Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aman allahımm nokia 6630 1 mılyar 300 mılyon hem de kacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vallaha 7610 ve 6670 kullaniyorum ikiside birbirinin neredeyse ayni benim icin cok harika telefonlar 1 saat kayıt yapıcak diye okadar para veremem alirim bi 512 MMC birde sinirlama olmayan program yukledinmi canavar...[signature][hline]Nothing
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 30 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
bunu alana salak derim

gidin o paraya benzer özellikleri olan ama kamerasıydı resmiydi ses kaydıydı cartu curtu olmayan bir telefon alın

üstünede şahane bi digital kamera alın 3 saat tam kalite çekim yapıp kasetleri minicik olan başka tarz bir kamerada alabilirsiniz hatta direk dvd ye çeken bir kamerada alırsınız

yani telefonun amacı konuşmak değilmi
hala konuşurken hayvan gibi parazit alıyoruz ve bina içi yok orası çekmiyor burası çekmiyor

ee ne boka yarıyor bu alet?
ya video çekiceksen kamera al daha ucuza ve güzele
telefonla konuşucam sms atıcam dersen uydu telefonları var çok ucuza heryerden çekiyor bina içinden çekmiyor ama arazilerde çekiyor kesinlikle
bina içinde ikende normal telefon gibi çalışır ve bunlar çok daha ucuz

ha sms de atarsın
saçma sapan oyunlarınıda oynarsın resimlerinide saklarsın 2 dıtlık sesi olan mp3lerinide çekersin pölöfönök melodilerinide alırsın ama gidersin bunları yapabilen bi telefon alırsın

nedir abi adam gibi çekmiyen bir telefona sırf 1 saat video çekiyor diiye 1.3milyar para vermek?

gidersin o paraya 3 saat kaliteli kasete çeken kamera + heryerden çalışan sms falan olan bi uydu telefonu alırsın

alana salak derim
ha görürsemde benden kuvvetsiz bişiyse hele kızsa gidicem

"bunu alana salak diyorlar" dicem
nedenmiiiş?
yaparsa anlatıcam

salak salak eheh salak

zensin leyn slk :D
bikere kocaman bi olasılıgı farkinda olmadan soledin bunlari . nerden biliyosun o telefonun sadece kamerasi icin alındıgını. sahsen ben o telefonu kamerasi icin almıyorum kamerasının asmıslıgı cok buyuk bişey degil benim icin ama telefon geneinde super bişey ki sugune cıkan telefonların en ust duzeyıne sahip ve 1.3 degil 1 milyar. Bu fiyata hicbi ozelligi olmayıp sacma sapan olan telefonlarda var .
neyse sen salak diye dur ben yinede alicem :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
ve dayanamayıp gecen hafta nokia sitesinden nokia ya attıgım siddet yanlısı mailimin cevabını bugun gelen telefonla aldım :D
nokiadan aradilar 1 saat once. diolarki aralıkta %99 cıkıcak. ama bazi protokol bilmemnesi nedenlerle ocagın ilk haftasınada kayablir ama kaymıcaktır dediler. sonra:
-fiyat hakkında bi bilginiz varmı?
- biz satiş işlemleri yapmadıgımız icin bize fiyat hakkında bilgi vermiyolar ama kendi tahminimce 1ooo ytl olur. dedi[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
abi g.t kadar aletten türlü ıvır zıvırı yapıp ayrıca telefon olarak kullanmak bayağı bir kullanışlı geliyor millete.

Yoksa ben de gider dijital kamera+normal bir cep telefonu+ hatta data bank tadında bir şey alırım ama hep yanımda taşımam ki bunları.

Olayın olayı mobilite :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 01 Aralık 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
hikaye yaw benim 7610 dan çok çok iyi bi tel değil...

bilemicem bence cok daha gusel 7610 vs. 6630 kıyaslama (türkçe) ...
aşagıdaki ozelliklerin yanındaki yeşil noktalara tıklayarak her bolumu daha detaylı kıyasliyabilirsiniz[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 01 Aralık 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bazı arkadaşlar gereksiz olduğunu düşünmüş bana pek gereksiz gelmiyor niemi Dijital fotoyu bi cebime cd playeri diğer cebime bide telefonu öbür cebime koycam:) acaip gelio bana :D bi telefonda hepsi olsun daha ii değilmi :) isviçre cep çakısı gibi telefon sonuçta bazıları hava atmak için alır bazıları ihtiyaç için alır bazılarıda işlevsel olduğu için alır.Alana salak demek düşüncesizliktir:)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Mesaj tarihi:
oha çok ucuzmuş ya kesin alırım ooooh mis[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
said:
Mathias, 01 Aralık 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
Olayın olayı

evet doğrudur[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
gral tlf gral çakmak..

Jb gral içki :D

edit : yuhhh

[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

[Bu mesaj insight tarafından 01 Aralık 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yazık ya çalmışlar insanlardan

o telefonların hepsinin çalıntı olduğunu ve çaldıranların 1 şikayette onu kullanılmaz hale getirebiliceğini biliyorsunuz dimi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider

[Bu mesaj Chemical tarafından 02 Aralık 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende t630umu satıp 6600 alıcam doru bi karar mıdır[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
  • Yeni Oluştur...