Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Teknolojinin sizi kontrol etmesine izin vermeyin..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b]
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 alın size yeni bi olay. LG 7.0 megapixel kameralı telefon yaptı.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 nerde?hemen alalım bikac tane kelepir
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Chiptech, 30 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki: alın size yeni bi olay. LG 7.0 megapixel kameralı telefon yaptı. oha[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 vallaha 7610 ve 6670 kullaniyorum ikiside birbirinin neredeyse ayni benim icin cok harika telefonlar 1 saat kayıt yapıcak diye okadar para veremem alirim bi 512 MMC birde sinirlama olmayan program yukledinmi canavar...[signature][hline]Nothing
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Chiptech, 30 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki: alın size yeni bi olay. LG 7.0 megapixel kameralı telefon yaptı. ufak atalım :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 76)
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 http://www.dpreview.com/news/0411/04112502lg7mpphone.asp[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." [Bu mesaj Chiptech tarafından 30 Kasım 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Chemical, 30 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki: bunu alana salak derim gidin o paraya benzer özellikleri olan ama kamerasıydı resmiydi ses kaydıydı cartu curtu olmayan bir telefon alın üstünede şahane bi digital kamera alın 3 saat tam kalite çekim yapıp kasetleri minicik olan başka tarz bir kamerada alabilirsiniz hatta direk dvd ye çeken bir kamerada alırsınız yani telefonun amacı konuşmak değilmi hala konuşurken hayvan gibi parazit alıyoruz ve bina içi yok orası çekmiyor burası çekmiyor ee ne boka yarıyor bu alet? ya video çekiceksen kamera al daha ucuza ve güzele telefonla konuşucam sms atıcam dersen uydu telefonları var çok ucuza heryerden çekiyor bina içinden çekmiyor ama arazilerde çekiyor kesinlikle bina içinde ikende normal telefon gibi çalışır ve bunlar çok daha ucuz ha sms de atarsın saçma sapan oyunlarınıda oynarsın resimlerinide saklarsın 2 dıtlık sesi olan mp3lerinide çekersin pölöfönök melodilerinide alırsın ama gidersin bunları yapabilen bi telefon alırsın nedir abi adam gibi çekmiyen bir telefona sırf 1 saat video çekiyor diiye 1.3milyar para vermek? gidersin o paraya 3 saat kaliteli kasete çeken kamera + heryerden çalışan sms falan olan bi uydu telefonu alırsın alana salak derim ha görürsemde benden kuvvetsiz bişiyse hele kızsa gidicem "bunu alana salak diyorlar" dicem nedenmiiiş? yaparsa anlatıcam salak salak eheh salak zensin leyn slk :D bikere kocaman bi olasılıgı farkinda olmadan soledin bunlari . nerden biliyosun o telefonun sadece kamerasi icin alındıgını. sahsen ben o telefonu kamerasi icin almıyorum kamerasının asmıslıgı cok buyuk bişey degil benim icin ama telefon geneinde super bişey ki sugune cıkan telefonların en ust duzeyıne sahip ve 1.3 degil 1 milyar. Bu fiyata hicbi ozelligi olmayıp sacma sapan olan telefonlarda var . neyse sen salak diye dur ben yinede alicem :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya ne diyim en optimum şeyi bulmada işte böyle şeyler mantıklımı mantıksızmı iyi anlarım bu işlerden almayın derim alırsanız size yazık[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ve dayanamayıp gecen hafta nokia sitesinden nokia ya attıgım siddet yanlısı mailimin cevabını bugun gelen telefonla aldım :D nokiadan aradilar 1 saat once. diolarki aralıkta %99 cıkıcak. ama bazi protokol bilmemnesi nedenlerle ocagın ilk haftasınada kayablir ama kaymıcaktır dediler. sonra: -fiyat hakkında bi bilginiz varmı? - biz satiş işlemleri yapmadıgımız icin bize fiyat hakkında bilgi vermiyolar ama kendi tahminimce 1ooo ytl olur. dedi[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 abi g.t kadar aletten türlü ıvır zıvırı yapıp ayrıca telefon olarak kullanmak bayağı bir kullanışlı geliyor millete. Yoksa ben de gider dijital kamera+normal bir cep telefonu+ hatta data bank tadında bir şey alırım ama hep yanımda taşımam ki bunları. Olayın olayı mobilite :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hikaye yaw benim 7610 dan çok çok iyi bi tel değil...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Entegre çakmaklı Telefon istiyorum Nokia ya 5 kere mail attım sizde atın...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: sheref, 01 Aralık 2004 18:41 tarihinde demiş ki: hikaye yaw benim 7610 dan çok çok iyi bi tel değil... bilemicem bence cok daha gusel 7610 vs. 6630 kıyaslama (türkçe) ... aşagıdaki ozelliklerin yanındaki yeşil noktalara tıklayarak her bolumu daha detaylı kıyasliyabilirsiniz[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 01 Aralık 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bazı arkadaşlar gereksiz olduğunu düşünmüş bana pek gereksiz gelmiyor niemi Dijital fotoyu bi cebime cd playeri diğer cebime bide telefonu öbür cebime koycam:) acaip gelio bana :D bi telefonda hepsi olsun daha ii değilmi :) isviçre cep çakısı gibi telefon sonuçta bazıları hava atmak için alır bazıları ihtiyaç için alır bazılarıda işlevsel olduğu için alır.Alana salak demek düşüncesizliktir:)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 7610'un içine 14-15 mp3 koyuyorum takıyorum kulaklığımı paşalar gibi dinliyorum.. bi anda güzel bir an geliyor, ölümsüzleştiriyorum.. makara kakara kikiri mi yapıyoruz, direk çikiyorum kameraya. telefon diil mubarek, herşey.. bide içinde internal çakmağı olsa :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 oha çok ucuzmuş ya kesin alırım ooooh mis[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 paticik olarak sevabına banada bitane alın. =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Mathias, 01 Aralık 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Olayın olayı evet doğrudur[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: sheref, 01 Aralık 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Entegre çakmaklı Telefon istiyorum Nokia ya 5 kere mail attım sizde atın... [signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 sayfa azarsa pardon :D ; böyle gençlerde var dünyada[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 gral tlf gral çakmak.. Jb gral içki :D edit : yuhhh [signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... [Bu mesaj insight tarafından 01 Aralık 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yazık ya çalmışlar insanlardan o telefonların hepsinin çalıntı olduğunu ve çaldıranların 1 şikayette onu kullanılmaz hale getirebiliceğini biliyorsunuz dimi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 02 Aralık 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 2 gün geçti hala çıkmamış ya :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 78)
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bende t630umu satıp 6600 alıcam doru bi karar mıdır[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Öne çıkan mesajlar