Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 en güzei dragon olup ekşınlı bi hayat geçirmek her hafta birini yemek felan zevkli olur böle kanlı bi hayat:) ama doğal olacak ehue ve gelenlerin kılıçları çok büyük olmucak:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Asteroth, 31 May 2003 22:14 tarihinde demiş ki: Mesela?[hline]What the hell are you looking down here for? ablanın kapsama alanındayım ablamın:) o gıcık ablam işte öms den atarım[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bu ulke, Bu yasam standartları, Bu insanlara karsı degersizlik, devletin zenginler icin kurulmus olduu, insan degerinin hice sayılması olmayan bu turkiye denen ulke dısındaki her ulkede dogmak isterdim antartika olsun, afrika etyopya olsun neresi olursa olsun insan degerinin bilindii bi yer olsun yeter.[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Yannıs yazmısım ama annamıssınızdır :)[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ben Afro Amerikalı Hip-Hopçı bi zenci olmak isterdim.Hem babayaro gibi malafat, hem b.k gibi para , hem de deli gibi bi vücudum olurdu walla...[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 İnsan olmakmı? Tövbe tövbe[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 evet şu anki bilincimle dünyaya baştan gelmek isterdim bende ayrıca ekzotik bi yerde yaşamakta güzel olurdu tabi afrikanın balta girmemiş ormanlarında yamyam olmaktan bahsetmiyorum ekzotik derken :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bidaa dünyaya gelsem türkiyede yasamak istemezdim onu bilirim onu derim :D[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timetamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bu boyuta gelmezdim sanırım yaa... daha yüksek bir frekansta takılır insanları arada korkuturdum falan :PP[hline]lovin' all the non-existing things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Tomurum'u yine severdim[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben valla dünyaya bi daha gelsem herhalde kartal olmak isterdim. takıliyim gökyüzünde.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girift Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben gelmek istemezdim. hade geldim diyelim düğme olmak isterdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Düğme mi? o niye :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 iliklerle daha yakın olmak için[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yada dinozor olurdum:) ama insan olmazdım asla![hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 şey gibi sanırım: "You take the blue pill, you wake in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in wonderland and I show you how deep the rabbit hole goes."[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 esası 6 tane metrix in en sonunda haremland varmış elektiriğidi şeyde kullanıolarmış babacum abinin benzemek istediği şeyde:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: girift, 01 June 2003 00:53 tarihinde demiş ki: ben gelmek istemezdim. hade geldim diyelim düğme olmak isterdim heralde. dugme olmak cok yanlıs bence cunku senı gerektıgı zaman delıklerden gecırecekler. delıkten gecmekte pek hos olmaz degıl mı?[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Balina olmak isterdim tam karizma bisi :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 çok ağır olmuomu onlar ehe[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kartal olmak isterdim uçmak özgürce hiç bir kural olmadan yaşamak avlanmak doğanın parçası olamak ve en önemlisi karizma bir hayvan olup beşiktaşın bayrağını süsülemek 8-) [Bu mesaj TheSilver tarafından 01 June 2003 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 uçmaya ne kadar meraklıyız[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar