axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Hiç aradığım bi hede değildi ama aklıma getirdin gidip alıcam sanırım. Nerden alınıyor şimdi trde, direk sonylerde var mı vatanda matanda falan? Bu arada ilk mesajı şikayet edelim, dinlamak ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Aynen ya maymunun aklina muz kabugu getirdin, simdi muzu arar olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yüzme bilmeyen playere yasin atıp dinlese boğulurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Sony shopda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 suya dayanklı derken buhara dayanıklı değil unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 2 metreye derinlige kadar dayaniyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Abso sony shop dediğin ne? TR sitesinde sony centerlara yönlendiriyor anca, gavurdan mı getirtmek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Morfare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 http://www.hepsisony.com/?urun-5400-sony-nwz-w273-b-walkman%AE-su-gecirmez-mp3-calar Hepsisony diye bi site varmış. Güvenilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Morfareye de baktım, black kodlu ürünün resmi beyaz olunca güvenemedim ahah. Neyse bizim ordaki sony centerda varmış stokta. 5 TL daha fazla veriyorum ama elektroniği tükandan almanın rahatlığı olsun o da. Bozulursa neyin garanti için adres belli. Abso ne adamsın ya şu aleti aldırdın bana. Neyse havuzun öğle arası da bitmiş sesler geliyor, ben çıkıp şunu alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar