arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Eno, 01 Aralık 2004 01:56 tarihinde demiş ki: Türkiye'de ciddi bir kesim -her ne kadar pek çoğu yeterince İngilizce bilse de- Türkçe bir sitenin rahatlığını istiyordu. Haklı bir talepti bu. Siteyi hazırlama kararı aldıktan sonra, asıl amacımın oyun içindeki hikayelerin siteye taşınması ve her gün 1 hikayenin eklenmesi olduğunu defalarca belirttim. Teknik bilgiler bir şekilde yabancı sitelerden de okunabilir. Ancak mmorpg lerde Türkçe hikayeleri okumanın tadı açıkcası bambaşka... Belki başlarda değil ancak, zaman içerisinde siteyi her gün yeni bir hikaye eklenecek seviyeye getireceğiz. bu iki paragraf tamamen çelişmiş.paticikdeki sitelerin hepsinin amacı ilk paragrafta belirtilen bilgi kaynağı olma amacı.buna ilave olarak sözlük gibi şeyler eklendi.hikaye de aynı şey örnek olarak samsite ı verebiliriz. paticik/wow diye içeriksiz bir site sunup hikaye sitesi olacağız demek olmamış.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Elinize saglik çok guzel olmus.Class bölümünde paladin'e tiklayinca priest'inki çikiyo,priest e tiklayinca paladininki çikiyo. Gerçi daha yazi gelmedi :) isallah en yakin zamanda onlarda tamamlanir.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hayırlı olsun, nazar değmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Haberler ekleniyor/eklenecek zaten arkadaşlar.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Birkaç haber ekledim mesela... Düzenli olarak haberler eklenecek, merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 güzel olmuş yapımında emeği geçen herkese teşekkürler[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 tebrik ederim.. umarim her gecen gun biraz daha gelisir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 screenshot bolumu sıterızzz!?! [ ozellıkle komık olayları :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Gönderin koyalım Blinky? Herşey istemekle olmuyor, biraz da emek vermek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 *!Eno'yu sırtına alıp zıplata zıplata gezdirir* Tebrikler :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bide quinin koyduğu resimleri nicklerin altına koydukmu, görev tamamlanacak hehe[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: aquila, 02 Aralık 2004 22:01 tarihinde demiş ki: resimleri jpg ye cevirebilcegim kucuk bi programa ihtiyacim var... irfan view freeware dir[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Offchu, improved rupture patch ile assasination'dan subtlety'e alındı diye biliyorum. Bu gelişmeden sonra rupture'un assasination'da kalması mantıksız diye düşündüm. Konuyu araştıralım sonuca göre yanlışsa gerekli düzeltmeyi eno yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 tebrikler.. (smiley ile :tebrikz:) :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Deadmarine, 03 Aralık 2004 15:46 tarihinde demiş ki: Offchu, improved rupture patch ile assasination'dan subtlety'e alındı diye biliyorum. Bu gelişmeden sonra rupture'un assasination'da kalması mantıksız diye düşündüm. Konuyu araştıralım sonuca göre yanlışsa gerekli düzeltmeyi eno yapar. Imp. rupture talent olarak subtlety de fakat rupture skill olarak assasination a ait. En azından oyunda öyle ;)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar