Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss (Yeni sınav sistemi)/korktum

daverc

Öne çıkan mesajlar

said:
daverc, 03 Aralık 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
Burda anlatilanlar , matematikten problemi olanlar icin ayrica bi yıkım olucak gibi, ayrica lise 3 konulari bu seneki öss ye dahil olucak midir acaba?

ya lise son konuları zaten çıkıyor bu bir şaşırtma oyunudur bence mesela biyolojiyi ele alalım lise son konuları çıkıyor yada geometri ve analitik gibi matematik dallarında da lise son konuları çıkıyor yani bu öğrencileri gereksiz yere korkutmak tabi ki lise son matematiğine iyi çalışın üniversitede bayağı işinize yarıyor[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

kabak kesin bana seneye girceklere patlıycak 10 senedir okuyorum MEB ne yapcaksa bizim zamanın ogrencilerni kobay olarak kullanıyo sora begenmiyo kabak bize bir guzel patlıyo seneye ossde aynı sey olur ilk bize sorarlar topumuz siki tutarız ondan birdaha dene ozaman basaka birr sistem koyarlar ole gecnip gideriz[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 03 Aralık 2004 00:56 tarihinde demiş ki:
Bu arada İTÜ' den bir arkadaşım lise sonda gördükleri kabul edilen ama görülmemiş bir konuyu hocalarının 20 dakikada geçtiğini söylemişti :/ bilemiyorum yani...

Evet öyle valla :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene hazırlık 3 sene lise vardı bizim okulda (KAL) bu sene 4+1 e geçtiler.

ben 2 sene hazırlık gördüm sadece ingilizce vardı. . bu sene matematik - kimya - fizik - biyoloji - coğrafya - tarih hepsi cok kazık.

1.din ve tarih dısında tüm dersler ingilizce(türkçe anlamazken konuyu ingilizce anlamaya çalısıyoruz)
2. 2 senedir sayısal görmedik
3.anadolu lisesi diye daha bir zorluyorlar öğrenciyi
4. bizim bi alt dönemdeki öğrenciler şu an bizle aynı müfredayı işliyorlar . yani bize göre 1 sene kazançları olacak.

fonksiyon monksiyon kafayı yicem. lise 1 den dershaneye gitmeye başladım . soru bankaları , konu anlatımlı ek kitapcıklar. çözümlü testler. eheh lgs ye çalısırken bile bu kadar kasmıyordum. 3 senelik maraton başladı.

OFFF OFFF[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...