seyfu37 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 arkadaşlar bir sorum olacak . askerliğimi jandarma onb. olarak yapmaktaydım ve 264 tl maaş alıyorduk ve kilo eksikliğinden dolayı 3 ay hava değişimi aldım. hava değişimi süresi sonunda hava değişim ücretini alırken 3 aylık maaşımıda yanında verirler mi? Sizce tahminen 3 ay için yaklaşık ne kadar alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 öğrenci işlerini ara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 264 maaş nasıl oluyor yahu 52tl değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 veriyorlar maaş ayrı iaşe bedelin ayrı hava değişim harçlıgı dedigin günlük iaşe bedelin ben karamanda yaptım askerligi 11.50 idi günlük iaşe maaşta 60 liraydı 45 gün hava değişim sonucu hesapta 60+60+(11.50X45) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 o değilde askerdeyken konusamıyordum kırıcı olmayayım diye. hiçmi zeka kırıntın yok komutanına sorsan hemen cevap verirdi sana. Çarşı izninde buraya login olup klavyede cat cat yazana kadar iki dürüm yiyip 2 shakira 1 nez videosu izlerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyfu37 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 spompas haklısında inan komutanlar yanlış anlar diye soramadım. Askerleğimi diyarbakırda jandarma cvş. olarak yapıyordum. Bizim orada en düşük maaş 255 tl idi.Senin hesabına gelecek olursak: (11.5x90)+(264x3)= 1827 tl yapıyor. Birde son maaşımı almamıştım onuda verirlerse 2091 tl yapıyor. Bu parayı gerçekten askeriye bana verir mi yoksa maaş yüksek olduğundan iaşe bedelini düşük gösterebilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Ben kısa dönem yaptım. 45 gün kilo fazlasından hava değişimi aldım ve 560 tl civarı bir para aldım. Soruna cevap değil ama belki yardımcı bir bilgi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 oh hem şişkoluktan askerden kaç hem de üste para al mis. şaka lan şaka bileydik de biz de alsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 seyfu37 said: spompas haklısında inan komutanlar yanlış anlar diye soramadım. Askerleğimi diyarbakırda jandarma cvş. olarak yapıyordum. Bizim orada en düşük maaş 255 tl idi.Senin hesabına gelecek olursak: (11.5x90)+(264x3)= 1827 tl yapıyor. Birde son maaşımı almamıştım onuda verirlerse 2091 tl yapıyor. Bu parayı gerçekten askeriye bana verir mi yoksa maaş yüksek olduğundan iaşe bedelini düşük gösterebilirler mi? 2091 lira senindir teptire teptire kullan iaşe bedeli düşmez. fakat!!! tazminat denilen meret ne oldugu hakkında fikrim yok belki tazminatını vermezler. 300 lira düşebilir ortalama. ama muhtemelen 2091 lira alacaksın %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 şu paraya sanırım acil ihtiyacın var. hemen senin ismine ait banka hesabının iban numarasını alıp git. form doldurcaksın. 10 gün içinde yatıyor para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bu topikte şişkoları fişliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 goldbären said: oh hem şişkoluktan askerden kaç hem de üste para al mis. şaka lan şaka bileydik de biz de alsaydık Seninki lezzetsiz siskoluk ya. Askerden bile kacamadin yagli yagli askerlik yaptin. Kogusta selulitlerini gosterdin millete. Lezzetli sisman olsan askere gitmezdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 aynen öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyfu37 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Teşekkürler cevaplarınız için.. Asker göründüğüm için hiçbir iş yeri işe almıyor. Hatta önceden çalıştığım yer bile. Abiminde yazın düğünü var ona yardımcı olmak istiyom bu parayla. Bu arada şişkoluktan değil zayıflıktan hava değişimi aldım. İnşallah hesaplarımıza yakın çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Zikko said: bu topikte şişkoları fişliyoruz "Şişmanlık ve Askerlik: Bilgi başlığı" var fişlemek için, asıl mevzu orada dönüyordu. >:D< Hava değişimsiz başlamadan bitti benimki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ben gittim sizde gidin pis şişkolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar