-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bugun saat 20:00'de mac. Onemli bir ayrıntı Derbi oncesi Aurelio 3 sarı kartı var bugun kart gorurse cezalı duruma dusecek.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Aurelio kart görmez bu maçta bizde bu maçı rahat alırız maç garantilenince daum önemli oyuncuları çıkarır zaten ama hakem nobre ye verilen kart gibi oyuncu değişikliği yapılırken ulan Aurelio ya kart göstermeyi unuttum diyip kart göstererse o başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ya maç garantı bızım ya.fenerbahcemız bırakmaz bu macı[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 aurelio bu macta buyuk ihtimalle oynatilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 servet oynamayıp hacıoglu murat ın oynaması halınde fenerımın en az 6 atacagı mactır!!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 son 2-3 mactır cıktıgımız kadro gayet iyi sanırım hoojdonk la alexin yan yana oynayamadıgı buradan anlasıldı kemalin onderin selcugun ne kadar mucadeleci oyun oynadıkları mac boyunca hırslarını kaybetmeyislerinin takıma olan katkısı herkesce gorulmustur umarım..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 cnn deki görüntülerden sonra ben tribünleri merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 fenerbahcemden mutlak galibiyet bekliyorum. yürüyün aslanlarım benim..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Aurelio bencede oynatılmaz eğer oynarsada ilerliyen dakikalarda çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Benimde tahminimce ilk yarı oynar 2. yari cıkartılır.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Ey millet! Allah birdir, şânı, büyüktür. Allah'ın selameti, atıfeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. 2- Atatürkü'ün Söylev ve Demeçleri, Cilt: 11. s. 94-95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Fenerbahçenin rahat alabileceği bir maç bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 cumanın sarı görürse iyi olacağı maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 berabere bitebilir ha benden demesi..[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Maç başladı dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Maç başlamış 0-0 dı demin durum 21. dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Aurelio sarı gördü cezalı durum düştü ohh yeah :lol: ankaragücü iyi geliyor saldırın aslanlarım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 O çok güzel oldu Daum'un aptallığı neden oynattıysa aurelio'yu neyse güzel oldu o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ahh bu hakemler, ahh bu hakemler..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 febelilerde delirdi stadda kuddusi dışarı diye bağırıolar :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Sarı kartın nedeni ne naptı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 cumanın oynamaması iyi oldu aferin daum'a[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Serkan Balci Sarı gördü simdide Dakika 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 normal bagirmalari az bile. aurelio'nun sari kart gordugu pozisyonda faul bile yok lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ne ki pozisyon tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 alex asist nobre gol klasigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar