibi yapı hoşuma gidiyor. Şimdiki station araçlara da sportif duruş yükleniyor ve arka bagaj kapakları eğimli yapılarak bagaj öldürülüyor, tavan çizgisi geriye doğru alçalıyor falan. Satış rakamı ve tüketim değerleri beni aşmasa Discovery 4'ü tek geçerim. Bu arada o Mercedes de gerçekten modülerliğin dibine vurmuş :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tam doksanlardan kalma tasarımı ya. tabii siz bilirsiniz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 para sokağa koycam diye cimrilik ediyosan 150 TL daha ver otoparka koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Selam, Gayet efektif bir araç, neden beni beğenmiyorsunuz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 al sundan bir tane ikinci el, 2 tane cocukla olur bu. http://www.volvocars.com/SiteCollectionImages/MY12/VolvoModels/XC60/Gallery/Exterior/XC60_exterior_24.jpg yeti meselesi hic konusulmamıs gibi yapalım, rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Selam, 3 senede 110k km yapmışım, Volvo beni servis konusunda üzmesin :) VW grubu için özel servis bulmak gayet kolay neticede. Ayrıca biri bir Mercedes minibüs önermişti, tüketim değerlerini hiç belirtmemişler! Hani... belli mi olur... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Vw grubu degilmi kasayı değiştir diğer herşey aynı. Al gitsin satamazsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 paramecium said: Selam, 3 senede 110k km yapmışım, Volvo beni servis konusunda üzmesin :) VW grubu için özel servis bulmak gayet kolay neticede. Ayrıca biri bir Mercedes minibüs önermişti, tüketim değerlerini hiç belirtmemişler! Hani... belli mi olur... Saygılar. volvo servis konusunda uzucek de ben yardimci olurum artik o kadar. usenmezsen kendin dahi yaparsin. hakikaten guzel alternatif xc60. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Selam, Abi o fiyat nedir öyle :D Sen nasıl yardımcı olursun; para sat bunu, para/emek haarcamaya değmez... sat şunu al :P Pisiklette gördük! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Her seferinde oluyu diriltmeye calisiyorsun, astari yuzunden pahaliya geliyor. Ben sana hak yol gosteriyorum. Sen de hakkini ver ! asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar