senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 forgiver said: hayırlısı olur inş. da seçim yapmak gerekiyor işte yeni yer ankara'da şu an çalıştığı yer kırıkkale açıkçası 2side şehir olarak beni sarmıyor, kırıkkle daha kolay ve ucuz bir şehir olduğu için işime geliyor 80 km farkediyor istanbula kırıkkale, ankara kıyaslamasında kırıkkale'yi nası seçiyorsun lan kız yoktur kırıkkale'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 şehirden şehire nasıl düzen kuruyor insanlar anlamam.zor be arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 kurulmuyor cnm izmirden ayrıldığımdan beri düzen namına hiçbişi yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 aslında var da, taş gibi kız kırıkkale ağzıyla konuşunca olmuyor ama ankaranın taşı daha çok, havasından herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 haftaya mülakat var daha atarı yapamadım ya iş yerinde herkes mi defolu olur lan hem kendime hem müdüre acıyorum ben mi? en azından düzeltmeye çalışıyorum yanlışları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 taş var da taştan çok kezban var. bir de hem taş olup hem kezban olanlar var, onlara üzülüyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi bekarmısınız siz evlimi. evli ise daha berbat bi durumdur bu şehirden şehire gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 evli olsalar bu akdar abaza olurlar mı sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bekar ve öfkeliyiz -- ben yoldan geçerken görüyorum, kezbanlığı hiç ilgilendirmiyor ama çok güzel kızlar var yani (özellikle ciddi yüz ifadeli sevenler için) istanbul'da bu kadar görmüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 gölbaşı nasıl göl möl var 15 km gösteriyor google maps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 iş nerde senin dostum? güzel bir ev bulalım sana sonra ver elini angara geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Oturmak için uzak. Sosyal olarak da uzak. ve çok soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 kırıkkale gecelerinden sonra tatmin etmez ya iş inönü bulvarında ssm de istanbula gidemedim 4.5 senedir, burada hiç bir şey yok ama rahat bir şehir, haftasonu sıkılıyorum bir tek şehir 5 km lik bir çap içerisinde bitiyor çok fantastik bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bugun mülakata gideceğimi söyledim bir de eşit iş dağıtımı yok dedim yine anlaşamadık 2 tane çalışmayan adam var diyorum, onları sayma o zaman sorun kalmıyor diyor ya şaka gibi atölyedeki işçilerin de fazla mesaisini vermedi, ordan da sinir etti bi türlü yapmadım ya atarı, yarın dilekçe yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 eksik mesaiyi kesseler de aglarsiniz siz simdi pc basinda bos bos oturdugunuz zamanları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 o konuda vergilerinizi helal edin ya gelen iş belli, zorla iş mi çıkarcam kendime zaten extra bir şey yapmaya motivasyon kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 "roket adam" said: Bir saat dahi fazla çalışacaksam karşılığını izne eklenen bir saat ya da maaşa eklenen fazla mesai ücreti olarak alacağım kardeşim. Gece, akşam, haftasonu beni meşgul ediyorsan bunun parasını vereceksin. O paraya 9x5 anlaştım seninle ben, daha çok olacaksa parasını vereceksin. Bu kadar basit. Yok çok çalış patronun gözüne girersin mavraları falan okumayın, ben böyle bir şirketle ne alışveriş yaparım, ne çalışırım. Bunu gidip bir Avrupalı'ya anlatamazsın mesela, gidip Almana anlatamazsın, çok saçma zira. Bir elemanın vazgeçilmez olması ofiste kaç saat bulunduğuna bağlıysa kusura bakmayın da kurumsallık bu değil. Abi alman en efsanesi bunlarda 4:59 masa basi 5:00 sirket kapisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 spyro ve ben napalım birader. gecemiz gündüzümüz yok. gıkımız çıkıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 EKMEĞİNİ TAŞTAN ÇIKARANLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 köle misiniz abi tarot bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 alışıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sisteme karşı gelmessen kuralları değiştiremessin tabi bu arada kovulmamaya dikkat etcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar