Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Bildiğiniz üzere insanlar eylemlere katılıp level atladıkça yeni itemlar düşürüyorlar ve benzer maskelere sahip, aynı renkte baretler giyen insanlar kalabalığın içinde kişilerin birbirlerini bulmasını zorlaştırabiliyor. Ben de baret alacağım ama kendime has bir deseni olsun istiyorum, bildiğiniz beyaz plastik barete ne tür bir yöntemle akmayacak bir desen verebilirim? Sticker baskı alsam yüzeyin eğiminden dolayı sıçabilir diye düşündüm. Ya da baret değil başka bir malzemeden başlık almam gerekecek, o konuda da tavsiyelere açığım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Direnismodasi.com u alayim bari ya, zamani geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 marker kalemle kocaman bi anarsi A si ciz tamamdir stiker falan ugrasma hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 rıdvan lan, barete baskı yapan makine al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Karea said: marker kalemle kocaman bi anarsi A si ciz tamamdir stiker falan ugrasma hic +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 nesin peşindesin diye sorarlar adama ,fantezi yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Airbrush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 BabacumMostors said: rıdvan lan, barete baskı yapan makine al bu gidişle vodafone reklamlarında görücez rıdvanı. şirketim için vodafoneu tercih ettim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 iyi olur aslında ama aşağırda "Vodafone iş ortağı Theridone" yazacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Esh said: Direnismodasi.com u alayim bari ya, zamani geldi resistancecouture.com biraz global düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 harbi ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 BabacumMostors said: iyi olur aslında ama aşağırda "Vodafone iş ortağı Theridone" "The Rıdvan" yazacak fix'd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Flag_of_Veliky_Novgorod.svg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Karea said: marker kalemle kocaman bi anarsi A si ciz tamamdir stiker falan ugrasma hic dünkü videolarda şunu gördüm direk hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 www.dirensepet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 airbrush ile maske yaparak boyatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Suyla çıkar ama geçici dövme stickerlarından yap ,şekilde olur hani ,zaten ucuz yıprandıkca yenisini yapıştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar