Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Campaign v5.0 Coming Soon

Grudge

Öne çıkan mesajlar

Eyüp benim için sorun olmaz. Altımızda arabayla gidip geleceğiz diye anladım ben. Sonuçta arabayla gitmesek bile adam yiyecek değiller ya ?

=)

Pozitif benim oyum.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

oke ozaman
bu cumartesi saat 11:00 da beşiktaşa geçmiş olcaz. en azından bi deneyelim bakalım...

da 7 kişi nası sığışcaz ki arabaya?[signature][hline]THAT IS NOT DEAD
WHICH CAN ETERNAL LIE,
AND WITH STRANGE EONS
EVEN DEATH MAY DIE.
-An unknown prime author.
Proving that not all of them are clueless
Sosyal ağlarda paylaş

Alla alla ben gittigimdede arabayla gıtmıstım yazık yapmayın etmeyın yaw ya gelecek basımıza bı ıs ya bu resmen mini etekle camiye giren hatun hesabı olacak ya akıl var mantık var herhangi baska bi yerde oynasak daha ıyı eyupte nereye gıdıoruz oyun oynayabılecegımız ben bunu anlamıyorum yanı farklı bı yer olsun ıstersenız ankaraya gıdelım yuruyerek ama eyup valla bosuna gıdıyoz bakın
Sosyal ağlarda paylaş

bu topiğe atılacak son mesajları atıyoruz artık
yarın saat 11:15 civarı beşiktaştaki kadıköy iskelesinde buluşuyoruz. (barbaros iskelesi. eskisi diil...) saat 1045deki vapurla geçmeyi planlıyorum karşıya.

allah sonumuzu hayır etsin...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD
WHICH CAN ETERNAL LIE,
AND WITH STRANGE EONS
EVEN DEATH MAY DIE.
-An unknown prime author.
Proving that not all of them are clueless
Sosyal ağlarda paylaş

6 kişi 1 arbaya nasıl sığar hele ki bu 6 kişinin boy ortalamsı 185 vede kilo ortalamları 90 ise...
hesap kitaba daldım sufi araba taşır diyor ne kadar davayı satmış bir meslektaşımda olsa ona güveniyorum :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 03 Aralık 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

horas bizle eyüp'te buluşacakmış. böylece 4 adet XXL, 2 adet L insanı bir arabaya nasıl sığdırırız bilmecesini çözmemiz gerekmeyecek. gerçi hepimiz tetris oynamış insanlarız. bakardık bi çaresine :D

herneyse. 11'de beşiktaş'ta iskele içinde olacağım. vapurunuz gelmeden orada olurum büyük ihtimal. iki iskele arasında park etmek mümkün oluyor. o cıvarlarda geleni geçeni kesiyor olurum.

magic'ten hala ses yok galiba. yarin 11:15'e kadar da ses alamazsak sanırım magic'siz gideceğiz :/[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 11 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
Oyuncuların karakterlerine son derece hakim olmaları, campaign saadeti için zorunlu. dolayısıyla hem konsept hem de class itibariyle en rahat oynayacağınızı düşündüğünüz karakteri hazırlayın. tek bir önerim var. Karakterlerinizi sadece combat oriented ya da sadece sosyal karakterler olarak düşünmeyin. hepsinden bi miktar çakmanız gerekiyo. biraz akıllı karakterler olsunlar. en azından sağduyu sahibi. ama yeri gelince de pataklasınlar ya da bi şekilde kendilerini kurtarabilsinler. Eğer yapabileceğinizi düşünüyosanız book of exalted deeds'deki vow of poverty dahil bütün official kaynak kitaplardaki race, feat ve classlar emrinize amade. ama tekrar ediyorum sadece hakkını verebileceğinizden eminseniz.

ability scorelarınızı DMG'daki nonstandart point-buy metoduyla dağıtacaksınız. bütün ability scoreların başlangıç değeri 8
dağıtabileceğiniz 32 puanınız var.

Ability Score/Harcamanız gereken toplam puan
9/1
10/2
11/3
12/4
13/5
14/6
15/8
16/10
17/13
18/16

oyunumuz Faerunda, 1372 shieldmeet'inde başlayacak.
Karakterlerin Dalelands orijinli olması iyi olur fakat zorunlu diil. Kara-Tur dan falan gelebilirsiniz.

4 oyuncu olacak. bu konuda kesin kararlıyım.
ama "beni de yaz" demekle bitmiyo işler.

2. level (ya da 2 ecl) karakterlerinizi full dünya görüşü, backgroundu ve istatistikleriyle PM olarak yollamanızı beklicem. Detaylı hazırlanmış karakterlerini yollayan ilk 4 kişi oynayacak. kendi ismini bile bilmeyen karakterler istemiyorum. Oyunun sonuna kadar aynı karakterlerle gideceğinizi bilerek hazırlayın karakterlerinizi. eğer herşey yolunda giderse uzun bi oyun olacağını da düşünün. yani karakterin kariyerine yönelik featleri falan da hesaplayın.

karakterlerinizi renklendirmek için Unearthed Arcanadan toplam 3'e kadar Flaw ve Trait seçebilirsiniz. Flawların karakterin kariyerine bi şekilde etki etmesi gerekiyo. mesela spellcasterları etkileyen bi flaw'ı nonspellcaster birinin alması gibi bişey sözkonusu diil. (Behind the Curtain: creating the flaws'ı okuyun) Flaw ve Traitler 86. ve 91. sayfa arasında (92ye de 1 tane flaw taşmış. Flawlar sayesinde normalden fazla featle başlama olanağınız da oluyo...

önerim sahip olmayanlar unearthed arcanayı indirsinler...

ikinci bi opsionel kuralımız Weapon Grouplar. 94. sayfada bulabilirsiniz. burada belirtildiği gibi weapon spesific bi feat aldığınızda bu feati bütün bi weapon group içi n almış sayılıyosunuz. yalnız bişey var. exotic weapons grubunu her weapon group için ayrı ayrı almanız gerekiyo. misal exotic weapons (heavy blades) gibi...

Campaign, ben sessiz, sakin bir ortam bulduğumda, o ortamda cumartesi günleri olacak. dolayısıyla başlangıç tarihi belirsiz.

sorusu olan?

evet faerun evet 1372 evet dalelands... grudge bizi ters köşeye yatırdı resmen. Şimdi dışarı çıkıyom gece detaylı bir şekilde yazacam oalyları günlük biçiminde bir de yeni bir topic açın plz...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...