Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeşil saha rezillikleri, izlerken gözünüzden yaş gelecek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benden baska henuz izleyen yok sanirim ama dayanamiyorum yorum yapmadan cunku cidden muthis seyler war,izlemeyen varsa kesin izlesin diyorum, uzun zamandir bukadar gülmemistim,boyle guzel oynayan bi teknik direktor olamaz yaw.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]-
Mesaj tarihi:
çok ii yaa..ii guldum valla.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 03 Aralık 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
dakika 2 saniye 14 ohannes..

Bu haraketi bi karate filminde felan gormustum sanki lol[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]-
Mesaj tarihi:
kendisini amerikan güreşcisi sanan futbolcuyu tebrik, kurbanı olan kişiye ise geçmiş olsun diyorum[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır.

Jerian Flameeye of

[Bu mesaj flameeye tarafından 04 Aralık 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol rofl o neydi oyle ya ahaha en begendigim hareket hakem dovmelilerle o ayaklariyla adamin kafasini sıkıstırıyo ya sonra donduruyo felan. bu arada dosyanin bu kadar buyuk olmasinin nedeni adobe premiere le export edilmis bi dosya o dosyalar sonra nasil kucultulur ben de bilmiyorum.[signature][hline]john the insane fork.
Mesaj tarihi:
ben de vay anasını üni'den bağlanmak vardı hıza bak yapıyodum
indire bi tıkladım 180 i vurdu bi anda dumur tabi 256 dan beklenmez böyle incelikler :P
neyse ii oldu tam üstüne geldi
aa!
unutmadan indi dabi baktım görüntü kalitesi nasıl o kadar düşük ve 90 mb olabiliyor onu çözemedim yapan arkadaş arkada çalann aptal şarkıyı wav mı şeet miş napmış[signature][hline]
Mesaj tarihi:
download hızlarını forumlara yazmak yasak olsun. En azından küfür gibi olanları yazmayın da gaz yapıp telekomu basmayalım.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...