hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Edriel said: malmısın ve salak. hani ne kadar g.tüne güveniyorsun reportlardan sonra görücez sdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yok yarına kadar yaptırım gelmezse bende "chorme" adı altında sana baya alıntılı ve detaylı açılamalarda buluncam nasıl olsa serbest. ama ben senin gibi -10 iq ile yazmıycam, destekli yazıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 niye kavga ediyonuz sabahın 5i aga , kızartın pattes ve şu taktiği deneyin http://forum.paticik.com/read.php?62,7279561 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 şu saatte nerden buluyosunuz kavga edecek enerjiyi anlamıyom öpüşün barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yok ben çok ciddiyim bu adamın dediklerinin aynını bu konuyla ilgilenenlere söyliyebilirmiyim diye sordum. Yürekleri varsa gereğini yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 konunun orta yerine saçma bir şekilde bir boku bırakıp da ondan sonra mağdur edebiyatı yapmaya çalışmak gerçekten çok mantıklı evet.. aynı şekilde ben saçmaladığımda biri bana gerekeni söylediğinde haklı olur hiç kusura bakma. salak salak alakasız bir şekilde konuşup üstüne gereken cevabı alıp da ilkokul 2 kafası ile hareket edip bir de üstüne üstlük şikayetim sonuçlanmazsa ben de saydırıcam demek. çok akıllıca gerçekten. şurada bir konu konuşuyoruz. salak ve mesnetsiz tespitlerinin de bunlara hiç bir faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 çok şekilli kıvırmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Tamam canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 mesleğin oryental mi ? yoksa kıvırmayı mı seviyorsun ? ancak son 2 sayfayı okuyan insan oğlu, salak erif demekle salak salak konuşma demek, arasındaki farkı anlar o yüzden kıvırmaya devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Nasil bir oksijen yakma sistemin var gercekten anlamis degilim ama ugrasmaya degmeyecek kadar sacmaliyorsun. Benden bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 salak herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ve cümle kurdu homo saphien -.-* evet oksijen yakma dedi vuuuu ve bu onu haklı çıkardı ... Söylermisin nerde saçmaladım ? neyse sana neden açıklamada bulunuyorsam. Devam et koç doğru yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 abi bu litecoin nedir ne değildir? henüz adam gibi bi kullanım alanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 litecoin, bitcoinden sonra en fazla işlem hacmi olan digital para kullanım alanı btc kullanım alanı ile aynı diyebiliriz cunku kendi aralarında bi kuru var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bitcoin kağıt para ise litecoin de bozukluk gibi düşünülüyor sanırım değer olarak. litecoin https://btc-e.com/ den alınabiliyor. en güvenilir bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 3. sayfaya geçmeliyim herşey geride kalmalı. afferim ya birden salon adamı oldun bak ne güzel cevap yazıyorsun. Sorabilirmiyim kişiliğin kaç tane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MHJymgz6788 bu kavga ne diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hahahahahah şaka mısın abi sen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vZ1D74oPADc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sen karakterlimisin onun cevabını ver söylediklerinin arkasındamısın salak demedim salak salak konuşma dedim diye kıvırcakmısın yoksa birşey dememiş gibi birden ciddi cevaplar vermeye mi başlıycaksın. Şaka olan sensin bence karakterli insan şu raddede birşey olmamış gibi cevap yazmaz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 aga sen ne dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9Jw6zsIEQ3I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben diyceğimi dedim gençler trollükte başarılar kalanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gqv7ai4m6Ac abi alınmayın sadece kafam güzel böyle şeyler paylaşasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 edriel topicten gitsen artık troll kalmayacak zaten burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar