screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sadece Türklerı Japonlar - filmler ile - ve A.B.D. - katliamları ile -liler korkutacak değil ya biz de kendimizi korkutabiliriz içine moda olan doğa üstü varlıklarla da bezeriz ve tadından yiyemeyiz Show Tv reklamlarında yakında makında diyor[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 O ne be?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 korku dizisi gibi bişeymiş sözde galiba fragman öyle gibi gösteriyor[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kesin böyle korkunç cinli perili hikayeler anlatıcaklar. Eskiden vardı sırlar dünyası diye ama yasaklamıştı RTÜK.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Korkutmak istiyorlarsa makyajsız Hülya Avşar göstersinler ama sanırım yine olayı dinle imanla bağdaştıracaklar[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 İnşallah korku yapicaz diye bokunu çikarip komedi yapmazlar:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yok hatırlıyorum çok kaliteliydi bir de böyle çığlıklı falan müzikler vardı arkada . Hatırlıyorumda annemlerden gizli izledikten sonra yatağıma koşarak gidip yorganım altına kafamı sokup pür dikkat sesleri dinleyerek korka korka uyuyakalıyordum.. Of ne günlermiş be.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ciddi ciddi korku dizisi yapmış olamazlar öyle bi dizi türü yok ehe gerilim neyse de.. kesin teksoy tipi birşeyle karşımıza gelicekler bence[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yok yok demin dikkatli izledim Samara nın Turk vrsn u bir kız vardı[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ne zaman saat kaçta hangi kanalda bu sır dosyası wardı ki of of of..[signature][hline]Ivalios, Ardemaar, Rashune, Amanda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri "General Grevious mutfak robotudur.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yakında çok yakında diyor reklam[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cin gibiler masallah[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ewt reklamda tanıttılar ablanın biri manyaklaşıyor kedi tameliyor aynada cin falan görüyor ama cin daha çok gobline benziyor sonuç olarak yarım saattir yerlerde sürünüyorum gülmekten[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bugün var diye biliyorum ama ???? ciddi bir korku dizisi reklamı iyiydi bakalım bekliyoruz :)[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bu da galat-ı meşgur oldu demek ki. doğrusu iyi sıhhatte olsunlardır.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ağzına sağlık horace gene yapmışlar yapacaklarını gel de izle şimdi böyle isimli diziyi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Birazdan başlıyor herkes yerini alsın[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla fragmanı sadece bi kere izledim ve nedense ilgi çekici geldi...umarım ilk bölüm sağlamdır izlicem...avrupa yakası zaten sıktı son zamanlarda bi alternatif lazım cnbc-e yetiyo gerçi ama....[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yalnız ablanın kediye hasta oldum ayrıca tahta gıcırtısıyla adam korkutmaya çalışıyorlar[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) [Bu mesaj screamer tarafından 03 Aralık 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 dun gecede vardı baktım bıraz bi sandık ıcınde ayna falan var bakan kendının evil halini goruyo euhuehu Bide şeyde çok guldum hani yaşlı bi hoca vardı ya sallanıyo sandalyesınde bı anda küt diye dusuyuo kalıyo arkadan kadın kosuyo Hiiiii!!! Çarpılmış!! kopmuştum burda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ben az izledim de bilmem hoş gelmedi..[signature][hline]Ivalios, Ardemaar, Rashune, Amanda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri "General Grevious mutfak robotudur.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: BlaCk_DmC, 04 Aralık 2004 12:04 tarihinde demiş ki: dun gecede vardı baktım bıraz bi sandık ıcınde ayna falan var bakan kendının evil halini goruyo euhuehu Bide şeyde çok guldum hani yaşlı bi hoca vardı ya sallanıyo sandalyesınde bı anda küt diye dusuyuo kalıyo arkadan kadın kosuyo Hiiiii!!! Çarpılmış!! kopmuştum burda akım varmış demekki sandalyenin altından geçen[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ilk bölümden dalga geçmeyin bence iyi bir dizi olabilir aradığımı bulamadım ilk bölümde ama yinede ilginçti hocanın çarpılma olayına gelince sanırım kızın bir (iyi saatte olsunlar=iso) iso su var adam kıza büyü yapmaya çalışınca çarpıldı kıza olayı çözemesinde yardım ettiğine göre bu iyi bir iso lar . korkutuyor ama zarar verdirmiyor yada vermiyor öteki adamdaki ise kötü cinayet işletiyior fln dikkat ettiyseniz aynaya baktığında yüzünün arkasındaki kötü bişiydi kız baksa öle bişey görmyecek tahminimce bu arada yazara bittim ben o ne biçim herif selanikte devrimin başlayacağını tahmin etmiştim fln oda ir isosanırım[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar