Jedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 İş Bankasına şu an hiç bir şekilde ulaşılamıyor ne telefon bankacılığı çalışıyor, ne atm2ler, ne internet şubesi ne de İşCep öğlen 1 den beri falan tüm sistemleri çökmüş durumda her hangi bir açıklama da bulamadım veri tabanının tamamen çöktüğü söyleniyor işin aslını bilen ya da İş Bankasında çalışan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 abi devrim oldu, bankandaki para gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 burada tartışıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 İş bankasıyla çalışıyorum. t-shirtler gelmediği anda anlayınız ki batmışımdır patiler. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bende az once siparisi kartla veriym dedim babayı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 evet işbank gg 2 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 başlık baya açıklayıcı olunca bulamamışım demek ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Laorx said: evet işbank gg 2 saattir.saat 12 den beri gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ben maaşı EFT yaptım işbankası hesabıma sonra işbankasına girmek istedim işcep ile :( neyse yarın falan düzelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 şirketin çeki bozdurmaya çalışıyodum yemedi bende de. aradım genel bir sistem arızası olduğunu söylediler, ne zaman düzeleceği belli değilmiş. GG hortum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Hepinizin hesabına 10yüzmilyon TL yatıracaklarmış birden iş bankası çöksün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 veri tabanı cokmesi gibi bir durum soz konusu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Abi şubeye gittim kız ağladı, atmye gittim amcalar ağlıyordu, telefondan zaten giremedim eve geldim netten sayfa bile açılmıyor ne çöktü bilmiyorum da gg hl hf yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 iş bankası gitti ise chp'de para da biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Theridone said: İş bankasıyla çalışıyorum. t-shirtler gelmediği anda anlayınız ki batmışımdır patiler. sdf Senin batmana izin verir miyiz be. Is bankasi batar sen batmazsin merak etme. Bu arada tshirler elime ulasti, bu kadar kaliteli olmasini beklemiyorsum acikcasi, tesekkuru borc biliriz efendim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Masticore said: iş bankası gitti ise chp'de para da biter...sistem cökünce kasalar yaniyormus.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 hukumetin oyunu bunlar, para kaynagını kesip gezi'yi ele gecirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Esh said: abi devrim oldu, bankandaki para gitti. abi şu mesaj çok komik geldi bana nedense ya, "abi kalk kalk ihtilâl oldu" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar