Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Ünvan

nistnesus

Öne çıkan mesajlar

sen türkiyede olduğun için olmasın? bence blizzard forumları paticikten çok daha hızlı.

hem o yavaşlık avatarlardan olsa, forum açılır avatarlar geç gelir. avatarlarla pek ilgisi olacağını zannetmiyorum.

benim için farketmez. 24x24 de olur 32x32 de. ama arada epey bir fark var. 32x32 tam yarısı olduğu için çok daha net. tabii yetkililerin bileceği iş. sonunçta buraya sadece wow oynayanlar girecek, o resimleri de sadece wow oynayanlar görecek, diğer forumları yavaşlatacaksa olmaz tabii. ama wow'dakilerin 32x32 resimlerden rahatsız olacağını sanmıyorum.

24x24 resimler yaşlaşık 600 byte, 32x32 resimler yaklaşık 750 byte. resim başına 150 byte mı rahatsız edecek yahu?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delyyyy, 04 Aralık 2004 12:22 tarihinde demiş ki:
sonuçta burası paticik blizzard değil hiç bir oyunda ne olduğunu belirten özellikler bu kadar buyuk seçilmez yani ne bileyim modlar izin verirse guzel olur tabi ama sanmıyorum yani

bende bundan demiştim yani isyan cıkar. Her forumun kitlesi isyan cıkarır paticik avatar dunyasina döner :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

3. sayfada ascraeus'un koyduğu resimlerin kenarlarında çok siyahlık var. onlar resim nerdeyse hiç etkilenmeden 32x32 olacak şekilde kesilebiliyor. mesela warrior'u yaptım. harika oldu. şu üçünün yanyana durduğunu düşünün mesela ne süper olur:

[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...