Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 İlgileneniniz varmı bilmiyorum ama çok keyifli bir spor. Açıkcası zıpkınla avlanma açısından kendimi geliştirebilimiyim diye Bodrum Gündoğanda bir kursa katıldım. Hocamız gayet kafa ve baya sabırlı bir arkadaştı. Toplam 3 gün sürüyor ilk seviye eğitim. İlk gün pratik ve sonrası yatay ilerleme antremanı yaptık. 2 ve 3. gün kurtarma, buddy eğitimi, bayılma alametleri ve elbette dalış antremanlarına başladık. Normalde nefes tutma zamanım zorladığımda 2 dakika ile yaklaşık 1 saatlik bir nefes antremanı sonrası 2.30a geldi ki çok çok daha rahat arttırılabilir. Dalış anlamında da kendim dalarken max 10 metreyi zorlayan biri iken ilk gün 14 ve son günde 22 metreye inebildim. Açıkcası benimle kursa katılan herkesde benzer durumdaydı yani hepimiz 20+ dalabildik sabit ağırlıkla serbest olarak. İlgilenen var ise ÖMden kursun ve eğitmenin bilgilerini paylaşabilirim. Elbette bu 22lik dalışdaki toplam zamanım 50 saniye civarı ama düzgün antreman ve hoca buddy ikilisi ile güvenli şekilde çok rahat arttırılabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sadece nefes antremanı ilgimi çekti nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Uzun vadede beyne zararı olduğu gerçek mi bu işin. Ben de çok severim dalmayı, dalarak yüzmeyi de, dibe inmeyi de çok severim. İleride sıkıntı yaratıyor fln diyolar ama gerçek mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 4dk20sn zıpkınla avlanırken ki rekorum kursun kemerle 16 metrede avlandıgım oldu çok iyi spor meditasyon gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Zıpkınla avlanırken mi 4.20 daldın yoksa o dönem zıpkınla uğraşıyordun ve su dışındaki nefes tutman mı 4.20? Beyine herhangi bir zararı yok bilinçli eğitimini alarak dalmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 27,6 metre bugun :) Durmak yok dalmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar