Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 AAAAAA ama ! iplikçi karının götü gibi konuşuyor derler bi sus artık bi sus be KADIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 noyzura demonlordluğunu git dışarıda yap forumda sökmez hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Xenocide said: Lyv said: abi erkek arkadaşım var lütfen git artık küfür vardı editledim hiç sizin gibi güzel bir bayana yakışıyor mu hayvan /sae saverüs live yazıyo beyler lan o kadar belli oluyo mu pardon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 2 kolajla lyv i provakatör yaparım akıllı olun gerçi iyide kıza benziyor , ya lyv neden rage yaptın durduk yere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 rage yapası geldi. agroyu üzerimden aldığı için teşekkür ederim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 lyv tam kezbanmış. ilgiyi emdi iki dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 off ya, kaçırdım her şeyi :( Noyan yarın buluşalım da özetleyelim meseleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 K*zb** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Karea said: valla ben tanıştım noyanla şeker gibi çocuk helva yaptım şimdi yiyorum. bu hafta ikinci bir pati direniş yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 haftasonu full direnirim hafta içi gardım düşüyor benim :( ilk defa sizler gibi genç ve fit değilim diye üzülüyorum lan hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 yarın olursa gelebilirim bende sınav çıkışı cumartesi pazar ölüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Theridone said: off ya, kaçırdım her şeyi :( Noyan yarın buluşalım da özetleyelim meseleyi OLUR tabi ya. meselede de özetlenecek birşey yok. free style talk. sinirler atıldı relaxladık. sevgilerimizi ve saygılarımızı ilettik ve kendimiz ile yüzleştik her zamanki gibi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 L_Zero said: noyan hepinizin olmak isteyipte olamadığı insan, okuduklarım kadarıyla. az akıllı olun. henüz öyle biri olamadım ya. şöyle sağlam non stop cash income'u sağlarsam o zaman bir çok kişinin olmak isteyebileceği biri olabilirim . Mevcut halim sadece kostümlü baloda falan fantazi falan olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://galeri4.uludagsozluk.com/104/%C3%BCzg%C3%BCn-kasl%C4%B1_149734.jpg http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/08/ev-seksisi-2.jpg http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/08/ev-seksisi-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Aluriel said: noyzura demonlordluğunu git dışarıda yap forumda sökmez hacı laptopum yanımda aynen şu pozisyonda yayılıyorum. patinin neşemi yerine getirdiği güzel zamanlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Tarumar said: lyv tam kezbanmış. ilgiyi emdi iki dakikada. pauahahahah yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Aman boşver Haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 15 sayfayı aralıksız bitirdim şimdi, sabah sabah iyi geldi. Şöyle topiclerde tartışmaya girmeyip uzaktan izlemek yeminle daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 çözüm: 1- kız arkadaşının yanındaki tavırlarınla buradaki sanal karakterin arasında madem bu kadar fark var (varki burada yazdıkların kıza gidince sorun oluyor) ya o farkı açıklayacaksın kız arkadaşına; işte eğleniyorum orada ciddi değilim, hiç sana enerji fışkırtır mıyım bi tanem? falan diyeceksin. 2 - ya da burada anonim takılacaksın ki her fırsatta fotosunun koyan adam için bu da zor. 3 - ya da kız arkadaşını bir forumda yazdığın şeylerle hakkındaki düşüncesini değiştirmeyecek, seni tanıyan ve sana 3. kişilerden daha çok güvenen kişilerden seçeceksin. 4 - kız arkadaşınla konuşup laf taşıyanları öğreneceksin. sonra gidip "gel bi konuşcaz.." diye kenara çekip ninjalığını konuşturacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 0ne said: 15 sayfayı aralıksız bitirdim şimdi, sabah sabah iyi geldi. Şöyle topiclerde tartışmaya girmeyip uzaktan izlemek yeminle daha zevkli. bu arada haksızsın 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 uğraşma imamcım, tartışmaya girmiyorum artık, girmek isteyenleri direk görmemezlikten geliyorum. kıpss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 geometri çalışmaya devam 0ne kıpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 tabi 90-60-60 üçgenlerine geçtim. kıpss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 inanılmazsın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar