Eno Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Tıkla! Zordu bu siteyi yapmak... Daha önce denenmiş, neredeyse bitirilmiş ancak aktif hale getirilememişti. Türkiye'de ciddi bir kesim -her ne kadar pek çoğu yeterince İngilizce bilse de- Türkçe bir sitenin rahatlığını istiyordu. Haklı bir talepti bu. Derken, ortaya bir kıvılcım atıldı ve çalışmalar bir kez daha en baştan başladı. Ve işte şimdi karşınızda -elimizden geldiğince bitirilmiş- bir World of Warcraft sitesi. Siteyi hazırlama kararı aldıktan sonra, asıl amacımın oyun içindeki hikayelerin siteye taşınması ve her gün 1 hikayenin eklenmesi olduğunu defalarca belirttim. Teknik bilgiler bir şekilde yabancı sitelerden de okunabilir. Ancak mmorpg lerde Türkçe hikayeleri okumanın tadı açıkcası bambaşka... Belki başlarda değil ancak, zaman içerisinde siteyi her gün yeni bir hikaye eklenecek seviyeye getireceğiz. Sitedeki teknik bilgilere halen eksiklikler var. En kısa zamanda giderilmesini umuyorum. Pati/wow u uzunca süre, heyecanla beklediğiniz için teşekkürler. Umarım hikayeler eklendikçe, daha çok seveceksiniz... İyi eğlenceler, Eno[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. [Bu mesaj Eno tarafından 01 Aralık 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Elinize sağlık. Devamlı kendini yenileyen bir site olması umuduyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bu arada, sitede emeği geçen pek çok kişi var. Yaşanan karışıklıkdan dolayı yazıların altına isimlerini ekleyemedim. Kendilerini, hangi yazıyı yazdıklarıyla birlikte bana özel mesajdan hatırlatırlarsa, eklerim. Ve, profession ları yazacak gönüllüler aranıyor :) Şu ana kadar başvurmuş olanlar DAHİL, professionları yazmak için tekrar özel mesaj atarlarsa sevinirim... İyi eğlenceler :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 tebrik ederim.bu projeye kücük bir katkida bulundugum icin de ayrica gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 rogue kısmında yazıların bir kısmı hatalı cıkmıs. Haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 elinize saglik bi sekilde built'leri de koyabilecegimiz bi yer olursa, arada aktarilabilir sanirim siteye.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 01 Aralık 2004 05:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Eno helal olsun valla... Guzel olmus, uzun zamandir oldu olacak, geldi gelecek...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 tebrikler guzel site olmus elinize saglik. insanlar daha cok oynadikca ve yazilar geldikce daha iyi olucaktir tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 lineage2 de NCSfot oyun bilgilerini droplar,monsterlar,questler,recipelar,vs vs. hazirlanmi$bir veritabani halinde satmıştı 7$gibi bi fiyattan blizzardla konuşulup böyle birşey varsa alınıp siteye koyulamazmi , tamam emek var herkezin ellerine ayaklarina sağlik ama , gerçek şuki site boş , bir işlevi yok sadece görüntüden ibaret , mesela bi ultimatr.com tadinda değil . valla öyle birşey olursa işe yaricayacak bi kıvama getirelim derseniz elimden geleni ardima koymam şahsen . blizzard'a bir mail atarak başlayabilirsin mesela eno , boyle bir olay varmidir , thottbot.com gibi fan siteleri bunu nasil almiştir gibi paticik.com da bugune bugun bilmemkaç yüzbin mesaj atilmiş bir komüniti sonuçta :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bravo elinize sağlık. Paladin yazınızı da ekleyin hadi bakim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 gratz! gobeeim catladi burda[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 elinize sağlık harika olmuş[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 sınavlarım bitsin, rahatlayınca bende siteye bişiler yazarım ama şuan delirmek üzereyim 1'de sınavım var ve konu hakkında doğru düzgün bir fikrim bile oyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Cengaver, 01 Aralık 2004 04:33 tarihinde demiş ki: rogue kısmında yazıların bir kısmı hatalı cıkmıs. Haberiniz ola ehheh copy/paste in gazabina uğramiş eno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Emegi gecen herkese cok tesekkurler ve ellerinize saglik. Cok guzel olmus :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 wooooowww :-O[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hadi bakalim hayirlisi olsun..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hayirli olsun umarım sık sık yenilenir.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 elinize saglık valla helal olsun bitti sonunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ingilizce bilenlerin pek bir isine yaramayacak bir durumda su anda ama yine de emek var sonucta tebrik ederim.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 heh elıne saglık beklıyoduk Güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 worldofwar.net adresindeki güncel haberler sık sık Türkçe'ye çevrilip eklenirse ve hakkında tartışılabilecek haberlerle ilgili forumlarda resmi konu başlıkları açılsa, habere de linki konsa burdan tartışın dense hoş olmaz mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: McsPeyn, 01 Aralık 2004 17:34 tarihinde demiş ki: worldofwar.net adresindeki güncel haberler sık sık Türkçe'ye çevrilip eklenirse ve hakkında tartışılabilecek haberlerle ilgili forumlarda resmi konu başlıkları açılsa, habere de linki konsa burdan tartışın dense hoş olmaz mı? Elinize sağlık gerçekten türkçesini okumak daha keyifli ayrıca bende bu yukardaki yazıyı yazan arkadaşla aynı fikirdeyim umarım site sürekli gelişir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 oyun ıcı sslerde konulabılse guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Subtlety kısmındaki Rupture Assassination kısmına taşınması gerekiyor. [Bu mesaj OffChu tarafından 01 Aralık 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar