goodspeed_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 İyi bir scripter a ihtiyacım vardır. İlgili arkadaşlar özelden mesaj atabilir. Acmış olduğum server yaklaşık olarak 2005 haziran ayında okulların kapanmasıyla buyuk bir internet firmasının sponsorluğunda hizmete girecek tir iyi bir scriptera ihtiyacım olacaktır. Özgeçmişleriyle birlikte öms yoluyla bana mesaj atablirisiniz. Teşekkürler....
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: goodspeed_tr, 28 Kasım 2004 13:38 tarihinde demiş ki: Acmış olduğum server yaklaşık olarak 2005 haziran ayında okulların kapanmasıyla buyuk bir internet firmasının sponsorluğunda hizmete girecektir. güzel cümle.acmışsın ama haziran ayında hizmete giricek oda güzel.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Aradığını Bulmak Ümidi İle..[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Umarim aradigin gibi birisini bulursun.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesela beni alırmısın ? :) Umarım aradığını bulursun , ne diyelim ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Theo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ehehe yaz tatili baslamadan shard planlari basladi yuh ne dieyim artik yaza kadar rahatiz en azindan[signature][hline]
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bence herkes yaza kadar beklemez. 1 aylik makine host ettirmek icin parayi toplayan, solugu hostcularda aliyor. ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | GamelandTR | Math
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 +1 ;)[signature][hline].xgo Fatal War Online Gaming
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 (<+1 -1>)) (<:tup: :tdown:>))[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
goodspeed_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Math-, 28 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki: Bence herkes yaza kadar beklemez. 1 aylik makine host ettirmek icin parayi toplayan, solugu hostcularda aliyor. ;) Merhabalar Yukarda yazıldığı gibi hiç bir planım yoktur, Bugün istesem bugün serverı acarım ama aclele etmeden her şeyi insanların zevk alabileceği şekilde hazırlıyacağımız için yavaş yavaş ve profesyonel anlamda çok iyi bir site hazırlamak tır amacım. Ben yoğun bir şekilde calıştığım için diğer arkadaşlarım serverda gereken hazırlıkları yapıyorlar. Tek eksiğim iyi bir scripter dır. Server la ilgili acıklamaları hazır olunca resmi stesi hazır olnuca 2-3 ay sonra yapılacaktır. Her zevke uygun bir server hazırlamaktır amacımız. Herşey bir plan program cercevsinde ilerlemektedir. Umarım hizmete girdiğinde herkesin istediği gibi bir server olacaktır. Çalışmalarımız bu yöndedir. Herkese iyi eğlenceler...
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 goodspeed benim lafim senin icin degildi said: Theodorus, 28 Kasım 2004 16:31 tarihinde demiş ki: ehehe yaz tatili baslamadan shard planlari basladi yuh ne dieyim artik yaza kadar rahatiz en azindan bu arkadasa cevapti benimkisi :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | GamelandTR | Math
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Dediğin çok güzel hiç acele etmeden yavaş yavaş ama sana benden bir tavsiye aldığın scp i sonuna kadar dene öle al yoksa başın derden çıkmaz çok fazla başın ağrır derim umarom herşey istediğin gibi olur[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yalan olmadığını bilmesem susacam ama.. Hangi şirket olduğunu da biliyorum aslında hiç kimseye sözleri yok sadece haziran 2005te bazı UO Shardlarına sponsor olmayı düşünüyorlar o kadar. Arkadaş da mail atmış heyecanlanmış gelmiş burada böyle konuşup scripter arıyor. not: bunların hepsi bir tahmin üzerine kurduğum düşüncelerdir fakat piyasayı bildiğim için bu kadar emin konuşabiliyorum.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Illusion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende ariyorum bulursan haber ver :)[signature][hline]Herkes düşlerinin, büyüklüğü kadar özgürdür. Hardgamer Illusion
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: -DoruK-, 28 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Yalan olmadığını bilmesem susacam ama.. Hangi şirket olduğunu da biliyorum aslında hiç kimseye sözleri yok sadece haziran 2005te bazı UO Shardlarına sponsor olmayı düşünüyorlar o kadar. Arkadaş da mail atmış heyecanlanmış gelmiş burada böyle konuşup scripter arıyor. not: bunların hepsi bir tahmin üzerine kurduğum düşüncelerdir fakat piyasayı bildiğim için bu kadar emin konuşabiliyorum. Hangi şirket? not:Bu msjını gören çoğu kişi böyle düşünüyordur :)[signature][hline].xgo Fatal War Online Gaming MSN Adresim
goodspeed_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: -DoruK-, 28 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Yalan olmadığını bilmesem susacam ama.. Hangi şirket olduğunu da biliyorum aslında hiç kimseye sözleri yok sadece haziran 2005te bazı UO Shardlarına sponsor olmayı düşünüyorlar o kadar. Arkadaş da mail atmış heyecanlanmış gelmiş burada böyle konuşup scripter arıyor. not: bunların hepsi bir tahmin üzerine kurduğum düşüncelerdir fakat piyasayı bildiğim için bu kadar emin konuşabiliyorum. Ben 30 yaşında bir insanım Yalan konuşmam ayrıca kimseye yalan borçum da yoktur.Kimseyede benim için yalancı dedirtmem. Bu güne kadar hiç bir şirkete bu konuda mail atmamışımdır. Sadece firma ile telefonda konuştum ayrıca çok samimi bir arkadaşım bu tür konuların karar alınmasında önemli rol oynayan bir bölümde çalışmaktadır. Telefonla diyologlarımız devam etmektedir. Şu an için ortada hiçbir sorun yoktur. Herşey istendiği gibi devam etmektedir. Ayrıca şöyle bir durum daha var yapamıcağım hiç birşeyi ulu orta konuşmam. Varsayalım şirketten her şey yolunda giderken son anda ters bir karar cıktı problem diil paranın acamıyacağı hiç bir kapı yoktur. Benim için bu kadar basit bir olaydır. Lütfen yazılan yazıların biraz daha dikkatle yazılmasını rica ederim. Herkese iyi eğlenceler......
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 gayet dikkatle yazılmış yazımın altındaki küçük notu da okuma zahmetine katlansaydın keşke.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
goodspeed_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Onuda okudum. Ama kelimelerin şöle başlıyor ; ''Yalan olduğunu bilmesem susacam'' ve şöyle bitiyor ''Piyasayı bildiğim için bu kadar eminim'' Sonuç olarak ben yalancı oluyorum. Gayet acık yazmışsın kusura bakma. Her türlü düşünceye acık bir insanım ama bu tür düşüncelere (insanları karalayıcı diyim doğru cümle aklıma gelmedi) kapalıyımdır. İyi eğlenceler....
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: -DoruK-, 28 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Yalan olmadığını bilmesem susacam Yani yalan deil? Yoksa ben mi yanlış okuyorum[signature][hline].xgo Fatal War Online Gaming MSN Adresim
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yo yanlış okumuyorsun aynen öyle :D yani böyle bir şirketin böyle bir projesi var üstelik çok yakından tanıdığım kişiler fakat daha karar vermiş değiller kimleri seçecekleri konusunda. kararı da 2005 yazında verecekler. ama dediğim gibi tahmin üzerine konuşuyorum evet piyasadan eminim ama kaçırdığım/önemsemediğim birkaç şey olmuş olabilir[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 28 Kasım 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Math-, 28 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki: Bence herkes yaza kadar beklemez. 1 aylik makine host ettirmek icin parayi toplayan, solugu hostcularda aliyor. ;) +1 :D[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
jonq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yazın UO mu oynanır bea, Denize giricen kızlarla plajta voleybol oynayacan ordan ordaya kosucan ohooo[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Beraber dondurma yalayıp deniz bisikletine bineceksin, sonra masus pedalı geri çevirip büyük dalga gelmiş gibi bir atmosfer yapacaksın tabii bu arada onun ayağı sıkışmış olacak ve canı acıdığı bahanesiyle evine götüreceksin.[signature][hline]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 28 Kasım 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -DoruK- tarafından 28 Kasım 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 başvuru yapacak olanların dışında herkes mesaj atmış Adam eleman arıyor,tebrik istemiyorki. "Umarım aradığını bulursun,allah yolunu açık ede,allah başına ben gibisini versin,hede hödö" gitmiş yani. Topic kasıyo millet resmen.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Öne çıkan mesajlar