Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 nasil rehber bu ya? bilincli tercih yapmak isteyenlere hitap eden mesaj sayisi bir duzineyi gecmiyor. herseyi kiz meselesi getirmeyin artik. kizlarina bakip universite secmiyorsunuz, secmemelisiniz. buyuyelim accik, olurmu?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Dojorel, 03 Aralık 2004 21:48 tarihinde demiş ki: kizlarina bakip universite secmiyorsunuz, secmemelisiniz. Bence cok onemli. Iyi bir egitim almak, cok para kazanmak, hayatta iyi bir yerlere gelmek ugraslarinin sebepleri arasinda ideal esimizi bulup ureme ihtiyacimizi karsilamak da var. Kizlari guzel olan bir universite de uremek icin tavuk ciftligi gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hehehe =) Üreme açısından bizimkinden hayır gelmez. Amor ile anlaştı cinsel sorumluluk projesi öğrencileri, tuvaletlere prezervatif makineleri geliyo. Bula bula amoru buldular para mı aldılar naptılar eheh.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Aralık 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Penthesilea, 03 Aralık 2004 22:38 tarihinde demiş ki: tuvaletlere prezervatif makineleri geliyo. Beleş diil dimi?ondan da para alır bunnar :=).. mrk ediyorum hangi tuvalete koycaklar. Dusunsene kolanın yanında su yanındada prezervatif..lol[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yurt tuvaletlerine konulur sanırım. Yok paralı olur ya, ytl gelcek ya o sayede mümkünatı oldu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 i.ü ekonometri sakın ha...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bende itü makinayı kazandım geçen sene dersler zormudurpeki emrak ettim bide tanıdık iyi hocalar varsa yazarsanız şöle 1.sınıf için şimdi irregular öğrenci oalcam büyük ihtimal ondan pek bi bilgim yok acaba nasıl geççek benim yıllar :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: wildpervert, 01 Aralık 2004 01:06 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 30 Kasım 2004 23:07 tarihinde demiş ki: , nede sosyal ogrenci gruplari var, bi zgrw un muntazam go kart toplulugu var herhalde :P fantazi bilim kurguda var tabi unutmamak gerek :P eheh merak etme frp nin başındakilerde bizden zaten ;) Hepsini yakından tanıyorum :) Çok iyi insanlardır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bi girsek bizde İ.T.Ü ye ah zor ama be Neyse Yıldız en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, BEYAZIT KAMPUSUÖncelikli olarak İKTİSAT FAKÜLTESİ Genel Bilgi: Genel olarak İstanbul Üniversitenin en bilinen yeri ve özelliği, Beyazıttaki büyük kapıdır. Her üniversite programında çıkar, ayrıca Hukuk ve İktisatın eski büyük anfileri de öğrenciler stres stres Öss kasarken gösterilir. Öss'ye hazırlanan kardeşlerin ilk tanışıklığı buradan gelir. İstanbul Üniversitesinin öğrenci profili, adının aksine Anadolu ağırlıklıdır. 10 öğrencinin genellikle yarısı, çoğunlukla 6-7 tanesi İstanbul dışından gelmedir. Burada etkili olan bir faktör de, YÖK sağolsun, İstanbul Üniversitesinin kontejanlarının şişirilmesi ve puanlarının düşmesidir. Maddi olanaklar olarak, barındırdığı öğrenci sayısının 1/10u kadar ödenek alabildiğinden, okul özellikle özel üniversite görmüşlerin gözünde çok bir şeye benzemeyebilir. Ama üniversitede esas olan eğitimdir zihniyeti benimsendiği için bu böyledir. Konum Beyazıt, tarihi İstanbulun göbeğinde, nispeten çok merkezi bir konumdur. Bu bakımdan rahatlığı, ulaşımın kolay olmasıdır. Herhangi bir vasıtayla Eminönü veya Aksaray üzerinden kolaylıkla ulaşılabilir. Okul gitgide büyümesi yüzünden ana kampüse sığmamış, duvarların dışına taşarak "Ek Bina" adı verilen ve kampüsü çevreleyen binalar silsilesinde eğitim yapılmaya başlanmıştır. Ek binalardan iki mahalle sonrası tekin olmasa da, okulun etrafı öğrenci hayatıyla canlanmıştır. En sık rastlanan esnaf tipi, Fotokopicidir :) Kızlar Bir çok erkek kardeşimiz için önemli olan soru :) İstanbul Üniversitesinde sözel bölümler çok olduğu için, kızlar sayıca ve oranca fazladır. Çok kız vardır. Hatta çok kız vardır. Hatta daha çok kız vardır. İktisat bölümlerinde kız-erkek oranı yarı yarıyadır. İktisat Genel olarak İktisat fakültesi, en köklü fakültelerden biri olarak geçer. Eğitim kalitesi Vakıf Üniversitelerinin açılması ve hocaların oralara akın etmesiyle beraber düşüş yaşasa da, şirketler vs için hala çok geçerlidir. Marmara Üniversitesinin puanı daha yüksek olsa da, saygınlık olarak önce Boğaziçi sonra İstanbul Üniversitesi gelir(miş). Bazı hocalar kasış ve olanaklar kısıtlı olsa da, iktisat mühendisliğe göre daha rahat bir bölümdür, okuması zevkli, iş olanakları geniş ve parasal geleceği parlaktır. İngilizce İktisatta okuyor ve son sınıf olarak oldukça rahatım, iş bulma sorunum oldukça az. Öyle diyeyim yani. Problemler Her okulda olduğu gibi, bizde de var ve oldukça çok. Birincisi, maddi olanaksızlık. Üniversite genel olarak kapasitesinin 10 katı öğrenci almaya zorlandığı için imkansızlık kol gezer. Maddi şeylere bağlı olarak hep aksaklıklar vardır. Örneğin, İktisat fakültesi binasının kaloriferleri asla yanmaz, binanın her yeri eser. Dördüncü senemde, dizlerim ve eklemlerimde romatizma başlangıcı var. Duvarlarda boya durmaz, çünkü bir öğrenciler hor kullanır, iki boyatmak için para yoktur. İktisat öğrenci işleri son derece işlevsizdir. Hiçbir işiniz düzgün hallolmaz. Adamlar bazen "Pooğaçaa yiyoz lan, sonra gel" diye sizi kovar. Mürettebatı orklardan oluştuğu için, iletişim sorunu yaşanır :) Bunların yanı sıra, okulun öne çıkış sebeplerinden biri de, politik kargaşadır. Son yıllarda iyice durulsa da, sicili kabarık olan okulda, solcular kendilerini çok belli eder ve gruplara ayrılır. Ortada pek gözükmeseler de, çetin, büyük ve saldırgan bir sağcı grubu da mevcuttur. Yılda bir tane büyük olay çıkar, polis derhal bastırır, siz kendiniz karışmazsanız en fazla gürültüyü bahane eder derse girmezsiniz. Anlatıldığı kadar kötü değildir, abartılır. Okulun artıları Maddi olanaksızlıkları gözardı edebilirseniz, iktisatta okumak bir ayrıcalık olur. İş bulma kolaylığı, erkek patiler için kız nüfusunun yoğunluğu, okulun merkezi konumu, söylemeyi unuttuğum EEEEN UCUZZ VE DÜZGÜN YEMEEEK İstanbul Üniversitesinin belli başlı artılarıdır. Bunlara alacağınız düzgün eğitim ve üniversitenin adının açacağı kapıları da ekleyebiliriz. ÖZET Köklü, kendini kabul ettirmiş, Türkiyenin en büyük üniversitelerinden birinde okuma şansı. İktisat bölümü için, iş bulma kolaylığı, ortalama üstü eğitim, mühendisliğe göre daha rahat olmak. İstanbul içinde merkezi konum. Güçlüklerin bol olduğu, fazla olanak beklenmemesi gereken, kampüste yoklukların çok olduğu bir okul. Gerisi size kalmış. Başka patiler de eksiklerimi ve Avcıları yazsın.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 2 senelik konuya up bende bu sene giriom tam gaz devam arkadaslar tabi yeni üniye girmis patilerimizde yazar:D Bende bu sene gircem bilgiye ihtiyacim var mümkünse kiz durumlarına girmeyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ (İNG) Genel Bilgi 1986 yılında odtü makina mühendisliğinin gaziantep şehrinde kurulmasıyla ve 87 yılında mühendislik fakültesinin kurulmasıyla odtü bu şehirde hizmet veriodu. lakin gaziantep halkının büyük gayretleri sonuıcu elde ettiği maddi imkanlar,kendi üniversitemiz olsun gibi çabaları ve bu yöndeki davaları sonucu burdaki odtünün kampüsü gaziantep üni adıyla yeni bi ada büründü. çok çok büyük bir kampüs alanına sahip olmasına rağmen kullanılan alan çok azdır ama anadolu ve istanbuldaki çoğu üniversiteye göre kampüsü yine de geniştir.içinden otobüs geçer dolaşır. ders ağırlıklı olarak odtü sistemi aynen devam etmektedir.labaratuarları ciddi manada geniştir ve odtünün özellikle makina labaratuarında bıraktıklarıve halan daha almaya çalıştıkları jet motorları vs. gibi şeyler bulunmaktadır.hocaların zihniyetide odtü zihniyetidir. mühendislik ve tıp bölümleri sırf ingilizcedir ve hocanın kıllıklarıyla yeterince zorlaşmaktadır. özellikle elektronik mühendisliğini 4 senede bitirebilen arkadaşların alınlarından öpülür. eğitim kalitesi olarak anadoludaki bi ton üniversiteye bin basar.tek dezavantajı uzaklığı ünimizin.. wireless internet olayı kampüste ve de internet çıkış hızı olarak türkiyedeki 3.üniversitedir. geçme notu 70 ve c.coluo bu,diploma notumuz da bu.olmuosa okulumuz uzar. üniversitemiz,ülkemizdeki avrupa birliği uyum sürecinde eğitim alanında gösterdiği yenilikler ve faaliyetleri sonucu,eğitim sertifikası ve diploma eki olarak türkiyede ege üniversitesi dışında 2.üniversitedir. bu şu demek,diplomanızda bi sürü yıldızlar falan oluo:)artı diploma eki denen şey dede aldığınız dersler ve içerikleri ayrıntılı olarkaa belirtliio.bu ekin türkiyedeki büyük şirketlerde ve özellikle yurt dışında geçerliliği söz konusu.bu da eğitim dili ingilizce olan üniversitemize yine belli bi avantaj sağlıo.. kızlar olarak tek tük kız bulursunuz,onun dışında bıyıklı sakallıdır hepsi..antep kızlarının bi yerleri kalkıktır,bazıları hatta kendini ispanyada zannedio. sosyal imkanı olarak berbat derecede kötüdür.yani sinema nargile müzik tiyatro bulursunuz ama şahsen istanbul izmirdeki ve de ankarada ki insanlar için hemen gelin diyebileceğim bi iki bölümü vardır ünimizin..disko ben bulamadım antepte,meyhane dolu buralar:=) kendi bölümüm ülkemizdeki tekstilin 90lı yıllarda büyük patlama göstermesi üzerine türkiyemizde kurulmaya başlayan tekstil mühendisliklerinden tek ingilizce olanıdır gaziantep üni. bilmem kaç milyondolarlık yatırımıyla sanko a.ş,bölüm binamızın arkasına fabrika tarzı bi yatırım yaparak,teoride öğrendiğimiz çoğu şeyi pratiktede uygulama imkanımız oluor. sanko dediğim şirket iplikte dünya devi.ve beymen tomy aklınıza gelecek bütün firmalara kumaş ve iplik pazarlayan bi marka oldu artık. her ne kadar ülkemizde tekstil gerilese şu bi gerçektir ki tekstil bu ülkede ölmez.ölecek ve çine kayacak şey iplik ticaretidir.tekstilin jeotekstil vs gibi her konuma işlemiş bi faaliyet alanı var. bazı makina mühendisleri sizin işi biz yaparız dese de bence bu baya bi zor.açıkçası benim gördüğüm kadaryla eğer bizim işi yapmak söz konusuysa bi elektronik mühendisi makinaya göre kat kat avantajlı.her ne kadar 3.sınıfta dahil makina mühendisliğinin zorluğpunda bütün dersleri alsakta.. sanayi ve üniversite içiçedir gaziantapte bü yüzden staj imkanlarınız da baya bi bol.özellikle kendi bölümüm için bulamayanı dövüolar staj yeri diebilirim.ben bulamadım dövdüler mesela:) başka alanlarda tekstil konumunda,türkiye yine dünyada zirvelere oynamaya devam edecek bu yüzden milletin zırvalamasına bakmayın.. türkiyede bence en ii tekstil egede var sonra itü sonrada antepte.tekstil mühendisliği düşünen arkadaşlara işin içinde biri olarak bu kadar diebilirim.. bence eğer çok sosyal biriyseniz yada üniversitenizde en bilim hatunlar,sosyalite,hayatınızın aşkı,zevk ve eğlence vs bekliosanız gaziantepte gelmeyin.yanlış yer efem. tek avantajı yemek çok çok ucuz bak onu unuttum.deli yersiniz deli kilo alırsınız ama lakin öğrenci adam her zman açtır.ki,lo milo alamaz eklim.ama diğer şehirlerden farklı olarak kilo vermezsiniz:) eğer normal biriyseniz tekstil mühendsliği gıda mühendisliği ve de makina mühendisliğini ciddi mana da tavsiye edebilirim.piyasa da tanıunan bölümlerdir ve özellikle bu üniden mezun olanları sanayiciler bilir ve alırlar.. elektroniği çalışmayı çok çok ama çok seven sayko arklarıma tavsiye ederim,bitirince işsiz kalmalarının imkanı yok eklim bunu da.baya bi zor bölüm çünkü. manyetik dersini 107 kişi aldı bu sene,75 i kaldı 0 alarak.20 side 0 almayarak kaldı.geri kalanda zaten alttan ikinci üçüncü alanlar dolu..babam yaşında adam gördüm bu bölümde:) ailenizden bıkmışsanız ve uzaklaşmak istiorsanız,çok da sosyalliği neyleyeyim diorsanız,eğitime de önem veriorsanız,özellikle tekstil gıda ve makina bölümlerini ciddi manada tavsiye edebilirim.istanbuldan çıktım geldim buraya..öle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 gazi idari bilimler fakültesini kazanmayın sakın hele sayısal öğrencisi olup işletmeyi kazanmak gibi bir hataya düşmeyin hayatınız biter benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacemaker Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Gazi Teknik Eğitim ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Sabancı Üniversitesine öss ile girişte diilde öğrenim sürerken alınana bursları açıklayabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ben anadolu üniversitesiyle ilgili bilgi almak istiyorum. yellowdram yazmış ama yetersiz geldi. detaylandıramaz mıyız? absürd gelebilir ama gerçekten internet imkanı beni ilgilendiriyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Kahramanmaraş Sütçüimam Üniversitesi Gelme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balbal Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sabancının öğrenime devam ederkenki bursları için http://www.sabanciuniv.edu/tr/?Ogrenciler/Ucretler/Olanaklar.html [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 17:37 tarihinde, balbal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hırs yaptım bende üni kazanınca gelcem anlatıcam eskişehir anadolu ünisi böle böle sora koyu renklerle eklicem erkekleri de böle böle diye herkes ek bölüm açmış eğitim bla bla kampüs bla bla haa kızları da bla bla diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Balıkesir Üniversitesi Özellikle ve özellikle bu okulun iktisat işletme kamu ve maliye bolumlerini yazmayın sakınnnnnn.Kampusu yok Bandırma gibi dandik bi yerde eğitim ve ingilizce işletme ve iktisat oldugu için hazırlık ve daha sonraki dersler cok zor. Hayır ben boyle bi hata yaptım sakın olaki siz yapmayın diye soyluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 @zamo: ayrica giristeki burslara terfi etmek gibi bir sansin da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 odtüye gelme.. çok zeki olsan da gelme. çok kama çok kastırıyolar.. seviyenden hafif düşük bi yere git cok rahat edersin benden demesi.. hacettepe olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Anadolu üniversitesine git.. çok güzel kampüsü vardır. bölümlerin hepsi kampüsün içinde. eskişehir güzel bi sehir gercekten. şimdi artık tramvay olayı da halloldu. super oldu yani.. tavsiye.... benim aklımda 2.uni olarak orası var gibi biraz ama kısmet bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bende yazayım bari izlenimlerimi. gerçi daha ilk senem ama yinede biraz bilgi verir sanırım bilkent üniversitesi ankarada odtüyle dip dibe yerleşmiş, türkiyenin ilk vakıf üniversitesidir. kurulduğu yer dağın tepesi olarak tanımlanabilir ama bu dağın tepesinde konutlar hocalar iş sahaları derken 30-40 bin civarı insan yaşıyo. belediyelik verseler olur yani:) kuşkusuz bir çok bölümde türkiyenin en kaliteli eğitim veren kuruluşlarından biri ve öğrencileri birçok şirket için tercih sebebi. ama bunun yanında kusurlarıda war tabiki... ilk sene benim gibi hazırlık okursanız hayatınız doğu kampüste geçiyo ve nasıl ki türkiyenin doğusu gelişmemişse bilkentin doğusuda öyle. bi spor sahası war doğuda içinde bi basket sahası bi voleybol bide masa tenisi war :) yine doğu kampüste bilintur denen catering ortamı war. kutu kola 1.85 ytl kafamı bozuyo:) hazırlık sistemi çok ilginç midterm gibi olay yok onun yerine 2 haftada bi sınav var.ama sanıldığı gibi zor değil gerçekten. insan yelpazesi çok geniş. her tip adam war. ilk başta garip gelebilir ama alışıosunuz. burslu burssuz ayrımı die bişi yok. yani ben görmedim. bi kaç mal çıkıp soruyo ama genelin umrunda diil.çoğu insan şunun farkında: burslu demek fakir demek diil, burssuz demek aptal demek diil. herkesin buna göre davranması ilişkilerde hiç problem yaratmıo.bide x5'e biniyo ve sarışın diye bi kıza salak damgası vurmayın, çok daha salak kumrallar gördüm:) velhasılı kelam eğlenceli bi yere benziyo. heyecanla merkez kampüse geçmeyi bekliyorum. her türlü olanak orda ne de olsa:) gelin gelin pişman olmassınız..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sakın gitmeyin Ünv ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar