Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skoda Yeti Greenline

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Skoda Yeti Greenline 1.6TDI deneyimi olan? Donanım olarak en full denen model düşünülüyor. Hattan o düşünenle beraber ben de 1-2 sene sonrası için (artık puset ile işim kalmayacağı için) düşünüyorum. Ben alana kadar da zaten makyajlı kasa 2.ele düşer :D

Hafif MPV özellikleri sunuyor hem ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Selam,

Hepiniz rezilsiniz :P

Aracın tipi bence güzel; iç hacmi öldürecek şekilde eğim verilmiş dik yüzeyler yok. Sportif, egzotik, agresif, yosma bir duruşu yok aracın :)

Arka koltukta benim şu an mevcut araçtaki gibi modüler bir yapı var.

Scenic III bana çok itici geliyor, Grand Picasso ise lanet olsun ki Citroen etiketi yüzünden beni ürkütüyor. Ayrıca en fazla bir sena sonra uzun bir bagaja da ihtiyacım kalmayacak zira puset/bebek arabası gibi bir şey taşımak zorunda kalmayacağım.

Gönül 4x4 olanını almak ister ama 2.0TDI seçeneği ile suulması bir masraflı oluyor.

@Vodan:
Gözüm üstünde...

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Son zamanlarda agresif/sportif ruh yüklenmeye çalışılan araçları sevmiyorum. Aile otomobili olarak sınıflandırılan bir araçta kullanışlılık benim için önemli.

Kompakt bir yapısı var, sütunları düzgün ve çevre görüşünü engellemeyecek düzeyde. Kutu gibi yapı hoşuma gidiyor.

Şimdiki station araçlara da sportif duruş yükleniyor ve arka bagaj kapakları eğimli yapılarak bagaj öldürülüyor, tavan çizgisi geriye doğru alçalıyor falan.

Satış rakamı ve tüketim değerleri beni aşmasa Discovery 4'ü tek geçerim. Bu arada o Mercedes de gerçekten modülerliğin dibine vurmuş :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

3 senede 110k km yapmışım, Volvo beni servis konusunda üzmesin :)

VW grubu için özel servis bulmak gayet kolay neticede.
Ayrıca biri bir Mercedes minibüs önermişti, tüketim değerlerini hiç belirtmemişler! Hani... belli mi olur...

Saygılar.

volvo servis konusunda uzucek de ben yardimci olurum artik o kadar. usenmezsen kendin dahi yaparsin. hakikaten guzel alternatif xc60.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...