Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba alıcam. Ne alayım?

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Şimdi eski olup masraf çıkarmasını geçtim çünkü parçası da nispeten ucuz olacaktır. Güvenlik önlemlerinin eski ve mevcut standartları karşılamaması ve airbag gibi ürünlerin 10 yıl sonra bakım/değişim ihtiyacı duymaları gibi kalemlere ek olarak tüketim değerlerinin yine güncel modellere oranla yüksek olmasından solayı kör bir alım olacağını düşünüyorum.

Yapılabilecek en iyi şey ilk versiyon bir Clio diesel falan alıp binmek olacaktır; az yakar, A ile B noktası arasındaki iletişimi sağlar, yağmurdan korur. Ötesinde çok fazla beklenti içinde olmamak gerek. Eski Japonlar belki sana daha az sorun yaşatabilirler, bilemiyorum. Alacağın aracı diesel seçmen en azından LPG ayar sorunu gibi sıkıntılar yaşamanı engeller.

Kusura bakma iş biriktiği için arada yazıp yazıp kaçıyorum :(

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

abi civic de baktım da benim bütçede civicler model olarak çok eski kalıyor. hem 90-93 falan. coupe yada 206 alırsam en azından 99 falan olacak. bildiğin eski suratlı o civicler falan yaw.

Pazarlik et abi, sahibinden.com daki fiyatlar sisirilmis.

Sen 14 yazan arabaya 11 teklif edeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu saydığınız araçlar içinde bir tek benim söylediğim mantıklı tek tek de açıklarım

1-parça fiyatı ucuz corsa nın

2-kaza esnasında honda dan da pejodanda 5 kat iyi

3-bakımını zamanında yaparsan kronik arızası yok ve kolay kolay arıza vermez

4- 2. El'i çeyrek altın gibi

Sırf galerici arkadaşa sordum bu xevapları verdiği için 6 ay önce eşime 1.4 easytronic 2004 corsa aldıö lpg li böyle bir yakıt düşüklüğü yok yemin ediyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Diesel 2.el almak sıkıntılı değil de alma süreci sıkıntılı; temiz ve düzgün bulmak insanı deli edebilir. 265k km'de Clio diesel sattığımda motoru saat gibi çalışıyor, turbosunda sıkıntı yoktu. Benden sonra alan adam nasıl baktı bilemiycem :

Sana düşük hacimli benzinli motor en iyi seçenek gibi.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Yapılabilecek en iyi şey ilk versiyon bir Clio diesel falan alıp binmek olacaktır; az yakar, A ile B noktası arasındaki iletişimi sağlar, yağmurdan korur. Ötesinde çok fazla beklenti içinde olmamak gerek. Eski Japonlar belki sana daha az sorun yaşatabilirler, bilemiyorum. Alacağın aracı diesel seçmen en azından LPG ayar sorunu gibi sıkıntılar yaşamanı engeller.

mesela şu gayet iyi gözüküor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2000-model-clio-1.4-rna-klimali-lpg-li-full-125635277/detay
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

paramecium said:

mesela şu gayet iyi gözüküor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2000-model-clio-1.4-rna-klimali-lpg-li-full-125635277/detay

Kaçak taksicilikmi yapacak abi alsın corsa işte baksın keyfine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...