Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 şöyle bişi var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-izmir-de-tek-ve-bembeyaz-117593018/detay ama coupe daha bi şekil ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Selam, Ben olsam o parayı çarçur etmem : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 anlamadım ne demek istediğini. lazım abi araba ihtiyaç duyuyorum. bu kadar bütçem var. ne yapabilirim ki anlamadım. çok mu iş çıkarır ucuz araba o anlamda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Selam, Şimdi eski olup masraf çıkarmasını geçtim çünkü parçası da nispeten ucuz olacaktır. Güvenlik önlemlerinin eski ve mevcut standartları karşılamaması ve airbag gibi ürünlerin 10 yıl sonra bakım/değişim ihtiyacı duymaları gibi kalemlere ek olarak tüketim değerlerinin yine güncel modellere oranla yüksek olmasından solayı kör bir alım olacağını düşünüyorum. Yapılabilecek en iyi şey ilk versiyon bir Clio diesel falan alıp binmek olacaktır; az yakar, A ile B noktası arasındaki iletişimi sağlar, yağmurdan korur. Ötesinde çok fazla beklenti içinde olmamak gerek. Eski Japonlar belki sana daha az sorun yaşatabilirler, bilemiyorum. Alacağın aracı diesel seçmen en azından LPG ayar sorunu gibi sıkıntılar yaşamanı engeller. Kusura bakma iş biriktiği için arada yazıp yazıp kaçıyorum :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 dizel motorun eski olanı daha sıkıntı çıkarmaya gebe değil midir. öyle derler sanki? yani bu megan kupe üzecek mi diyorsunuz beni şimdi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Black-ice said: abi civic de baktım da benim bütçede civicler model olarak çok eski kalıyor. hem 90-93 falan. coupe yada 206 alırsam en azından 99 falan olacak. bildiğin eski suratlı o civicler falan yaw. Pazarlik et abi, sahibinden.com daki fiyatlar sisirilmis. Sen 14 yazan arabaya 11 teklif edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 96-97 civic candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Şu saydığınız araçlar içinde bir tek benim söylediğim mantıklı tek tek de açıklarım 1-parça fiyatı ucuz corsa nın 2-kaza esnasında honda dan da pejodanda 5 kat iyi 3-bakımını zamanında yaparsan kronik arızası yok ve kolay kolay arıza vermez 4- 2. El'i çeyrek altın gibi Sırf galerici arkadaşa sordum bu xevapları verdiği için 6 ay önce eşime 1.4 easytronic 2004 corsa aldıö lpg li böyle bir yakıt düşüklüğü yok yemin ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Selam, Diesel 2.el almak sıkıntılı değil de alma süreci sıkıntılı; temiz ve düzgün bulmak insanı deli edebilir. 265k km'de Clio diesel sattığımda motoru saat gibi çalışıyor, turbosunda sıkıntı yoktu. Benden sonra alan adam nasıl baktı bilemiycem : Sana düşük hacimli benzinli motor en iyi seçenek gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 .. (ticariymiş fail oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 coupe'a bursalı arabası diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 paramecium said: Yapılabilecek en iyi şey ilk versiyon bir Clio diesel falan alıp binmek olacaktır; az yakar, A ile B noktası arasındaki iletişimi sağlar, yağmurdan korur. Ötesinde çok fazla beklenti içinde olmamak gerek. Eski Japonlar belki sana daha az sorun yaşatabilirler, bilemiyorum. Alacağın aracı diesel seçmen en azından LPG ayar sorunu gibi sıkıntılar yaşamanı engeller. mesela şu gayet iyi gözüküor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2000-model-clio-1.4-rna-klimali-lpg-li-full-125635277/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Civic al civic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Megane da bak kötü ama sorun çıkarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Black-ice said: paramecium said: Yapılabilecek en iyi şey ilk versiyon bir Clio diesel falan alıp binmek olacaktır; az yakar, A ile B noktası arasındaki iletişimi sağlar, yağmurdan korur. Ötesinde çok fazla beklenti içinde olmamak gerek. Eski Japonlar belki sana daha az sorun yaşatabilirler, bilemiyorum. Alacağın aracı diesel seçmen en azından LPG ayar sorunu gibi sıkıntılar yaşamanı engeller. mesela şu gayet iyi gözüküor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2000-model-clio-1.4-rna-klimali-lpg-li-full-125635277/detay Kaçak taksicilikmi yapacak abi alsın corsa işte baksın keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 beyler 2003 model corsa buldum 10 bine. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-otomobil-ruhsatli-klimali-0-motor-yeni-enjektor-yeni-muayene-114709229/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-hususi-arac-127402624/detay# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 iyi gibi duruyo ben de ehliyet alma aşamasındayım bikaç ay sonra bu segmentte almayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 cok km yapmislar bunlar dizel bir de masraflari pahali olur bak, en tehlikeli araba turu bu. eski ve dizel olmasi. 10 bin liraya alirsin 20 lira masraf cikar kisa surede. motor 1.7 bi de cok yakabilir yani ortalamanin ustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 evet dizelden korkuyorum ben de. en iyisi ben lpg bakmaya devam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ilk mesajinda pejo demissin. o paraya bulursun lpgli. corsa falan lpgli zor bulunabilir emin olamadim. az yakiyo diye lpg koymuyorlar ona. pejo alanlar genelde modifiye ettigi icin bokunu cikardigi icin daha rahat bulabilirsin diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bir de ford fiesta falan bak, toyotanin en ucuz hatchbacki hangisiydi ona bakabilirsin. honda, nissan, vw falan zaten imkansiz o paraya. chevrolet bak onda cok lpg kullanan var cok yakiyor diye arabalari da saglam, 30 ile git yayaya vur olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 valla pejo alıcam zaten büyük ihtimalle. en temizi o gözüküyor şuan. işte megan kupeye de kayıyor aklım inceden bir de. ikisi arasında hangisi daha iyidir 206 mı kupe megan mı? modeller aynı 99-98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bence halkin sevgisini kazanmis pejo daha hayirlidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar