Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 arkadaşlar lyv sivil polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 noyzura gördüğüm kadarıyla sıradışı bir yaşamın olduğunu belirtiyorsun çoğu mesajında. bir sürü güzel kız ile olduğun fotoğraflara denk geldim bu forumda ve bu yönünü belirtmek hoşuna gidiyor olsa gerek. public bir ortama bu kadar kişisel bilgilerini açıyorsan insanların senin hakkındaki eleştirel fikirlerini de kabul edebilirsin. bu konuda belirtildiği gibi attention whore luk kısmına bende katılıyorum. site içinde dönse bu olaylar bir şekilde şikayet edersin ama fb da insanların senin hakkında konuşmasını engelleyemezsin. ne yapacaksın yani kilitmi vuracaksın insanların ağzına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Vaay Lyv sahneye çıktı, acaba neler olacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 BENIM POSTLARIMI OKUT KIZ ARKADASLARINA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bit yavrusu noob nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 kuddusileşmeyi bende fark ettim. bunun sonu troleybit B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 tek masturbasyon kısmını okudum çok acıklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Asteroth said: Vaay Lyv sahneye çıktı, acaba neler olacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sinem 1 sene oldu evini göremedik be ablacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 öm attım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Tarumar said: noyzura gördüğüm kadarıyla sıradışı bir yaşamın olduğunu belirtiyorsun çoğu mesajında. bir sürü güzel kız ile olduğun fotoğraflara denk geldim bu forumda ve bu yönünü belirtmek hoşuna gidiyor olsa gerek. public bir ortama bu kadar kişisel bilgilerini açıyorsan insanların senin hakkındaki eleştirel fikirlerini de kabul edebilirsin. bu konuda belirtildiği gibi attention whore luk kısmına bende katılıyorum. site içinde dönse bu olaylar bir şekilde şikayet edersin ama fb da insanların senin hakkında konuşmasını engelleyemezsin. ne yapacaksın yani kilitmi vuracaksın insanların ağzına? Tarumar dediğin kısmı anlıyorum hani dışarıdan "bakın ben böyle şöyle takılıyorum" havası gibi bir durum oluşuyor olabilir ama altında yatan kısım sadece birşeyi ifade ederken diğerlerini daha cüretkar yaşamaya davet etmek gibi bir durum var aslında. Hani bu benim genel kışkırtıcı tavrım. insanların benim hakkımda konuşmasına da alışkınım. Hani bu friendzone yakarışları olarak hakkımda çok acayip atılmalar tutulmalar yaşandı hep. Yok noyan böyle gay aslındadan tut , ben noyanla yattım diyen erkeklerle bile oldu hatta hiç alakam olmayan kızların başka kızlara hava atmak için bile "noyan bana geldi geçen.." diye imagition hikayeler uyduruyor. Bazı insanlar ise iyice sapıtıp noyan aids dikkat edin diye başka kızları uyarabiliyor falan . Tekrar edeyim toplum standartlarına göre bir çok açıdan eleştirilmeye ve hakarete maruz kalmaya uygun görülebilirim ama kendi standartlarıma göre tam olması gereken bir noyanım : azgın , şakacı , saçma , spiritüel , sanatsal , değişken ve gelişken. duygusal toleransımı nasıl yükseltiğimi sormuştun. Onu da söyleyim her yerde etkileşim var etkileşimlerin şiddetine göre farklı tepkiler verip etkileşimleri çoşturabiliyoruz. Bu etkileşimler bazen bize sıkıntı oluyor. Mesela bu konuyu açarken bu konu bana sıkıntıydı hatta sonradan bu sıkıntıyı aşacağımı bildiğimden önceden nihan doğan vari tavrımdan dolayı özür diledim ;D benim için duygusal tepki toleransını yükseltmek önemli. çünkü duygusal olarak ne kadar daha az yara alabilirliğimi yitirirsem. yani kötü duyguların dışa vurumlarına açıklığımı kapatıp tam tersine güzel bana ve çevreme zevk veren duygu dışa vurumlarına yönelirsem hayat bir o kadar daha yaşanabilir oluyor herkes için . daha da yazmak istiyorum tam istediğim gibi de anlatamadım ama double wot olmasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Lyv said: işte tam bu yüzden dolayı noyanın mesajlarını bir kız arkadaşıma okutmuştum (üstelik ortak arkadaş dsfsd). baya gülüp eğlendik sanırım o kişi benim noyan özür dilerim. bundan sonra postlarını kız arkadaşlarıma okutmamaya özen göstericem. ya böyle tatlı gülüp okunan bir oalyın feedbacki değildi işte . keşke öyle olsa böyle kızlar okuyup okuyup gülse böyle o kahkahalar dünyayı daha güzel bir yer yapsa derken ben daha komik birşeyler yazsam yine yeniden okusanız falan harika olur herşey .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura said: , ben noyanla yattım diyen erkeklerle bile oldu hatta hiç alakam olmayan kızların başka kızlara hava atmak için bile "noyan bana geldi geçen.." diye imagition hikayeler uyduruyor. Bazı insanlar ise iyice sapıtıp noyan aids dikkat edin diye başka kızları uyarabiliyor falan . en iyi şurası galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 -Deno- said: bit yavrusu noob nedir Denocum açıkçası bit yavrusunun orjinal kelimesini yazmayı çok isterdim. hani alengirli bir kelime. politikacılar bile bir birine deyip sonra "o bitin yavrusu demek aslında" diye kıvırıyorlar da . Ben patite olmayı çok sevsem de hem hala yıldızımın barışamadığı haterlar , hem kendi alanlarında sataşmaktan vazgeçmeyen modlar, hemde "bir tane daha böyle mesaj atarsan süresiz ban" yersin diyen genel yöneticiler olunca bende böyle abuk tanımlar kullanmak zorunda kalıyorum ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 yemedi demiyor da yavşak yazmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 aquila said: BENIM POSTLARIMI OKUT KIZ ARKADASLARINA! Ben okuyorum bazen böyle kalabalık ortamlarda patiden satırlar. kafa güzelken alan etkisini çok iyi yapıyor patiden cümleler ya ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 -Deno- said: sinem 1 sene oldu evini göremedik be ablacım +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Aluriel said: yemedi demiyor da yavşak yazmak yemiyorum yanında yatıyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 2dk boş bırakmaya gelmiyo ya kahvem varken başlıyım okumaya Noyzura said: Hatta bu yılışık adamlar paticik mesajlarımdan best of yapıp facebookda toplu mesajlar gönderiyorlarmış işte noyan böyle biri diye tartışıyorlarmış ;D (yok böyle bir saçmalık inanamıyorum hala) sadhuajdwuajuwsa adamlar ltd. şti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Lyv said: öm attım <3 http://k1306.hizliresim.com/1b/f/p45lj.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Noyzura said: Aluriel said: yemedi demiyor da yavşak yazmak yemiyorum yanında yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Flassh said: tek masturbasyon kısmını okudum çok acıklıydı algıda seçicilik ;D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 noyzura iyiki gelmişsin la foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 zaten buradaydım diyorum. ama sadece uo scriptleriyle ilgileniyordum. iyiki foruma dönmüşüm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar