Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mirage Blizz forumları paticikten kat kat yavaş yahu![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Qui senin yolladiklarin daha bi guzeldi :) En iyi human male iconu seninkinde var hehehe[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sen türkiyede olduğun için olmasın? bence blizzard forumları paticikten çok daha hızlı. hem o yavaşlık avatarlardan olsa, forum açılır avatarlar geç gelir. avatarlarla pek ilgisi olacağını zannetmiyorum. benim için farketmez. 24x24 de olur 32x32 de. ama arada epey bir fark var. 32x32 tam yarısı olduğu için çok daha net. tabii yetkililerin bileceği iş. sonunçta buraya sadece wow oynayanlar girecek, o resimleri de sadece wow oynayanlar görecek, diğer forumları yavaşlatacaksa olmaz tabii. ama wow'dakilerin 32x32 resimlerden rahatsız olacağını sanmıyorum. 24x24 resimler yaşlaşık 600 byte, 32x32 resimler yaklaşık 750 byte. resim başına 150 byte mı rahatsız edecek yahu?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Delyyyy, 04 Aralık 2004 12:22 tarihinde demiş ki: sonuçta burası paticik blizzard değil hiç bir oyunda ne olduğunu belirten özellikler bu kadar buyuk seçilmez yani ne bileyim modlar izin verirse guzel olur tabi ama sanmıyorum yani bende bundan demiştim yani isyan cıkar. Her forumun kitlesi isyan cıkarır paticik avatar dunyasina döner :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 mirage avatarlar deli bunlar olsun işte ama size konusu artık alan yetkılısıne ayarlar[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 burda da güzel class resimleri var. sallıyorum dwarp priest misiniz aslında class resimlerinde ırk olmaması daha iyi, arıyorum hala[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 3. sayfada ascraeus'un koyduğu resimlerin kenarlarında çok siyahlık var. onlar resim nerdeyse hiç etkilenmeden 32x32 olacak şekilde kesilebiliyor. mesela warrior'u yaptım. harika oldu. şu üçünün yanyana durduğunu düşünün mesela ne süper olur:[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Evet onlar güzel olmuş baya üstte server bayrağı olur altındada class ve ırk olur.[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hatta siz uğraşmayın. kabul ederseniz söyleyin hepsini 32x32 şeklinde hazırlamaya da razıyım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bu kadar net olursa hepsi güzel o ilk koyduğun resimlerde Orc ve Undead pek gözükmüyodu[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 onlar 24x24 olduğu için pek net değildi. 32x32 epey iyi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bana biraz buyuk gibi geldi "?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 aşağı yukarı böyle gözükcek: büyük sayılır aslında. karar sizin, benden bu kadar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 çokta küçük olursa anlaşılmaz yaw[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Aslında karar bize deil moderatörlere bağlı.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Her sayfada 20-25kb arası bilgi yüklenmesi anlamına geliyor bu. Biraz fazla oldu paticik konsepti için. Meslek ve server yazı ile yazılabilir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bence çok guzel duruyo[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 24x24 de güzel oluyor aslında, sadece undead falan kötü olcak.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bence 24 24 daha guzel undeadler içinde başka şey koyarız[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 kesinlikle 24x24 cok daha guzel duruyor.. buyuyunce cok kaba duruyor. acikcasi o sekilde ben kullanmak istemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 orc dedigin cirkin olur zaten :)[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Qui ninkilerimi kullanicaz yoksa wow'unkilerimi kullanicaz? Qui'ninkilerde male female seçenegi yok ama daha guzel duruyo gibime geldi iconlardaki tipler...sizce?[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hmm 24*24 leri bir konuşayım bakalım. Haber vericem konuştuktan sonra. Her ihtimale karşılık 18*18 resimler de ayarlamaya çalışırsanız sevinirim.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 24x24 iyi gibi serverıda ortalayalım assa koycaksak cunku simetrik olmuyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Şu resimleri hordish manner'a da eklesekte hatunkişi undead olmaktan kurtulsak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar