ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hoşgeldiniz Bacım :) Hörmetler! İnput ;Z- Entrance:ğ*-z "Yağ" Giriş: [Yağcımodeon] Güzelliğinizle Albümü istila etmişsiniz. [/Yağcımodeoff] Tekrar hoşgeldiniz.Arkadaşlar zaten gerekli Missionları vermişler benden önce :] Have Fun yani...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 HObarreeeyy aramıza 2. gothic ci katıldı! hoba hoba hobaaaa[signature][hline]hö? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ho$geldn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Llama, 24 Eylül 2004 23:38 tarihinde demiş ki: onu gostercem dıye cabalamıyorum oylede bır seyım yok onunla onurlancak degılım sadece arkıma ozgecıgıme yardım etmek ıstıyorum Alınmana gerek yok canım takılıyorum öyle ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 albüm ve yeni gelenler dışında da bölümlerimiz/topiklerimiz var keşke baksaydın :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hosgeldin aramiza..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Erutan, 25 Eylül 2004 12:52 tarihinde demiş ki: HObarreeeyy aramıza 2. gothic ci katıldı! hoba hoba hobaaaa bırıncısı kım lem[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 arkidişLer burdan merak ederek k.çını yırtanLara hemen cwp weriim: ben gothic mothic deiLim ama sewerim gothicLeri....hem daha beni tanımadan nirden çıkardınıs bea gothic bu die??aLa aLaaaa................[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bide neden hep sadece kafanı çektin ? vücudunda kafandan başka bi yer yokmu yoksa ? bazı yerlerde sadece burun felan da var ama[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 son duyumlarım: pink imin çekirgesi foruma gelmiş[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kim o çekirge ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hoşgelmişsin hoşgelmişsin de öyle "L" leri büyük büyük yazanları pek sevmem..:)[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: kermit_frog, 26 Eylül 2004 12:31 tarihinde demiş ki: kim o çekirge ? bilmem hangi topicdeyis?[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Hoş geldin..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: DynamicK, 26 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 26 Eylül 2004 12:31 tarihinde demiş ki: kim o çekirge ? bilmem hangi topicdeyis? Adettir hoşgeldin. Koptum ehe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 auhau buda bizden geç geç :P balonunu ben patlattim :P ho$geldin :)[signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: kermit_frog, 26 Eylül 2004 12:23 tarihinde demiş ki: bide neden hep sadece kafanı çektin ? vücudunda kafandan başka bi yer yokmu yoksa ? bazı yerlerde sadece burun felan da var ama neden kafamı çektim hemen söLiim..bütün fotoLarımı kendim çekiom.ee 2 metreLik bi koLum oLmadığı için de anca omzuma kafar çekebiLiom fotoLarı..oke??????:)[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 az kişi hoşgeldin demiş bende diyim fazlalaşsın bare hoşgeldin[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 selam hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 peki kolun sadece yukarıya doğru mu uzanıo :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 çok enteresan olmadıkça (bkz. bonziyi hakedenler) odun odun meraba diyen erkek şahıslarla dalga geçmek zevkli olmuo napiim ;)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Azmodai, 27 Eylül 2004 14:19 tarihinde demiş ki: ehueh ana forum menusunde yeni gelenler kisminda sly-one'in ismini gorunce "aha foruma yeni bir kiz gelmis" dedim dogru cikti heuehe. haha :P güzeldi ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hoşgeldin :D[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Sly-One, 27 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki: peki kolun sadece yukarıya doğru mu uzanıo :p hayır,koLum sadece yukarı dooru uzamıo..sen pek dikkat etmemişin herhaL resimLere..her açıdan resmim war sanıorum,oke?...ama çoğu yukardan oLabiLir,sewiom çünkü o açıdan poz wermeyi de bundan sanane:P[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.