Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ehe bisiler ciziktirdim opencanvas da horace in o cizim videosunu gorunce gaz olup (pardon horace :P) once dedim horace gibin bi bg yapiyim sonra baktim ne cizilir, etrafa bakarken elimi gordum (normalde buzdolabinda duruyo hehe) ciziiym dedim baka baka sacmaladim shading onemli tabi dedim bi tarafi aydinlik bi tarafi kranlik yaptim (sorun isik nerden vuruyo, soldan derim yani haha) neyse fendime sooliyim boole bisi cikti elestirileri degil, yapici elestirileri kabul ediyorum, gene bi kac kerkenez gelip elstiri istemiyosasn ne koyuyosun demesin aptallik etmesinler[signature][hline]I repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bu konuda benden daha deneyimlisin (bu bölümdeki coğu kişi öyle) o yüzden eleştrimin ne kadar yapıcı olduğunu pek bilemeyecem ama bence 2 - yanı var birincisi arka plandakini kahverengi yerine koyu kırmızı yapsan daha öne çıkarabilirdi eli. bide resim üstten kesilmiş gibi buda parmakları bozuyo bence. zaten birisi diğerinden kalın yaptığın parmakların uzunluğunu da eşit yapında eldeki gerçeklik hissi baya gi gitmiş gibi. el üstündeki rasgele gölgelemeleri çok sevdim bu arada. bide o program çok güzel ya.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Volfied, 02 Aralık 2004 08:22 tarihinde demiş ki: elestirileri degil, yapici elestirileri kabul ediyorum, gene bi kac kerkenez gelip elstiri istemiyosasn ne koyuyosun demesin aptallik etmesinler ahah kızdırmayın volfi i[signature][hline]gimli zamanında demiş ki Gimli (00:45) : o zaman rahatla çünkü yaratıcılık kaybedilebilecek bi halt değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Allaaaah Volfi yine düştü elime yedim seniii. Harass, harass, harass... :-P İşte budur hocam, önceki mesajımda da söylemek istediğim buydu zaten. Gölgelendirme konusunda horace'ın draven'a ipuçları verdiği tutorial tarzı bir konu vardı, ilerletmek istersen tavsiye ederim. Misal serçe parmağının uç kısmına doğru belki kazara olmuş olan aydınlık eklem yerini belli eden bir görüntü vermiş. Hoş görünmüş. Dur yazısında da bir rahatsızlık var, mutlaka bunun daha teknik anlatım yönü vardır ama ben şöyle anlatmaya çalışayım. R çok güzel ama d ve u pek bir üvey evlat kalmış. İmzan resmi yemiş yutmuş. Picasso imzasını tüm tuval kadar atsa ne değeri kalırdı eserlerinin. :) Son iki eleştiri tırişka, zaten bu resimin asıl önemli noktası gölgelendirme ki bence kötü bir başlangıç değil. Harass, harass, harass... 4.5'dan 5 verdim hadi yerine. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ehe cok tesekkurler oncelikle baktim kirmizi bi el acik bana bakiyo dur yaziyim dedim sprey ile :P Volf yazisi da bayginlitkan yani undo yapmadan hemen ciziktirdim bi daakine koymam oolesine koymustum :D onemli olan arkadaki seylerdi benim icin, onlar icin gereken yorumlari aldim Drawing for dummies diye bi kitap varmis onu idnirip bakicam biraz :P[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bujjrun[signature][hline]I repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu cizimde elin anatomisine bakmayin, golgeme bakip yapmaya kastim, ve buna benziyodu (bu derece dortgenimsi :P) bu resim dogumgunu cocugunu eglendirmek isteyen ebeveynlerin ona golge oyununda orumcek yapmalari ve cocugun bundan korkmalari WTF ise We Talk Farting anlamina gelen, hic bir anlami olmayan olaylar icin kullanilan bir tepki evet efendim, karmasa, sehir, mayhem, sabun!, falan[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 nasi ya...[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ne nassi gimlicim? neyi anlamadin :P[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 volfi harika şaşırtmışsın ama ben wtf'i what the .uck zannetmiştim. : )[signature][hline]gimli zamanında demiş ki Gimli (00:45) : o zaman rahatla çünkü yaratıcılık kaybedilebilecek bi halt değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 wtf what the fuck dir zaten.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yok canım sen de inanmam valla...[signature][hline]gimli zamanında demiş ki Gimli (00:45) : o zaman rahatla çünkü yaratıcılık kaybedilebilecek bi halt değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 cidden diyorum bak.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yok yahu WTF : Water Tribune Filter[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Were Tits Fury? olacak dogrusu[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 War Text Fixture o kardesim bilmiyosunuz geyigi birakin ciddi yapici elestiriler bekliyom cok sevdim ben bu sacmalama isini bu resimde bi top cizdim iste, sonra baktim buna shading yaparken goz agiz yapiyim burun yaparsam (yapamazdim simdiye kadar, gene yapamadim gerci caktirmayin) nolur dedim sonra buna golge koyiyim sapka yapiyim sonra bu nedne korkuyo, bi golde oyunu yapiyim dedim eglendim[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 wheel turning falsehood değilmiydi yaw ciddi elestiri olarak guzel olmus, elin anatomisini de begendim tam cizgifilm karakterlerinin ellerine benzemis. ama ilk resimde arkaplan renkli olsa daha guzel olurdu bence.. [signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 02 Aralık 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sende ped var degil mi volfi?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hayir zengin ya da sanatci degilim ped sahibi olmak icin :P ona para harcamam yani mousela ciziyom bunlar tazeee!!![signature][hline]I repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu ne diye soracak olursaniz ister ghost dan kacan pacman diyin, ki ghost un golgesi var sadece ister fevaaah diye bagiran (fiat idea reklamini cok seviyom, arkada caldi birden cizerken dayanamadim) cin ali dusunun valla dusunun bisiler iste ben dusunmuyorum cizerken ya da dusunuyorum dusundugumu ciziyorum falan horace abi imdat[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 [signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bravo, ama kendin icin topik acman gerekiyo biliyosun dimi?[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 thread acmaya degmeyecek bir resim, opencanvas konusuluyorken atayim dedim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kurallarda yazan biseyi ihlal ediyorsun + ayip bu yaptigin eger bu akdar degersiz olarak goruyosan resmini hic koyma terbiyesizlik, baska bir sey degil[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 neden hersey bu kadar buyutuluyor? benim konularima da resimler koyuluyor ama ben bokunu cikarmadiklar isurece birsey demiyorum. cok buyutuyorsunuz abartiyorsunuz. terbiyesiz demek icin en azindan cok minik bir detay. bi anlik gaza gelisin diye var sayiyorum.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar