Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tesbih'in Günümüzdeki Amaçları

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

said:
UltraPsycho, 26 Kasım 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
bide geliyo diyoki ben senden daha delikanlıyım,entel dantelsin sen!!

hadi entelliği anlarım da dantellik ne ya!
Ayrıca nedir bu entellik ve entellektüalite (yanlış mı yazdım acaba?) üzerine yapılanlar. Bence anormal veya aşağılanacak bir durum değil. Hatta tavsiye ederim :)

Yine delikanlı muhabbetine girmeyelim. Kurtlar Vadisi'nin Zararları adlı topicte fikrimi belirtmiştim ama ben yinede söyleyeyim saçma bu işler. Sen delikanlıymışsın ben entel dantelmişim geç bu işleri ya...

Birde duvar tesbihi olayı süpermiş :D

Tesbih, 99 luklar tesbih çekmek için kullanılıyor bildiğiniz üzere... (hadi ya çok zekiyim)

*!saçmalamanın zirvesine ulaşır ve bugünlerde kendisine ne olduğunu merak eder*[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 26 Kasım 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşlı bi yakınımın evinde bi alet gordum adını hatırlamıyorum ama asıl amacı tesbihin yerine kullanmakmış fln dedi, bi tusu var bastıkca 1sayı artıyo ekranında onu şey için kullanıyomus, mesela diyelim birisi için oss den iyi bi unı ye girsin diye atıorum 2000 kere dua akıcakmıs onu sayarken bana ole soledi valla onun yalancısıyım[signature][hline]zyx
Sosyal ağlarda paylaş

ehm. 33 ün kutsal bi manası var. allahın ismi 99. ordan yani.

tesbih de hristiyanlardan görülüp beğenilmiştir. araplardan değil. güzel bi hadise. artık dijital olanları da var. ehu.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en sevdiğim aksesuardır. Evdeyken elimden düşürmem. Dışarda çok nadir yanımda getiririm o da çok yakınlarımla bi yere oturursak çıkarırım. Millet direk önyargı ile yaklaşabiliyor sonra. Gerçi bu hastalık babamdan da geçmiş olabilir. Çünkü babam elinde tesbihle uyuyan biridir (abartmıyorum). 2 torba tesbihi var en nadirinden en dandiğine en pahalısından en ucuzuna. Ordaki torbaları açıp tek tek bakmak bile benim için zevk. Şuan 3 tane tesbih çıkardım masamda değişik değişik kullanıyorum. Ama bi tane kırmızı küçük yuvarlak taşlı bi tesbihim vardı. Ağırlığıda çok güzeldi. Koptu 33 taşınıda buldum ama imamesini kaybettim 1 sene oldu hala yanarım. Böyle imamesiz sadece püskülüyle çok dandik gözüküyor. Yolda aynı boyutlarda kırmızı bi tesbih bulsam sırf imamesi için alacam da bulamadım daha :(

Edit: Bence takım elbisenin yanına da çok güzel gidiyor. [signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 28 Kasım 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tesbih rahatlatıcı ve güzel bir alettir eğer koltuk altınızda yumurta taşır gibi gezip, arka bölümünüze tırnaklarınızı sürte sürte ve arada höğğğgğghggögğhk gibi sesler çıkarmadan kullanırsanız (yere tükürmeden bahsetmiom bile)[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın...
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

tespihi sevenler öle bi konuşmuş ki..neyse söylersem ban yerim şimdi :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

oltu taşı die bişi war stres falan alıyo o nedenle bol bol sallarım ama öle kırolar gibi diiL..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Sosyal ağlarda paylaş

Allahuekber + 32
SubhanAllah + 32
Elhamdülillah + 32
--------
99

Sonra dua ediyosun...

strese 1e 1

Kesinlikle öneriLir...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:

-Sadece arkadaşız...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver122, 29 Kasım 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
senin tesbih konuşuyo galiba

kafada atıyo yolliimmi sana?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:

-Sadece arkadaşız...

Sosyal ağlarda paylaş

bosverin tesbih ağırabi isi yani ultra psycho abimiz gibi gecen ben sahit oldum tam 36 kisiyi bir tesbih darbesiyle yere serdi.......bilek isi diil yurek ısı HAYDARİNNA RİNA RİNA NİNANAY[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...