df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequo said: 250 tl ye anca el kadar bişey alırsın değil rüzgarsız hava evin içinde uçuramazsın o derece. RC ortalama araçlar 750 tl gibi rakamlardayken ortalama alacağın uçak yada helikopter minimum 1000 tl gibi rakamlara olur diye düşünüyorum. bu kadar da abartmaya gerek yok. evde kediyi peşinden koşturmak için 80 liraya dandik bir şey aldım. evin içinde çok güzel uçuyor. 50 kere çarpmış düşürmüşümdür hala sıkıntısız uçuyor. dışarıda uçması için cidden 500-1000 lik modellere geçmek gerekir ama ev için en dandiği bile yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 benim bir arkadaşım bunun baya pahalı bir versiyonunu almıştı. eve getirdi masanın üstüne koydu ve 3 ay hiç dokunmadı. 3 ay boyunca pc den simülasyonunu çalıştı sonra uçurdu. adama hayret etmiş. nasıl bir iradedir ki ona bir kere bile dokunmadan 3 ay bekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 yanlışlıkla çarpsan biryere alet iptal oluyor tamamen çünkü. 3 ay iyi sabretmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 diaboliq said: benim bir arkadaşım bunun baya pahalı bir versiyonunu almıştı. eve getirdi masanın üstüne koydu ve 3 ay hiç dokunmadı. 3 ay boyunca pc den simülasyonunu çalıştı sonra uçurdu. adama hayret etmiş. nasıl bir iradedir ki ona bir kere bile dokunmadan 3 ay bekledi. böyle adamlara bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Yarın ya da öbürkü gün v911 alıyorum. boyuna göre müthiş denegeli... http://www.youtube.com/watch?v=s7clGUlldu8 buda yeni çıkan v912 http://www.youtube.com/watch?v=jIo5XWlD7FE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 uplıyorum izninizle şundan (v977) almayı düşünüyorum , var mıdır fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar