Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bit Yavrusu Nooblar (aha bunu da stalklayın)

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Theridone said:

off ya, kaçırdım her şeyi :(

Noyan yarın buluşalım da özetleyelim meseleyi

OLUR tabi ya. meselede de özetlenecek birşey yok. free style talk. sinirler atıldı relaxladık. sevgilerimizi ve saygılarımızı ilettik ve kendimiz ile yüzleştik her zamanki gibi ;D
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

noyan hepinizin olmak isteyipte olamadığı insan, okuduklarım kadarıyla.

az akıllı olun.

henüz öyle biri olamadım ya. şöyle sağlam non stop cash income'u sağlarsam o zaman bir çok kişinin olmak isteyebileceği biri olabilirim . Mevcut halim sadece kostümlü baloda falan fantazi falan olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

çözüm:

1- kız arkadaşının yanındaki tavırlarınla buradaki sanal karakterin arasında madem bu kadar fark var (varki burada yazdıkların kıza gidince sorun oluyor) ya o farkı açıklayacaksın kız arkadaşına; işte eğleniyorum orada ciddi değilim, hiç sana enerji fışkırtır mıyım bi tanem? falan diyeceksin.

2 - ya da burada anonim takılacaksın ki her fırsatta fotosunun koyan adam için bu da zor.

3 - ya da kız arkadaşını bir forumda yazdığın şeylerle hakkındaki düşüncesini değiştirmeyecek, seni tanıyan ve sana 3. kişilerden daha çok güvenen kişilerden seçeceksin.

4 - kız arkadaşınla konuşup laf taşıyanları öğreneceksin. sonra gidip "gel bi konuşcaz.." diye kenara çekip ninjalığını konuşturacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...