sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Vingthor said: gideriz ya ben salı gidiyorum cumartesi veyap azar dönüyorum sonra temmuza kadar burdayım sanırımo zaman mmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 güle güle otur alalh içine sindirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 chrome said: sipeyskeyk said: moriarty said: çok güzel görünüyor hayırlı olsun.Teşekkür. Bu arada Emre (Chrome) arkadaşımıza danışmanlık hizmetinden ötürü bir kez daha teşekkür ederim. rica ederim abi. bir faydam da dokunmadı pek gerçi keşke yardım edebilseydim ama maşallah sen fiyat/performans skalasına göre baya iyi bir yer buldun kendi kendine. kapı ile ilgili de şunu söyleyeyim öyle kapılı bir evde yaşamış biri olarak bir süre sonra o kapıya neden bilmiyorum acayip gıcık oluyorsun. sökebilirsin bile şerif tribim geçince KIRARIM belki asdlaskf. Olsun, sen bulmamış olabilirsin ama bilen biri olarak fikir vermen içimi çok rahatlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Rasmon said: güle güle otur alalh içine sindirsin Sağol çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Daha gidip ev sahibiyle nihai anlaşmaya varrmadım gerçi, varırsam yazıcam akşam. Hadi inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 o kapının sesine ayar oluyorsun ya zamanla, ilk başta şuursuz bir şekilde bam diye vücudunla açıp mehehe diye gülsen de, sonradan sesi rahatsız ediyor. Hayırlı olsun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sipeyskeyk said: Direk geliyorsunuz, Aras İstanbul'a dönmemiş olursa tabi. Eğer dönerse Rıdvan seninle kanvas gerelim sabaha kadar. O döndükten sonra birlikte gereriz hem sen de eve yerleşmiş olursun bize amelelik yaptırmazsın HAHA http://www.youtube.com/watch?v=BFykTf9Hd8Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar