Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3DS vs. Vita

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Valkyrie Profile: Covenant of the Plume'ı 12 dolara aldım ben dün amazondan. Kullanılmış tabi.

Sam said:

psone classics yıllardır devam ediyor yalnız gerge, virtual console olayı daha yeni çıktı. nuhnebiden kalma, çıkarılmış ve artık tamamlanmış oyunlar sözkonusu olduğu için oluşan kütüphaneyi kıyaslamak daha doğru hala çıkma oranını kıyaslamak yerine.

virtual console'da bir tane bile fire emblem yok mesela. SIFIR. iki kere taradım gözümden mi kaçtı diye. milyar tane final fantasy var psone classics'te.

oyunları tartışırsak işte dediğim gibi, ds oyunları eshop'ta yok. avrupa dükkanlarından getirtmeniz lazım ancak yasal isteniyorsa. yasadışı yöntem çözüm kesin değil, konsolun ömrü boyunca yeni fw gelmeye devam ettikçe ne kadar para akıtmanız gerektiği de belli değil. o yola başkoyan birisine sözüm yok ama şahsen yok jailbreak yok bilmemne ile konsolda boğuşmak bana aykırı, eski ucuzlamış oyun almak isterim ama bulabilsen de ucuz değiller. covenant of the plume ebay'de en ucuz 25$. bu hiç de ucuz değil 4-5 yıllık bir ds oyunu için. hadi o çok istediğim birisi diye alacağım ama diğer ds oyunları? çok az oyun var o fiyatları gözden çıkaracağım.

yani ds oyunları oynarım diyen insan araştırsın bir baksın kendi durumuna uyuyor mu, pek banko değil bütün ds oyunları cepte.

sadece 3ds'in kendi kütüphanesine gelirsek o da bayağı kısıtlı eu'ya dahil olduğumuz için. daha çok para vermeyi yine hatırlatıyorum. rome 2 total war fiyatını fire emblem'e vermek kimisine çok gelmeyebilir ama bana çok geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

hayret viktor un postu yok

detaylı bir business analizi bekliyordum ben batudan ^^

Iki gunde louvre + les invalidesin tamamini cm cm turlamak gibi cilgin bir ise giristim, ondan yazamiyorum ama louvre da gordugumu paylasiyim ehuehu

http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2012/04/louvreheader-1334863860.jpg

Dunyaca unlu eserlerin altinda gocaman AUDIO BY NINTENDO yu gorunce sevindirik oluyor insan ki binlerce 3ds gordum muzede, herkesin elinde 3ds lerle muzeyi gezdigini gormek mukemmeldi ahahah

http://cdn.nintendo3dsblog.com/wp-content/uploads/2012/04/Shigeru-Miyamoto-Louvre-2-Small.jpg

Miyamotoyuda gorseydim haci olucaktim sanirim, neyse napoleonun mezarina tav olcaz artik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...