xueshen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 nelerdir sizce[signature][hline]orochi
KhaldoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Samurai Serisi I-II-III-IV EFsane olsan Street Fighter Serisi ki alpha dan sonra beğenmedim bide marvella capcomla çorba yaptılar karıştı herşey. Mortal kombat 2 ve 3 çok ii... Kof 98 den sonraki seri nostalji içün art of fighting olabilir... birde SF nin bi oyunu wardı bu akuma falan gizli karakterdi kenle ryu nun üstünde aşşa yukarı felan yapıodun öle çıkıodu[signature][hline]Hmm... Insignificant!
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 last blade 2[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Dev Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kesinlikle Marvel vs. Capcom kombo manyağı olmak ve etmek için birebir... aynı zamanda ; Street Fighter Alpha 3 'de indirilmesi ve oynanması gereken bir klasik...[signature][hline]NoSignature
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 pocket fighter waku waku 7 kof2000[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
xueshen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 waku waku 7 de kum torbası var bonus kun :) last blade 2 iyidir[signature][hline]orochi
Dev Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=78964 Bence burayı okursan banlanmak isteyen link verir + kullanıcı ismin böyle bir siteye hiç yakışmamış...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
HawkEye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 beni tanıyan bilir sf alpha serisi ve tabikide akuma Gokide Olur:D :D :D[signature][hline]MAME server Nick:Ares [Bu mesaj HawkEye tarafından 02 Aralık 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 alpha 2 en düzeli bence[signature][hline]orochi
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: KhaldoR, 25 Kasım 2004 11:54 tarihinde demiş ki: Samurai Serisi I-II-III-IV EFsane olsan Street Fighter Serisi ki alpha dan sonra beğenmedim bide marvella capcomla çorba yaptılar karıştı herşey. Mortal kombat 2 ve 3 çok ii... Kof 98 den sonraki seri nostalji içün art of fighting olabilir... birde SF nin bi oyunu wardı bu akuma falan gizli karakterdi kenle ryu nun üstünde aşşa yukarı felan yapıodun öle çıkıodu eet bende o street fighteri arıyorum zero olması lazım ama yükledim 1mb flnbdı boyutu açılmadı:( kesin zero beyler sağlam link bulan olursa bana özelden atsın zeronun hastasıyımdır küçükken az oynamadım[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Öne çıkan mesajlar