Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Jedi said: çapı 8cm ise alanı 48cm2 pi'yi 3 aldım bana inandırıcı gelmedi pi 3 se pipi 6 olmalı buna istinaden bütün pipiler 6cm olmalı bana inandırıcı gelmedin.
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ulan bu ne biçim konuya sabah sabah
Catze Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ayi gibi bi herifim ama orumcek falan gorursem gosterdigim reaksiyon hep su oluyor :
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Fakkoo said: Jedi said: çapı 8cm ise alanı 48cm2 pi'yi 3 aldım bana inandırıcı gelmedi pi 3 se pipi 6 olmalı buna istinaden bütün pipiler 6cm olmalı bana inandırıcı gelmedin. hayır pipi 9 olmalıdır
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/285059_10150742465930301_5403693_n.jpg şundan yakalamıştık 2 yaz önce arkadşala. çekirge falan at ıyoduk. attığımız şeyi toza çeviriyodu siyah toz oluyodu evde yakaladığım ufak örümcekleri de kavanoza koyup besliyorum. patipeti takip eden varsa bilir
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Ama cekirgeye de yazik abi. Dogal hayata mudahale etmeni siddetle kiniyorum. Siddetle ikiniyorum. Yoktur baska yorum.
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Killer said: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/285059_10150742465930301_5403693_n.jpg şundan yakalamıştık 2 yaz önce arkadşala. çekirge falan at ıyoduk. attığımız şeyi toza çeviriyodu siyah toz oluyodu evde yakaladığım ufak örümcekleri de kavanoza koyup besliyorum. patipeti takip eden varsa bilir 4 5 sene önce bi eleman akvaryum gibi cam bi kaba örümcek koyup gün gün foto atıyodu, sen miydin o killer?
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 süt içiyorum ben zehri alıyor
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Esh said: Ama cekirgeye de yazik abi. Dogal hayata mudahale etmeni siddetle kiniyorum. Siddetle ikiniyorum. Yoktur baska yorum. aga doğal hayatta kendi yakalardı ya sadece süreci hızlandırdım of ne zorlanmıştı çekirgeyi koyarken dsf pontipati yes bendim. hala duruyo kavanoz. yıllar içerisinde neler gördüm neler örümcek yavruladı akrep attım akrep baya bir böcek devirdi en son bir örümceğe yenildi akrep kurudu gitti daha sonra birbirini takip eden örümcekler böcekler paso en son 2 tane vardı hangisi yaşıyo bilmiyorum dfgfd bide bugün yolda yürürken sarı ufak bişey gördüm kavanoz olsa alcaktım hemen de ilginç de bi tipti
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Killer said: Esh said: Ama cekirgeye de yazik abi. Dogal hayata mudahale etmeni siddetle kiniyorum. Siddetle ikiniyorum. Yoktur baska yorum. aga doğal hayatta kendi yakalardı ya sadece süreci hızlandırdım of ne zorlanmıştı çekirgeyi koyarken dsf pontipati yes bendim. hala duruyo kavanoz. yıllar içerisinde neler gördüm neler örümcek yavruladı akrep attım akrep baya bir böcek devirdi en son bir örümceğe yenildi akrep kurudu gitti daha sonra birbirini takip eden örümcekler böcekler paso en son 2 tane vardı hangisi yaşıyo bilmiyorum dfgfd bide bugün yolda yürürken sarı ufak bişey gördüm kavanoz olsa alcaktım hemen de ilginç de bi tipti nasıl bi kavanozmuş abi o B)-
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 benjani said: akrep sokunca ne yapıyoruz ben bişi yapmadım. acımadı ama ilginctir ki, belki acıyan bi yere gelediğindendir.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 sokan akrebi de alip hastaneye gidiyoruz, turkiyedekiler genelde oldurmuyor galiba.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Vingthor said: anadoluda ölümcül zehirli örümcek yok. bütün örümcekler zehirlidir ama büyük olması birşey değiştirmiyor insan öldürebilen bir zehre sahip örümcek yok. için biraz rahat etmiştir umarım bunlar avını felç ediyor ya insanıda felç etmesi mümkün müdür?
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Vingthor said: anadoluda ölümcül zehirli örümcek yok. bütün örümcekler zehirlidir ama büyük olması birşey değiştirmiyor insan öldürebilen bir zehre sahip örümcek yok. için biraz rahat etmiştir umarım laf. aynı örümcekten 100 tanesini saldrısa ısırsa yine yüksek dozdan ölürsünki. bunu gectim adam ebayda aldı ölümcülömürcüğü napıcan?
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Cuce said: Vingthor said: anadoluda ölümcül zehirli örümcek yok. bütün örümcekler zehirlidir ama büyük olması birşey değiştirmiyor insan öldürebilen bir zehre sahip örümcek yok. için biraz rahat etmiştir umarım laf. aynı örümcekten 100 tanesini saldrısa ısırsa yine yüksek dozdan ölürsünki. bunu gectim adam ebayda aldı ölümcülömürcüğü napıcan? Bütün doluyu başımıza yağdırdın cüce 100 tane örümcek saldırsa altına yapmaktn ölür adam zaten
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 rüyamda alakasız bi evin bacasının ordan bisürü örümcek çıkıyodu duvarda geziyodu ankarada direnişteydik arkadaşla falnan yazarken rüyayı hatırladım sfas
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Esh said: Ama cekirgeye de yazik abi. Dogal hayata mudahale etmeni siddetle kiniyorum. Siddetle ikiniyorum. Yoktur baska yorum. gidiyorum.. RAP BENİ!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Killer said: Esh said: Ama cekirgeye de yazik abi. Dogal hayata mudahale etmeni siddetle kiniyorum. Siddetle ikiniyorum. Yoktur baska yorum. aga doğal hayatta kendi yakalardı ya sadece süreci hızlandırdım of ne zorlanmıştı çekirgeyi koyarken dsf pontipati yes bendim. hala duruyo kavanoz. yıllar içerisinde neler gördüm neler örümcek yavruladı akrep attım akrep baya bir böcek devirdi en son bir örümceğe yenildi akrep kurudu gitti daha sonra birbirini takip eden örümcekler böcekler paso en son 2 tane vardı hangisi yaşıyo bilmiyorum dfgfd bide bugün yolda yürürken sarı ufak bişey gördüm kavanoz olsa alcaktım hemen de ilginç de bi tipti adam bidiğin böcekler arası cage turnuvası açmış.. İKİ KİŞİ GİRER BİR KİŞİ ÇIKAR!
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sdfs şöyle bi baktım da örümcek yok hiç şuan. genelde ortada falan takılıyolardı bikere de kavanoza alırken arada sıkıştırdım öldü. ilk failimdı. en komiği böceği atıyorum mesala ağlara takıla takıla düşüyo böyle bi adrenalin salgılıyo düşene kada MHIHAMHAIYMS NAPCAMM MSIMS oluyo en sonunda toprağa iniyo fdgds güve atmıştım bikere akrep varken yuh dedim mk güve kaanozun yarısı kadar zaten. akrep dövdü ama hehe
Öne çıkan mesajlar