Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 50 tane aynı konudan var farkındayım ama kendi aradığımı bulamadım.Son dönemde emekli olan anne,baba herneyse işte sponsor olup öğrenci olarak giden var mıdır?Belgeleri topladım gibi ,birkaç güne başvurmayı düşünüyorum.Belgeler çok az geldi yalnız 50 kere de sordum adamlara,siteye bak diyip duruyorlar zz 1-emekli maaş cüzdanı 2-emekli maaşının yattığı hesap dökümü 3-şahsi hesap dökümü 4-varsa tapu ,ruhsat ıdı vıdı 5-dilekçe bu kadar mıdır emekli sponsordan alacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Ben interraila giderken almistim italyadan. Heryerde idataya millet acayip bok atmisti iste en az 3 4 kere gitmek gerekiyor diye, baya tirsmistim ama ben 1 kere gittim direk halloldu. Turist vizesine mi basvuruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Evet turist vizesi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Nerede kalacaksin, otel falansa rezervasyonlar, ucak gidis/donus rezervasyonlari veya biletleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 İlk 15 gün için davetiye var zaten ,kalacak yer vs orda belli ,diğer 15 gün içinde rezervasyonlar,uçak biletleri vs hepsi hazır Sponsor olayındaki belgeler bu kadar sanırım emekli için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Hesap dökümlerini imzalayan bankadaki personelin imza sirkülerini istiyorlar ,adamlar da vermem ,vermedik öyle birşey diyip duruyor ,ee haksız da sayılmazlar şaka gibi ,ne yapmak lazım fikri olan? Hesap dökümü yerine direk hesap cüzdanın orjinalini falan mı vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 nası vermiyolar ya? bana şirketin hesap hareketlerini kaşeli imzalı vermişlerdi hemen. telefonda hazırlatmıştım 1 2 saat sonra gidip almıştım. o yoksa hesap hareketlerinin orjinalide kabul etmelerini lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 imzalı ve kaşeli veriyorlar ,imzayı atan kişinin imza sirküsü lazım diye bir olay çıkarmış oçler ki adam haklı olarak niye vereyim onu diyor ,müdüre kadar çıktım konuştum ,ee haklısınız da konsolosluğa anlatına döndü muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 verecek imza sirkülerini ne demek vermiyorum? sert konuş müdürü çağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 müdürle konuştum bunları zaten ,neyse orjinalini vericem cüzdanın o da olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 imza sirkuleri vermemek neyin kafasiysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bana verdilerdi garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar