Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik.com İftiharla Sunar: Paticik WoW Sitesi Yayında!

Eno

Öne çıkan mesajlar

Tıkla!

Zordu bu siteyi yapmak... Daha önce denenmiş, neredeyse bitirilmiş ancak aktif hale getirilememişti. Türkiye'de ciddi bir kesim -her ne kadar pek çoğu yeterince İngilizce bilse de- Türkçe bir sitenin rahatlığını istiyordu. Haklı bir talepti bu.

Derken, ortaya bir kıvılcım atıldı ve çalışmalar bir kez daha en baştan başladı. Ve işte şimdi karşınızda -elimizden geldiğince bitirilmiş- bir World of Warcraft sitesi.

Siteyi hazırlama kararı aldıktan sonra, asıl amacımın oyun içindeki hikayelerin siteye taşınması ve her gün 1 hikayenin eklenmesi olduğunu defalarca belirttim. Teknik bilgiler bir şekilde yabancı sitelerden de okunabilir. Ancak mmorpg lerde Türkçe hikayeleri okumanın tadı açıkcası bambaşka... Belki başlarda değil ancak, zaman içerisinde siteyi her gün yeni bir hikaye eklenecek seviyeye getireceğiz.

Sitedeki teknik bilgilere halen eksiklikler var. En kısa zamanda giderilmesini umuyorum.

Pati/wow u uzunca süre, heyecanla beklediğiniz için teşekkürler. Umarım hikayeler eklendikçe, daha çok seveceksiniz...

İyi eğlenceler,
Eno[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.

[Bu mesaj Eno tarafından 01 Aralık 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada, sitede emeği geçen pek çok kişi var. Yaşanan karışıklıkdan dolayı yazıların altına isimlerini ekleyemedim. Kendilerini, hangi yazıyı yazdıklarıyla birlikte bana özel mesajdan hatırlatırlarsa, eklerim.

Ve, profession ları yazacak gönüllüler aranıyor :) Şu ana kadar başvurmuş olanlar DAHİL, professionları yazmak için tekrar özel mesaj atarlarsa sevinirim...

İyi eğlenceler :)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

lineage2 de NCSfot oyun bilgilerini
droplar,monsterlar,questler,recipelar,vs vs.
hazirlanmi$bir veritabani halinde satmıştı 7$gibi bi fiyattan
blizzardla konuşulup böyle birşey varsa alınıp siteye koyulamazmi , tamam emek var herkezin ellerine ayaklarina sağlik ama , gerçek şuki site boş , bir işlevi yok sadece görüntüden ibaret , mesela bi ultimatr.com tadinda değil .
valla öyle birşey olursa işe yaricayacak bi kıvama getirelim derseniz elimden geleni ardima koymam şahsen . blizzard'a bir mail atarak başlayabilirsin mesela eno , boyle bir olay varmidir , thottbot.com gibi fan siteleri bunu nasil almiştir gibi
paticik.com da bugune bugun bilmemkaç yüzbin mesaj atilmiş bir komüniti sonuçta :=)
Sosyal ağlarda paylaş

worldofwar.net adresindeki güncel haberler sık sık Türkçe'ye çevrilip eklenirse ve hakkında tartışılabilecek haberlerle ilgili forumlarda resmi konu başlıkları açılsa, habere de linki konsa burdan tartışın dense hoş olmaz mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 01 Aralık 2004 17:34 tarihinde demiş ki:
worldofwar.net adresindeki güncel haberler sık sık Türkçe'ye çevrilip eklenirse ve hakkında tartışılabilecek haberlerle ilgili forumlarda resmi konu başlıkları açılsa, habere de linki konsa burdan tartışın dense hoş olmaz mı?
Elinize sağlık gerçekten türkçesini okumak daha keyifli ayrıca bende bu yukardaki yazıyı yazan arkadaşla aynı fikirdeyim umarım site sürekli gelişir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...