Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 grease'i alan etkili bir power olarak kullanmak için aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ağırlıklı olarak kaçmamız için kullanacağım bir power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sinirlenince energy ray'i hasmımın kafasına atarım zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 oyuncu olarak ise, pek lider olarak oynayamadığımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 social skillere fazla rank vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ama skillerde son bir ayarlama daha yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 listen ve spot'a puan vermeyip, autohypnosis ve bluff'a puan verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bir de herkes, orman adamı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 şehirli bir adam lazım bize, yardımcı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sufi yeni bi karakter yaratıyo. sanırım daha fazla değişikliğe gerek kalmadı...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ben bi sufiyle konuşiim. karakterime çok ısınmış olsam da konuşkan adventurer bi bard da benim keyif alacağım bi tip olacaktır.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 grease, güzel power. teyit ettim biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 benim karakter de "wild"er olduğu için konuşma olayı gayet kısıtlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Grease garip bi seçim olmuş açıkcası. Benim ilk seviyede seçeceğim powerlar şunlar olabilir örnek olarak: -Control Flames -Demoralize* -Detect Psionics -Force Screen -Inertial Armor -Mind Thrust* -Prescience, Offensice Eğer seçeceğim iki power olsaydı işaretli olanları seçerdim. Neden? Çünkü Demoralize da HD sınır yok, 30ft etki alanı var ve ally lara çalışmıyor. Mind Thrust ise yapılmayanı yapıyor ve ilk seviyede 1d10 dmg veriyor. Augment edilen her 1 power point için de dmg 1d10 artıyor. Bir de üstüne her Augment edilen her 2 power başına da save 1 artıyor! Üstelik sadece 1pp bedeli var!! Bir power için max HD kadar power point harcanabilindiğinden (HD)d10 dmg veren bir power var elimizde. Başka söze gerek varmı??[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 boşver... [Bu mesaj Grudge tarafından 16 Kasım 2004 09:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 mind thrust will save attırıyor. tutturusa bir etkisi yok. energy ray için ranged touch attack lazım, onu tutturmak çok daha kolay. ayrıca çeşitli energy tiplerinden seçim yaparak her yaratığa vurma ihtimalim var. cold ve ya fire seçersem 1d6+1 vuruyor ki iyi bir rakam. bir de ben sonic vurarak, düşmanlarımın elindeki silahları, yok kafesleri, kapıları vs vs kırmayı da düşünüyorum. öldürmek amaçlı hareket etmem çoğunlukla. ayrıca mind effect immune olan yaratıklara mind thrust atamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 demoralize'ı da düşünmüyor değilim, alabilirim de açıkcası. beni tek sıkıntıya sokan noktası benim çevremde yayılması. ben ise uzaktan ok atmayı seçeceğim için, eksi yanları var. ama shakenı karakteri tekrar shaken yapınca frightened oluyorsa, ki galiba oluyor. kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 prescience, offensive de güzel bir seçenek olabilir. ama başkasına atılmıyor. grease güzel de, alanı kısıtlı, tek problemi o. yosa grease güzel büyüdür. power olarak biraz kötü yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Type sahibi olmayan 1d10 dmg yerine elemental type a sahip 1d6 dmg vermeyi tercih ediyosun yani. E hayrını gör öyleyse, ne diim ki başka... :-p[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 çok pis gaza geldim ben. karakterimi çok seviyorum.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben de gaza geldim. :) bir an önce başlayalım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 en fazla ben gaza geldim kakakterimi en çok ben seviyorum :-P oyua başlama konusunda grudge ın sessiz ve güzel bir mekan bulma araştırmaları sonuç verirse oyuna başlayacaz...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kimler anadolu yakasında oturuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 zeus ve deja vu yalan cube'ün üst katı hala tadilatta :) oraya yerleşilebilir ama çok tuzlu oluyo o da. eyübe bi baksak mı yaw? erken başlayıp erken bitirebilirsek bi şekilde belki olabilir bişeyler. 12 gibi toplanıp 6 gibi bitirebilirsek güzel olur hem gidiş hem dönüş sırasında. nası gitmemiz gerektiğinin de anlatılması lazım bi de tabi haliyle. artık 11de beşiktaşta buluşuruz da sufi servis mi çeker bilemicem orasını... hava koşullarına göre bu hafta ya da önümüzdeki hafta başlıyabiliriz sanırım... eyübe bi deneme sürüşü yapalım derim ben. ilk session zaten hafif geçecek muhtemelen. o yüzden fazla zarar görmez oyun muhtemel aksiliklerden diye düşünüyorum... [signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless [Bu mesaj Grudge tarafından 24 Kasım 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 11'de buluşur oradan topluca gideriz sorun değil. benim araba bizim gibi 2 grup daha alır :D ama eyüp'ü deneyeceksek bu hafta başlamayalım derim. çünküm fizik tedavi vs derken aradaki boşluktan yararlanıp arabamı tamire bıraktım. ctesi arabasız olabilirim. ilk hafta olması ve horas'tan başka hiçbirimizin gideceğimiz yeri bilmemesi sebebiyle arabasız olmamız biraz sıkıntı yaratabilir. taksi falan da tutabiliriz ama ucuz bir çözüm olmaz pek. toplu taşıma araçlarıyla da ne yapılabilir bilmiyorum. bu arada horace, sen taksimde bi yerden bahsediyordun? orada bişeyler ayarlanabilir mi?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar