Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss (Yeni sınav sistemi)/korktum

daverc

Öne çıkan mesajlar

Bir şey olmaaaazzz.. Heeeep aynı terane, ben üniversite son sınıfı görmüş bir insan olarak yalan bunlar diyorum. Zaten gireceğin varsa üniversiteye her halikarda girersin.
Bunları bence inek öğrenciler diğerlerinin morali bozulsun diye çıkarttırıyor :)[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı
Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Sosyal ağlarda paylaş

Ya taa akp hükümeti başa geçtiğinde lise3 koyulacak diyorlardı.Ama hala tık yok yani.
Öyle gizli saklı yapacak halleri de yok herhalde.
Ösym' den amcalarımız da Genç Bakış adlı programda bu sene artık olamayacağını dillendirdiler neredeyse.

Dip not: Benim asıl gıcık olduğum konu şu:
Şimdi liseyi bitirmiş bi insan tabi ki tüm derslerden geçer not almıştır.Yani az çok bilgisi vardır.Ancak neden herkes her konuyu muhteşem biliyormuş gibi soru soruyorlar anlamıyorum, anlayamıyorum.
Yani belki ben biyoloji dersinden özürlüyüm. Kafam ezberi kaldırmıyor ve kıt bela geçmişim. Neden siz zaten bu dersleri süper biliyorsunuz gibi bir yorumla dalıyor bu amcalarımız anlamıyorum.
Bi de üniversiteye gidince sanki o konular 4 4' lük işlenmiş gibi davranıyor hocalar.Bu da başka bir saçma sapanlık.Kardeşim ben belki biyoloji hocası olmak istiyorum. Ve matematiğe kafam az basıyor. Sen niye beni Türev integral limitten felan dahi kapasitesinde görüyon ki?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 03 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Bi de üniversiteye gidince sanki o konular 4 4' lük işlenmiş gibi davranıyor hocalar.
Yok oyle birsey, universitesine bagli daha dogrusu. ITU'de direk bastan gosteriyorlar onlari.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi Hoca tahtaya 3 çizgi çekiyor. Bişeyler yazıyor. Sonra anlamış oluyor insan.
"Hocam anlamadım bir daha yazabilir misiniz?"
asfasfsfasfasfafsa :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada İTÜ' den bir arkadaşım lise sonda gördükleri kabul edilen ama görülmemiş bir konuyu hocalarının 20 dakikada geçtiğini söylemişti :/ bilemiyorum yani...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]

Sosyal ağlarda paylaş

Eh, koskoca limit-turev-integrali 2.5 ay icinde dort dortluk gosterdiklerini soylemedim ben de zaten, ama lise sonda dogru duzgun bir not alacak kadar calistiysaniz, hocayi dinleyip bir de kitaptan calismak oldukca yeterli oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]

[Bu mesaj Baggio tarafından 03 Aralık 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte insan o konuyu biliyor kabul ediliyor ama anadolu liselerinde felan fonksiyon dışında birşey görmüyorsun lise sonda (o da ilk ay sadece). ikinci aydan itibaren zaten hocalar öss' de çıkmayan konu işlemek yerine dersi öğrencilere verip soru çözün felan diyor.
Sen lise yıllarını çabuk unuttun anlaşılan :-P
Hatta sınavları bile öss matematikten yapıyorlar.

Bi de gözünüzü seveyim şu öss olayını unutmayın üni.' ye gidince ya.Protesto felan edin :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 03 Aralık 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha bu sene girdim de, bizde hic oyle ders birakan falan bir hoca yoktu yani eheh. Direk integralin ortalarina kadar gostermisti kadin, 5 dusurene kadar canim cikti.

'Sonra dua edeceksiniz bana' diyip durduklari zaman kaale almak lazimmis demek lise 3 matematik hocalarini.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç Öss ye girmedim o yüzden bilmiyom . Fkat arkadaşlarım aracılığı ile azda olsa bişiler kaptım . Bu lise 3 olayını biraz anlatsana ortam olunca millet öss den başka bişi bilmiyo biraz bilgim olsun :-)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

"EA PUAN HESAPLAMA:
.....
Eski: 1 Türkçe sorusu 1 matematik sorusuna eşitti.
Yeni: 1 Türkçe sorusu 0,8 matematik sorusuna eşit hale geldi.
........
Eski: 1 sosyal sorusu 1 fen sorusuna eşitti.
Yeni: 1 sosyal sorusu 3 fen sorusuna eşit hale geldi.
Yorum: Eşit ağırlıklı puan türünde Türkçe ve matematik netinin etkisi fen ve sosyal netlerine göre önemli ölçüde arttı. Eski sistemde 1 sosyal sorusu 1 fen sorusuna karşılık gelirken yeni sistemde 1 sosyal neti 3 fen sorusuna karşılık geldi. Dolayısıyla eşit ağırlık puan türünden sınava hazırlanan adayların sırasıyla Türkçe, matematik, sosyal ve fen derslerine ağırlık vermeleri gerekmektedir.
"

olur mu hiç böyle? yazının geri kalan kısmını hesaplamaya üşendim ama geçen sene kesinlikle böyle değildi ve şimdi yazuıkları da garip. madem bi türkçe sorusu 0.8 matematik sorusuna eşit niye türkçe sorusu çözmek daha önemli?[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 03 Aralık 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
Ben daha bu sene girdim de, bizde hic oyle ders birakan falan bir hoca yoktu yani eheh. Direk integralin ortalarina kadar gostermisti kadin, 5 dusurene kadar canim cikti.

'Sonra dua edeceksiniz bana' diyip durduklari zaman kaale almak lazimmis demek lise 3 matematik hocalarini.

katılıyorum , lise 3'te küfür ettiğimiz hocamız bize limit , türev göstermeseydi şu anda üniversitede sürünüyordum.

gerçi bu sene tekrar giricem öss'ye sanırım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Sosyal ağlarda paylaş

Allahan kurtuldum öss dertinden arkadaşlar sizede allahsabır wersin.
Buarada şahsen ben bu 1 turkçes.=0.8 puan gibisaçmalıklara karşıyım ya.
Kimisdi wardır matamatiksel alanlara ilgi duyar kimisi wardır benim gibi sosyal birinsandır iletişim bölümlerine ilgi duyar.Işin ilginç yanı maden turkçe daha düşük neden bir ilt fakultesi bir sayısal yaparakm girdiğimiz bir bölümle aynı puan daha düşük puan olması gerekir.
Bu arada arkadaşlar size tavsiyem lütfen istediğiniz bölümü sçin bu lisede de aynı uni
dede.Bakın ben Görsel iletişim okuyorum ve inanılmaz mutluyum.Sırf okumak için okuyana rkalr war hukukta olasun istatistik vs. bolumler olsun.Ama hepsi yakınıyo.Benım lisede tek uzuldugum konu Tsden gireceğme tm den girmek gibi bi hata yapmışdım bolum olayında.Eger sosyal alanları seviyor ve iltişim alanlarına yatkınsanız diek soyal sınıflarını seçin derim benden bir tavsiye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Baggio, 03 Aralık 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
said:
DraculaVigorous, 03 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Bi de üniversiteye gidince sanki o konular 4 4' lük işlenmiş gibi davranıyor hocalar.
Yok oyle birsey, universitesine bagli daha dogrusu. ITU'de direk bastan gosteriyorlar onlari.

Bırak uni yi hocaya baglı
Sakarya uni de çevre,inşaat,metalurji,makina,endüstri müh bölümleri

f(x): 2x+5
f(2)=?
diye okurken

benim bölümüm(ee müh) ve bilg müh (hocalarımız aynı)
fonksiyonları 1 derste bitirip limit türev komple bitirmek kaydıyla mat 1 i noktaladık

dier bölümlerin vizesinde 3 fonksiyon 2 limit varken bizde 3 limit 1 türev vardı :)

tey tey neyseki bitti matematik kabusum hey gidi günler :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...